Şimdi Ara

Teknosa Mağzalarında ilginç fiyatlar. (1532. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31.157
Cevap
392
Favori
1.364.175
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15301531153215331534
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Konu açıldığından beri birçok ürün aldım çizikler bulundurabilir yazan ürünler hep sıfır olarak geldi sadece kutusu açılmıştı..Ama ön yada arka yüzde çizik bulundurabilir yazıyorsa mutlaka çizik oluyor ama bazıları öyle küçükki bakıpta göremediğimiz bile oluyordu..
    Velhasıl kelam ürünü almaktan vazgeçtim..Şimdi aklıma geldi yıllar önce çok güzel bir stereo hoparlör seti almıştım Sesi ve baslarıda oldukça tatmin ediciydi.
    Yarın sakladığım yeri bulabilirsem onu deneyeceğim
  • KoTuTuRK kullanıcısına yanıt
    Bir dene bakalım hocam. Ben bugün Logitech Z200 ile jbl go yu denedim. JBL GO bariz daha başarılıydı.
  • Marmaratic M kullanıcısına yanıt
    Kirada oturmasam 5.1 sistem alırdım ya neyse
  • http://www.teknosa.com/urunler/800039178/sony-xperia-z2-siyah-akilli-telefon

Teknosa Mağzalarında ilginç fiyatlar.

Telefon Kusurları Cihazın orjinal ambalajında yırtık bulunuyor.
    Üründe kulaklık eksiği bulunmaktadır.

İsteyene devredebilirim.

• benim hesaba blok koymuş teknosa. naparsan yap ürün alamıyorsun. Tıkır tıkır ödeyen adama neden blok koyarlar enteresan yani.
  • yapıkredi nuvo banka kartı puanını görüyor kullan diyorum 3d kodu geliyor girdikten sonra hata veriyor.

eskiden sorunsuz öderdim yakın zamanda puan kullanan oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: belo3

benim hesaba blok koymuş teknosa. naparsan yap ürün alamıyorsun. Tıkır tıkır ödeyen adama neden blok koyarlar enteresan yani.

Hocam fraud olarak değerlendirmiş olabilirler. MH ile görüş veya destek bölümüne yaz istersen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • belo3 kullanıcısına yanıt
    Ne diyelim hocam, forumca uzulduk. Ben dahil cogu kisiye karsılıksız destek oldun. Hakkın, emegin var. Ne kadar can sıkıcı da olsa, sen bunları aşarsın. Umarım Alternatif çözümler bulabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkanist

quote:

Orijinalden alıntı: belo3

benim hesaba blok koymuş teknosa. naparsan yap ürün alamıyorsun. Tıkır tıkır ödeyen adama neden blok koyarlar enteresan yani.

Hocam fraud olarak değerlendirmiş olabilirler. MH ile görüş veya destek bölümüne yaz istersen.

genel müdüre mail attım bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbul37

Ne diyelim hocam, forumca uzulduk. Ben dahil cogu kisiye karsılıksız destek oldun. Hakkın, emegin var. Ne kadar can sıkıcı da olsa, sen bunları aşarsın. Umarım Alternatif çözümler bulabilirsin.

Burası Türkiye , her yol var diyorsun
    Dün aklıma soktun, bugün bende kardeşime hediye için teknosa.comdan gri rengini sipariş geçtim. İade hakkımız var nasıl olsa kaybedecek bir şey yok. Direk kargoyu teslim alırken baksam, çizik falan varsa teslim almasam geri gitse olmaz mı ?
  • Marmaratic M kullanıcısına yanıt
    Hocam kargoyu teslim alın..Cihazı kontrol edin kullanın kafanıza yatmazsa 14 gün iade hakkınız var.
    İade işlemi kargoyu teslim alırken geri vererek olmuyor.Mh arayıp sipariş kodunu veriyorsunuz,mh size gebzedeki deponun adresini veriyor herhangi bir ups şubesine gidip kargoyu teslim ediyorsunuz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoTuTuRK -- 22 Aralık 2016; 15:37:26 >
    Yeni bir hesap açın neye uğraşıyorsunuzki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoTuTuRK

Yeni bir hesap açın neye uğraşıyorsunuzki..

yeni hesap var zaten hiç kullanılmamış. daha önce açmıştım. o kolay zaten. neden böyle olmuş onu öğrenmek lazım. giriş yapılabiliyor. sepete ürün eklenebiliyor ama son noktada ödemede 3 seçenektede hata veriyor. havalede bile bankanızla görüşün hatası veriyor. bkmye geçmiyo sipariş oluşturulamadı diyerek anın hemen geri dönüyor.
    başka hesaplarda aynı ürünü denedim sorunsuz alınabiliyor.

bütün kategorilerde denedim gene hata .
    sıfır,teşhir,outlet
    tel
    tv
    v.s.
    Teşekkürler

Bence sistemsel bir hatadır..Birkaç kez bende bankanızla görüşün v.b hatalarını almıştım..Hatta bir ara sistemdeki kayıtlı adresim değiştirilmişti..Teknosanın dandik sitesi zaten dört dörtlük çalışmıyor sürekli tuhaf tuhaf hatalara denk geliyorum

Teslimat ve fatura adreslerinizi tekrar düzenlemeyi denediniz mi? Benimde başıma bu tarz bir şey gelmişti. Teslimat adresini düzenleyince sorun düzelmişti.
  • Selamlar ürünler geldi ve hızlıca tükeniyor. Sony Z5 compactı buradan birileri aldıysa talibim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilcrs

Teslimat ve fatura adreslerinizi tekrar düzenlemeyi denediniz mi? Benimde başıma bu tarz bir şey gelmişti. Teslimat adresini düzenleyince sorun düzelmişti.

Denedim şimdi olmadı gene

• http://www.teknosa.com/urunler/800039375/SAMSUNG-N8010-GALAXY-NOTE-10-WHiTE-TABLET

68,50 tlden gitmiş. ne zaman geldi bunlar. hiç haber vermiyorsunuz :))
  • 
Sayfa: önceki 15301531153215331534
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.