Şimdi Ara

TEKNOSA TURUNCU İNDİRİM LG 29MT45 399 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
8
Favori
11.711
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • indirim kodu olup ta kullanmayacak olan varsa hayrına versin de 1 adet alalım.
  • iyi akşamlar bu tv yi duvara asabiliyormuyuz arkasında yeri varmı askı aparatı problem değil ben kenim tedarik ederim ama benim için duvara sılabilirliği önemli
  • Dahili uydu alıcısı var mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hicoo

Dahili uydu alıcısı var mı ?

Yok
  • olcay343434 O kullanıcısına yanıt
    Bu fotoya göre 4 tane yuvar var, takılabilir gibi

TEKNOSA TURUNCU İNDİRİM LG 29MT45 399 TL
  • merhaba,

Aşağıdaki inceleme sitesinde Tv nin artı ve eksi yönleri değerlendirilmiş. (İngilizce)

http://uk.kagoo.com/TVs-Monitors-Projectors/PC-Monitors/2296548/LG-29MT45D.html

sağlıcakla
  • soğuk.full hd olmadıktan sonra işe yaramaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: lawyerdem

indirim kodu olup ta kullanmayacak olan varsa hayrına versin de 1 adet alalım.

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitmiş
  • Alışverişinizi 500 e tamamlayın 40 lira indirim çeki var 500 tl üzeri veya 540 tlye tamamlayıp world 50 tl ekstre indirimden yararlanabilirsiniz

http://www.grupanya.com/tum-turkiye/firsat/teknosa-yilbasi-40tl?utm_source=grupanya-m1-emsg-c0-9699-9416-15832&utm_campaign=mailing&utm_medium=email
  • stok yok. mağazalarda.
  • Daha çok fırsat çıkar hayırlısı olsun

• yarın bu fiyata magazalarda olacak mı?
  • FullHd değil bu yüzden çöp diyenlere kulak asmayın,Samsung'un 24'' olanı var 1366 x 768 mutfakta kullanıyorum ve fullhd falan olmasına gerek yok,gayetde güzel görüntü veriyor.Bitmeseydi bende alırdım küçük oda için bir tane ama bitmiş sanırım.
  • Evet

• alim mi almayim mi derken bitti.. eşekliğime doymayim
  • aldım aldım
  • mustafaagungor kullanıcısına yanıt
    Sipariş kodunu alıp, bulunduğunuz şehirde ki mağazada varsa, mağazadan alabilirsiniz.
  • akonay kullanıcısına yanıt
    Magazaya gelene kadar derken magazanin onu talep etmesi gerekmiyor yani magazanin genel siparis politikasini beklemeniz gerekmiyor yine sizin adiniza gonderiliyor normal kargo gibi, ama keske magazayi arayip sorsaydiniz elinizde mevcutmu diye ben 42lb580n arti next mini hd black plus uydu alicisini internette toplam 1300 derken magazadan ekstre indirimiyle 1100 liraya almistim iptal edebilirsiniz sanirim evinize kargo seklinde degistirin en kisa zamanda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ürün mkv formatı oynatabiliyormu acaba harici hardisk i tanıyormu bilen varsa bi zahmet cevaplasın beyler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.