Şimdi Ara

Teknosa Mağzalarında ilginç fiyatlar. (1534. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31.157
Cevap
392
Favori
1.364.168
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15321533153415351536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SAMSUNG GALAXY TAB S2 9,7 WiFi SM-T810 SİYAH TABLET
    http://www.teknosa.com/urunler/800039472/SAMSUNG-GALAXY-TAB-S2-97-WiFi-SM-T810-SiYAH-TABLET
    907,90 tl.

isteyene vereyim bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belo3 -- 26 Aralık 2016; 13:7:42 >
  • MAĞAZALAR

ADANA SABANCI İŞ MERKEZİ EXXTRAANKARA ETLİK ANTARES EXTRAANKARA KIZILAY İZMİR CADDESİANKARA PANORA EXTRABURSA ZAFER PLAZA EXTRAGAZİANTEP FORUM EXTRAKONYA KULESİTE EXXTRASAMSUN BULVAR EXXTRA YENİTOKAT NOVADA EXTRATRABZON FORUM EXTRA

Yakin olan var mi acaba? Bursaya sordurdum hala cakallar.
  • Belo hocam sayesinde bir arkadaşa lg Magnayı aldık sağolsun yine gördü işimizi
  • kim aldı bakem bunu
     Teknosa Mağzalarında ilginç fiyatlar.
  • acu540 A kullanıcısına yanıt
    Sürekli iade edilen bir üründü o Magna.
    Kat kat etiket vardı üzerinde ben de aynen iade etmiştim ama inşallah arkadaşınız memnun kalır.
  • Ne kodmuş gene topladı telefonları. Z5 compact gitti koç gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.a.b.t

Sürekli iade edilen bir üründü o Magna.
    Kat kat etiket vardı üzerinde ben de aynen iade etmiştim ama inşallah arkadaşınız memnun kalır.

iade edilen değildi. ürün kodu yeniydi çünkü. iade edilen yada ödeme yapmayıp iptal olan ürünler. Aynı ürün kodları ile satışa çıkıyor.
  • belo3 kullanıcısına yanıt
    Serviste onarıp görüp geldiyse de yeni kod veriliyor. Burada önemli olan teslim olan ürün sorunsuz ise hangi ürün olduğunun önemi yok bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nfz

Serviste onarıp görüp geldiyse de yeni kod veriliyor. Burada önemli olan teslim olan ürün sorunsuz ise hangi ürün olduğunun önemi yok bence.

eyvallah onu bilmiyordum. baktım ben denedim bir sıkıntısı yoktu. dediğin gibi cihaz sorunsuzsa kodun önemi yok
  • Aylardır tablet bakıyorum ama bulamadım bi türlü. Kampanyanın başladığı tarihlerde lenovo tablet için bi arkadaş yardımcı olmuştu ama ekranın sorunlu olduğu için iade etmiştim
  • nfz N kullanıcısına yanıt
    Sorundan ziyâde tekrar tekrar satışa konulması mide bulandırıcı oluyor.
    Ben geldiği gibi yolladım.
    Sorun tespit ettim dersem yalan söylemiş olurum.
  • Senin anlatmak istediğini anladım ben zaten. Dediğin gibi bazı ürünler daha önce gönderildiği için üst üste 2-3 adet kontrol edilmiştir barkodu oluyor insan o anda soğuyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2

Aylardır tablet bakıyorum ama bulamadım bi türlü. Kampanyanın başladığı tarihlerde lenovo tablet için bi arkadaş yardımcı olmuştu ama ekranın sorunlu olduğu için iade etmiştim

istersen şu meşhur tabletten gelecek ama ekranı kırık. ama dokunmatik filan çalışıyor. temperli cam koyar kullanırım dersen vereyim sana.
    http://www.teknosa.com/urunler/125045364/lenovo-a7-30-7-1gb-8gb-3g-android-tablet-jbl-kulak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belo3 -- 27 Aralık 2016; 14:18:0 >

mehmet hocam elinde 400-500 tlye kadar telefon olursa haber verirsen cok sevinirim....
  • quote:

Senin anlatmak istediğini anladım ben zaten. Dediğin gibi bazı ürünler daha önce gönderildiği için üst üste 2-3 adet kontrol edilmiştir barkodu oluyor insan o anda soğuyor zaten.

aslında bir bakıma iyi oluyor. neden iade edilmiş olduğunu öğrenebiliyorsun. yani bana öyle 3,4 etiket yapmışmış denk gelmedi. genelde 1 yada 2 oldu. ilk durumunu öğrenmek için saç kurutma makinası ile en üstteki çıkarıp bakıyorum. bazen bazı müşteriler efden püfden iadeler yapmış oluyor. ohh diyorum ne güzel bizde bu sayede uyguna ürün almış oluyoruz diyorum. servise gitmişse zaten servis formu içinde oluyor oda güzel birşey aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belo3 -- 27 Aralık 2016; 14:26:14 >
    Bence de haklısın yoksa diğer türlü niye indirimli satılsın. Buradan alışveriş yapıyorsan bunları göze alacaksın.
  • quote:

Bence de haklısın yoksa diğer türlü niye indirimli satılsın. Buradan alışveriş yapıyorsan bunları göze alacaksın.

tabii canım mesela iphone 7 aldım 2300 tlye. forumdan bir arkadaş devretti bana sağolsun. cihazda sorun çizik. müşteri çizik var diye iade etmiş. çizikte ne biliyormusun. en üste hoparlör tarafında 2 cm kadar kılcal çizik. onuda görmek için gözlerini iyicene yaklaştırcan ve telefonu ışığa doğru çapraz tutucanda ancaa görecen
    2300 e o çizik keisnlikle görülmez zaten :-) Ama o alan 3000 in üzerinde almıştır o çizik ona yarık gibi gelir :D
  • Sony marka bir telefon aldım. Serviste işlem görmüş vs yazmıyordu. Ürün geldi ve ürünün sigortası varmış sigortadan parçaları değişmiş. Ürünü başka bir sorunu için kendi servisine verdim. Servis yetkisiz müdehale olmuş diye garanti dışı bıraktı. Bu sigorta işleri garanti dışı bırakıyormuş cihazı. Bunu da yeni öğrendim. İade yolları gözüktü :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: belo3

quote:

Orijinalden alıntı: 2

Aylardır tablet bakıyorum ama bulamadım bi türlü. Kampanyanın başladığı tarihlerde lenovo tablet için bi arkadaş yardımcı olmuştu ama ekranın sorunlu olduğu için iade etmiştim

istersen şu meşhur tabletten gelecek ama ekranı kırık. ama dokunmatik filan çalışıyor. temperli cam koyar kullanırım dersen vereyim sana.
    http://www.teknosa.com/urunler/125045364/lenovo-a7-30-7-1gb-8gb-3g-android-tablet-jbl-kulak

hocam sağolun, iade ettiğimde aynı modeldi, sağlam bişey arıyorum

• 
Sayfa: önceki 15321533153415351536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.