Şimdi Ara

Teknosa Mağzalarında ilginç fiyatlar. (1531. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31.157
Cevap
392
Favori
1.364.175
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15291530153115321533
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: belo3

DELL VENUE 7 8 GB TABLET : 23,50 TL

http://www.teknosa.com/urunler/800039244/IDELL-VENUE-7-8-GB-TABLET

Bedavaymış, tablet lazım ama yakalayamadım.
  • www.teknosa.com/urunler/800039320/TOSHIBA-HDTP110EK3AA-STOR-PLUS

buda 28.20 ye gitti. ödemeye geçene kadar uçtu
  • ysfylmz Y kullanıcısına yanıt
    Fiyatlar süpermiş. Uyuyordum o vakit :(
  • bunu aldım 1200 tlye.yiğene bakalım. kalem kulaklık eksiği yok. cihazda swap gelebilir. duruma göre bakıcaz artık.

http://www.teknosa.com/urunler/800038986/samsung-n910-galaxy-note-4-altin-akilli-telefon
  • halen psikopat fiyatlar devam ediyor anlaşılan
  • Antalya özdilekte teknosadayım uyguna bişeyler varmı yada ihtiyacı olan ?
  • belo3 kullanıcısına yanıt
    satıyor musunuz hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: xman54

satıyor musunuz hocam

yok ben almadım. haber verdim sadece
  • Bu tablet hakkında bilgisi olan var mı? Sepetteyken alamadım hata verdi. Şimdi siparişlerim ekranında görünüyor.

• Jbl go 65,40 TL alınırmı arkadaşlar ??
    Amacım lcd televizyona bağlayıp geceleri film izlerken kullanmak..Bir nevi soundbar gibi kullanacam..Sizce tatmin edermi acaba ??
  • teote kullanıcısına yanıt
    Paranı çöpe atarsın
  • teote kullanıcısına yanıt
    Çöp bulaşma sakın...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesaj alındı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoTuTuRK

Jbl go 65,40 TL alınırmı arkadaşlar ??
    Amacım lcd televizyona bağlayıp geceleri film izlerken kullanmak..Bir nevi soundbar gibi kullanacam..Sizce tatmin edermi acaba ??

Sıfır kutulu olsa alırnırda, durumu ne acaba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marmaratic M kullanıcısına yanıt
    Sadece kontrol amaçlı kutusu açıldı yazıyor okadar.
  • KoTuTuRK kullanıcısına yanıt
    Çizikler bulundurabilir yazıyor benim baktığımda hocam. Emin misin sen sadece kutusu açıldığına. Geçen bimden lg p5 50 liraya almasak, teşhirde olsa al diyeceğim ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marmaratic

Çizikler bulundurabilir yazıyor benim baktığımda hocam. Emin misin sen sadece kutusu açıldığına. Geçen bimden lg p5 50 liraya almasak, teşhirde olsa al diyeceğim ama.

Bim'deki lg'yi imkanım olmasına rağmen almadım çünkü bimin başlığında jbl go ses konusunda daha iyi v.b yorumlar yazıyordu.
    Bu arada sipariş listeme eklediğim ürünle ilgili açıklama resimde yer alıyor.Dediğin gibi Çizikler bulundurabilir yazıyor.Fakat Bu şekilde birçok ürün aldım hep sıfır olarak geldi sadece kutuları açılmıştı..Ama misal cihazın arka yüzünde yada ön yüzünde çizikler var yazıyorsa dedikleri gibi çizikli gelme ihtimali oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoTuTuRK -- 21 Aralık 2016; 22:22:44 >

• KoTuTuRK kullanıcısına yanıt
    Eğer dediğiniz gibi çiziksiz sadece teşhir amaçlı kullanılmışsa 65 liraya alınır dostum. İkisini yan yana deneme şansım olmadı ama bugün vatanda jbl go'yu, avea'da jam classic i inceledim. JBL daha kaliteli geldi bana. Jam in teşhirini çok kötü kullanmışlar cızırtı vardı. Fakat ses yüksekliği ve bas olarak lg bu iki üründende iyidir diye tahmin ediyorum. Sadece tahmin.
  • 
Sayfa: önceki 15291530153115321533
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.