Şimdi Ara

Teknosa Mağzalarında ilginç fiyatlar. (1530. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31.157
Cevap
392
Favori
1.364.176
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15281529153015311532
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    fiyat neydi hocam.Birde kusuru felan var mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: selowan

fiyat neydi hocam.Birde kusuru felan var mi?

http://www.teknosa.com/urunler/800038753/htc-one-a9-16gb

1262 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • unknown_123 kullanıcısına yanıt
    Olabilir, kullanmadığım için bilmiyorum.

ASUS'un tableti gelirse ilgilenebilirim.
  • 1666 TL değerindeki teknosa hediye kartı 1500 TL den satılıktır arkadaşlar. Her türlü kategoride geçerlidir.
  • levent metrocitye yakın olan varmı.
  • bişey sormak istiyorum netten outlet aldığım bir ürün var onu mağazadan iade edebiliyormuyum ? kredi kartıyla almıştım 70 tl bişey para iadesi mi oluyor iade kartımı ? daha önce hiç iade etmedim
  • bsrkycn B kullanıcısına yanıt
    Mağazaya gidip ben bunu internetten aldım, teknosa deposuna iade olacak diyeceksiniz. Ürün depoya ulaşınca, iade aldığınız şekilde iade olacak.
    Outlet ne aldınız hocam.

• belo3 kullanıcısına yanıt
    Ben aslinda enişteme alicaktim.10 ve m9 dişinda istemiyormuş.Teşekkürler yine de
  • forum ankarada beyaz eşyalarda indirim var.buzdolabi firin bulaşik süpürge hepsinde yani.Ben en göze çarpan 2 tanesini çektim.İnternet paketim yoktu o yüzden eve gelince yazabildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selowan -- 20 Aralık 2016; 17:51:40 >

• selowan kullanıcısına yanıt
    6-7-8 programlı bulaşık makinesi var mıydı hocam? Fiyatları genel olarak nasıldı acaba?

• ReNeCaN R kullanıcısına yanıt
    bin liraya felan da vardi bulaşik makinesi 7 programli olabilir o bakmadim.Genelde 200-300 liralik indiirmler vardi.resim ciktimi bilmiyorum en çok oranli indiirm bu ikisinde vardi.İsterseniz bi mağazi arayip sorun.
    sn23e200tr 1028 den 597tl
    vestel9614 TE 1738 den 1307tl
    dolapta g4 vardi 840 lira 2 tane :D birinin anakart değişmiş birinde kasada cizik var.
  • selowan kullanıcısına yanıt
    Bulaşık makinesi tamda benlikmiş. Bursadada varmıdır acaba bu fiyata. Hanım epeydir bulaşık makinesi istiyodu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selowan

forum ankarada beyaz eşyalarda indirim var.buzdolabi firin bulaşik süpürge hepsinde yani.Ben en göze çarpan 2 tanesini çektim.İnternet paketim yoktu o yüzden eve gelince yazabildim.

bu urunler uzun zamandir var ztn ve hepside teshirdi.hic kapali kutu olmadigi gibi calisabilirlik olarak da muallak urunler oldugunu calisanlar soyluyorlar ztn sorarsaniz.garanti konusu var mi derseniz evt var ki ztn urunlerin cogunda da bir servis gecmisi muhakkak ki vardir ztn oyle olmasaydi purupak urunler olsaydi o avmdeki simsarlar sana bana birakirlarmiydi bi de boyle dusunun derim gaza gelip de niyetlenelere

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ByBaterist

Outlet ne aldınız hocam.

Oda içi anten aldım ama çalışmıyor

hocam cobra mı markası onu 1 ay önce ben aldım çalışmıyor diye iade ettim üstelik herhangi bir falso da yazmıyordu:) bu ara lg follow me süpürgede çalışmıyor arkadaslar düşerse bilginiz olsun
  • dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt
    doğrudur hocam.Ben de sabah 11 gibi gitmiştim fiyatlar yeni kondu sanmiştim kusura bakmasin o zaman kimse
    hadi ya. boşa outlet yapmıyolar hocam demek ki. ben de ipad ve iphone kablosu alıcam outlet bitane buldum. bakalım belki almam.
  • 6
    2231586403
    1- LENOVO S1L BEYAZ AKILLI TELEFON 629,30

isteyene verilir...
  • 
Sayfa: önceki 15281529153015311532
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.