Şimdi Ara

=TEKNOSA TÜRKİYE KUPASI=

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• >>>>>>>>>>TEKNOSA TÜRKİYE KUPASI<<<<<<<<<<

Teknosa Erkekler Türkiye Kupası'nda 8'li final eşleşmeleri belli oldu. 20-21-22 Şubat tarihlerinde İzmir Halkapınar Spor Salonunda oynanacak maçlar NTV Spor'dan ekrana gelecek.

Fenerbahçe Ülker - Türk Telekom

Beşiktaş Cola Turka - Efes Pilsen

Galatasaray Cafe Crown - Antalya Büyükşehir Belediye

Erdemirspor - Aliağa Petkim

fuatturkrap'e teşekkürler

• sergen'cim ben teşekkür ederim...

Fbülker ve Bjk ct'a zor kuralar gelmiş, Gs cc nispeten daha rahat bi kura çekmiş...

Yarı finale Efes, Gs cc, Fbü ve Petkim kalır diyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

sergen'cim ben teşekkür ederim...

Fbülker ve Bjk ct'a zor kuralar gelmiş, Gs cc nispeten daha rahat bi kura çekmiş...

Yarı finale Efes, Gs cc, Fbü ve Petkim kalır diyorum...

En baba kura yine bize gelmiş.bu sezon şanssızız kuralarda.

gscc,efes kesin.fb büyük ihtimalle kalacak diyorum bende.erdemir-aliağa maçı hakkında pek bir fikrim yok ama aliağa geçer heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: weresth

En baba kura yine bize gelmiş.bu sezon şanssızız kuralarda.

gscc,efes kesin.fb büyük ihtimalle kalacak diyorum bende.erdemir-aliağa maçı hakkında pek bir fikrim yok ama aliağa geçer heralde

Alıntıları Göster
    off efes pilsen gelmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Kreus

off efes pilsen gelmiş

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: TrFuRKaN

off efes pilsen gelmiş

efes son 18 maçta 18 galibiyet aldı sanırım, insan değiller bu aralar...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TrFuRKaN

off efes pilsen gelmiş

efes son 18 maçta 18 galibiyet aldı sanırım, insan değiller bu aralar...

Alıntıları Göster
    konu acacak adammı kalmadı bu actı konuyu şimdi?

• quote:

Orijinalden alıntı: .Alp.

konu acacak adammı kalmadı bu actı konuyu şimdi?

Alıntıları Göster
    kim bu dunker00 ın fake i mi
  • quote:

kim bu dunker00 ın fake i mi

Alıntıları Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    20 ŞUBAT CUMA
    13.45 ERDEMİRSPOR-ALİAĞA PETKİMSPOR
    16.00 G.SARAY CAFE CROWN – ANTALYA B.B. (NTV SPOR – CANLI)
    18.15 BJK COLA TURKA – EFES PİLSEN (NTV SPOR – CANLI)

20.30 F.BAHÇE ÜLKER – TÜRK TELEKOM (NTV SPOR – CANLI)

21 ŞUBAT CUMARTESİ

15.00 YARI FİNAL 1. MAÇ (NTV SPOR – CANLI)
    17.15 YARI FİNAL 2.MAÇ (NTV SPOR – CANLI)

22 ŞUBAT PAZAR

16.00 FİNAL (NTV SPOR – CANLI)

NTV Spor Nasıl izlenir?

NTV SPOR, İstanbul, İzmir ve Ankara Türksat Kablo TV’de; Digitürk 79. kanal, D-Smart 45. kanaldan ve Turksat 3A uydusundan izlenebiliyor. NTV SPOR’un uydu değerleri ise şöyle: 11054 megahertz yatay frekans, 30000 sym, 5/6 FEC.

• quote:

20 ŞUBAT CUMA
    13.45 ERDEMİRSPOR-ALİAĞA PETKİMSPOR
    16.00 G.SARAY CAFE CROWN – ANTALYA B.B. (NTV SPOR – CANLI)
    18.15 BJK COLA TURKA – EFES PİLSEN (NTV SPOR – CANLI)

20.30 F.BAHÇE ÜLKER – TÜRK TELEKOM (NTV SPOR – CANLI)

21 ŞUBAT CUMARTESİ

15.00 YARI FİNAL 1. MAÇ (NTV SPOR – CANLI)
    17.15 YARI FİNAL 2.MAÇ (NTV SPOR – CANLI)

22 ŞUBAT PAZAR

16.00 FİNAL (NTV SPOR – CANLI)

NTV Spor Nasıl izlenir?

NTV SPOR, İstanbul, İzmir ve Ankara Türksat Kablo TV’de; Digitürk 79. kanal, D-Smart 45. kanaldan ve Turksat 3A uydusundan izlenebiliyor. NTV SPOR’un uydu değerleri ise şöyle: 11054 megahertz yatay frekans, 30000 sym, 5/6 FEC.

Alıntıları Göster
    quote:

Teknosa Türkiye Kupası'nda Erdemirspor, Aliağa Petkim'i 89-68 yenerek ilk yarı finalist oldu.

• quote:

quote:

Teknosa Türkiye Kupası'nda Erdemirspor, Aliağa Petkim'i 89-68 yenerek ilk yarı finalist oldu.

Alıntıları Göster
    Gaasaray maçını kk mk ikilisi anlatıyor, koşun!
  • quote:

Gaasaray maçını kk mk ikilisi anlatıyor, koşun!

Alıntıları Göster
    arkadaslar ben simdi geldim eve ultrAslan İzmir ile beraber maçı izledik daha doğrusu izlemedik bağırdıksalonda çok saçma bi uygulama var pankartları almıyolarama sonradan pankartlarıda soktuk içeri ve bi güzel astık

• quote:

Orijinalden alıntı: BERk___

arkadaslar ben simdi geldim eve ultrAslan İzmir ile beraber maçı izledik daha doğrusu izlemedik bağırdıksalonda çok saçma bi uygulama var pankartları almıyolarama sonradan pankartlarıda soktuk içeri ve bi güzel astık

Alıntıları Göster
    Fenerbahçe Ülker 84-63 Türk Telekom

yarı final
    fener-efes
    erdemir-gs

• quote:

Orijinalden alıntı: VectrAirliness

Fenerbahçe Ülker 84-63 Türk Telekom

yarı final
    fener-efes
    erdemir-gs

Alıntıları Göster
    erken final olmuş resmen. fenerbahçe'nin türk telekom'u bu kadar ezmesi büyük başarı.

• quote:

erken final olmuş resmen. fenerbahçe'nin türk telekom'u bu kadar ezmesi büyük başarı.

Alıntıları Göster
    final GS-fb olur büyük ihtimal. erdemir'e karşı pek zorlanmayız. fb'de bildiğim kadarıyla son maçlarda efes'e büyük bir üstünlük kurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nash-Damla

final GS-fb olur büyük ihtimal. erdemir'e karşı pek zorlanmayız. fb'de bildiğim kadarıyla son maçlarda efes'e büyük bir üstünlük kurdu.

Alıntıları Göster
    Efes süpürüyor feneri şuan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShinQda

Efes süpürüyor feneri şuan...

Alıntıları Göster
    futbol maçı yüzünden konsantre olamadık ne şans ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1. Selim

futbol maçı yüzünden konsantre olamadık ne şans ya

Alıntıları Göster
    Final vizesi Efes'in: 68-60
    Teknosa Türkiye Kupası'nda Efes Pilsen, Fenerbahçe Ülker'i 68-60 yenerek finale yükseldi. Efes Pilsen finalde yarın saat 16.00'da Erdemir ile karşı karşıya gelecek ve bu mücadele NTV Spor'dan canlı yayınlanacak.

NTVSPOR
    Güncelleme: 19:22 TSİ 21 Şubat 2009 Cumartesi

Teknosa Türkiye Kupası'nda Erdemirspor'un ardından finale yükselen ikinci takım Efes Pilsen oldu. Yarı finalde Fenerbahçe Ülker ile mücadele eden Efes, baştan sona üstün götürdüğü karşılaşmayı son bölümlerde sıkıntı yaşasa da 68-60 kazandı ve finale adını yazdırdı.

Efes Pilsen'de Kerem Gönlüm 12 sayı – 11 ribauntla oynarken, Preston Shumpert 12 sayı – 8 ribaunt – 4 asist, Charles Smith ile Kaya Peker de 9'ar sayı ile mücadele ettiler.

Fenerbahçe Ülker'de ise Marques Green 13 sayıyla en skorer isim olurken, Oğuz Savaş 12 sayı – 7 ribaunt, Mirsad Türkcan 12 sayı, Gordan Gricek de 9 sayı – 4 ribauntla oynadı.

sanırım üst üste 20 maçtır kazanıyor efes. tabi euroleague'i geri getirmiyor bu...

ayrıca marques green de fena bi oyun oynamadı...

• quote:

Final vizesi Efes'in: 68-60
    Teknosa Türkiye Kupası'nda Efes Pilsen, Fenerbahçe Ülker'i 68-60 yenerek finale yükseldi. Efes Pilsen finalde yarın saat 16.00'da Erdemir ile karşı karşıya gelecek ve bu mücadele NTV Spor'dan canlı yayınlanacak.

NTVSPOR
    Güncelleme: 19:22 TSİ 21 Şubat 2009 Cumartesi

Teknosa Türkiye Kupası'nda Erdemirspor'un ardından finale yükselen ikinci takım Efes Pilsen oldu. Yarı finalde Fenerbahçe Ülker ile mücadele eden Efes, baştan sona üstün götürdüğü karşılaşmayı son bölümlerde sıkıntı yaşasa da 68-60 kazandı ve finale adını yazdırdı.

Efes Pilsen'de Kerem Gönlüm 12 sayı – 11 ribauntla oynarken, Preston Shumpert 12 sayı – 8 ribaunt – 4 asist, Charles Smith ile Kaya Peker de 9'ar sayı ile mücadele ettiler.

Fenerbahçe Ülker'de ise Marques Green 13 sayıyla en skorer isim olurken, Oğuz Savaş 12 sayı – 7 ribaunt, Mirsad Türkcan 12 sayı, Gordan Gricek de 9 sayı – 4 ribauntla oynadı.

sanırım üst üste 20 maçtır kazanıyor efes. tabi euroleague'i geri getirmiyor bu...

ayrıca marques green de fena bi oyun oynamadı...

Alıntıları Göster
    FB-TT, FB-Efes maçlarını ve GS-Erdemir maçının ikinci yarısını salonda izledim.İlk gün FB Telekom'u ezdi özellikle Giricek müthiş oynamıştı.. adama bir daha hayran kaldım hem çok iyi savunma yapıyor hem de hücumda takımının sıkıştığı anlarda sorumluluk alıyor ve birebirde her türlü skor üretebiliyor.

Bugünkü maçlarda da GS iyi gününde değildi ve Erdemir'de Hakan ve Barbour çok iyi bir maç çıkardılar.Erdal Bibo ve Funk çok iyi üçlük attılar.. Pota altında çok iyi mücadele eden Thomas da galibiyette önemli rol oynadı hem de kritik anlarda serbest atışları iyi soktu.Herşeye rağmen maç birçok kez Galatasaray'ın ayağına kadar geldi tabi Murat Kaya'nın müthiş oyunu ve Erdemir'in yaptığı basit hatalar sayesinde ama Erdemir pota altından skor üretecek oyuncusu olmamasına rağmen maçı kazandı ve sürpriz bir biçimde finale çıktı.

FB-Efes maçı bu turnuvanın final maçı denilebilir ama beklediğim gibi çekişmeli geçmedi.Efes'in kadro avantajı zaten çok net, ayrıca da çok formdalar ama FB de Giricek, Mirsad gibi oyuncuların ekstra oynayıp maçı başabaş götürmelerini bekliyordum ama özellikle Giricek iyi gününde değildi ve iyi savunuldu.Efes'te herkes belli bir zamanda sorumluluk aldı ve çok zorlanmadan maçı aldılar.Tabi Kaya yine çok antipati topladı.Her pozisyona da itiraz edilmez ki hem de haksız olduğunu bile bile.İnsanlara zorla küfrettirmeye mi çalıştı anlamadım.Maçın sonunda da tam maçın yıldızı açıklanıyorken hoparlörler patladı, anonsçunun bağırmasına dayanamadı galiba.

Yarınki finale gitmeyi düşünmüyorum artık, yetişemem zaten.. Güzel bir turnuvaydı, Fenerbahçeli taraftarlarla birlikte maç izlemek ilginç bir tecrübe oldu bir Beşiktaşlı olarak :) Ayrıca dansçı kızlar tek kelimeyle mükemmeldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrt0392

FB-TT, FB-Efes maçlarını ve GS-Erdemir maçının ikinci yarısını salonda izledim.İlk gün FB Telekom'u ezdi özellikle Giricek müthiş oynamıştı.. adama bir daha hayran kaldım hem çok iyi savunma yapıyor hem de hücumda takımının sıkıştığı anlarda sorumluluk alıyor ve birebirde her türlü skor üretebiliyor.

Bugünkü maçlarda da GS iyi gününde değildi ve Erdemir'de Hakan ve Barbour çok iyi bir maç çıkardılar.Erdal Bibo ve Funk çok iyi üçlük attılar.. Pota altında çok iyi mücadele eden Thomas da galibiyette önemli rol oynadı hem de kritik anlarda serbest atışları iyi soktu.Herşeye rağmen maç birçok kez Galatasaray'ın ayağına kadar geldi tabi Murat Kaya'nın müthiş oyunu ve Erdemir'in yaptığı basit hatalar sayesinde ama Erdemir pota altından skor üretecek oyuncusu olmamasına rağmen maçı kazandı ve sürpriz bir biçimde finale çıktı.

FB-Efes maçı bu turnuvanın final maçı denilebilir ama beklediğim gibi çekişmeli geçmedi.Efes'in kadro avantajı zaten çok net, ayrıca da çok formdalar ama FB de Giricek, Mirsad gibi oyuncuların ekstra oynayıp maçı başabaş götürmelerini bekliyordum ama özellikle Giricek iyi gününde değildi ve iyi savunuldu.Efes'te herkes belli bir zamanda sorumluluk aldı ve çok zorlanmadan maçı aldılar.Tabi Kaya yine çok antipati topladı.Her pozisyona da itiraz edilmez ki hem de haksız olduğunu bile bile.İnsanlara zorla küfrettirmeye mi çalıştı anlamadım.Maçın sonunda da tam maçın yıldızı açıklanıyorken hoparlörler patladı, anonsçunun bağırmasına dayanamadı galiba.

Yarınki finale gitmeyi düşünmüyorum artık, yetişemem zaten.. Güzel bir turnuvaydı, Fenerbahçeli taraftarlarla birlikte maç izlemek ilginç bir tecrübe oldu bir Beşiktaşlı olarak :) Ayrıca dansçı kızlar tek kelimeyle mükemmeldi.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mrt0392

mert, çok iyi aktarmışsın yalnız foto da isteriz :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.