Şimdi Ara

TEKNOSA TURUNCU İNDİRİM LG 29MT45 399 TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
8
Favori
11.711
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bimeks'ten almış bulundum bende, hadi hayırlısı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çözünürlük 720p beyler kafanız mı iyi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibonline

quote:

Orijinalden alıntı: birikideneme

Öğlen VAN merkezdeki teknosaya uğrayacağım, isteyen var ise kargo ile gönderebilirim.

Vandaki hangi magazada var

Mavi plaza altındaki Flo yanı, teşhir ürünü kalmış ama başka da stok diyorlar .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dOmi

çözünürlük 720p beyler kafanız mı iyi?

1080P gerektiren bisey söylesene.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bimeks te bitti
  • Boşuna uğraşma,bu tipler 4K televizyon alır sonrada oturur Flash Tv de Küstüm show seyrederler,ama benim tv 4K diye böbürlenirler sağda solda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hüşke

Bimeks te bitti

849 oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: akonay

Boşuna uğraşma,bu tipler 4K televizyon alır sonrada oturur Flash Tv de Küstüm show seyrederler,ama benim tv 4K diye böbürlenirler sağda solda..

• Tv nin ederi zaten 400 lira beyler tvnin panel ips degil. Tn panel gorus acisi berbat otesi biraz yandan izlemeye kalksaniz renkler soluklasir. Ayrica tv hz cok dusuk hareketli sahnelerde ghost olucaktir. E tabi cozunurlukte berbat. Kisacasi yil olmus 2015 29 inc duz bir tv ederi 400 lira sicak firsat fln degil..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scutigera coleoptrata

Tv nin ederi zaten 400 lira beyler tvnin panel ips degil. Tn panel gorus acisi berbat otesi biraz yandan izlemeye kalksaniz renkler soluklasir. Ayrica tv hz cok dusuk hareketli sahnelerde ghost olucaktir. E tabi cozunurlukte berbat. Kisacasi yil olmus 2015 29 inc duz bir tv ederi 400 lira sicak firsat fln degil..

merhaba IPS panel ile bu satılan TV'nin özelliklerinde yazan VA panel arasındaki fark nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 19 Aralık 2014; 16:54:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scutigera coleoptrata

Tv nin ederi zaten 400 lira beyler tvnin panel ips degil. Tn panel gorus acisi berbat otesi biraz yandan izlemeye kalksaniz renkler soluklasir. Ayrica tv hz cok dusuk hareketli sahnelerde ghost olucaktir. E tabi cozunurlukte berbat. Kisacasi yil olmus 2015 29 inc duz bir tv ederi 400 lira sicak firsat fln degil..

Peki uzman bey,400 liraya ips panel full hd 29'' bir tv alabilirmisin bizim için.Hatta sen 400'e al bize 450'ye satarsın 50 lirada yolunu bulursun.
  • Konya'da hiçbir yerde kalmamış. Çalışma hayatının zararları

• quote:

Orijinalden alıntı: HRMNKY

Konya'da hiçbir yerde kalmamış. Çalışma hayatının zararları

Sabah Real ve Kule'de var görünüyordu. Kalmamış mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucandeve

quote:

Orijinalden alıntı: HRMNKY

Konya'da hiçbir yerde kalmamış. Çalışma hayatının zararları

Sabah Real ve Kule'de var görünüyordu. Kalmamış mı

Teşhirler dahil satılmış maalesef

• Ben son bir ayda iki kere mağaza teslim olarak ürün aldım.

Eğer mağaza seçimi kısmında "hemen teslim" yazıyorsa birkaç saate mağaza sistemine düşüyor siparişiniz ve ürünü size mağaza stokundan veriyorlar. Eğer "hemen teslim" yazısı yoksa ürünün mağazaya kargolanmasını bekliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matmma -- 19 Aralık 2014; 17:27:19 >
  • bimeks 849 yapmış... aniden saldırınca millet, hemen fiyatı yükseltmiş
  • her ürüne ÇÖP diyen şarlatanlar maalesef forumda çoğalmaya başladı
  • Havale ile aldığım ürünü iki iş günü içinde ödeme yapılması için zamanım varken demin sms geldi. Ödemeyi yapmadığınız için iptal edilmiştir diye. Teknosa kadar karaktersiz bir firma daha yoktur. Flash disk için de benzer birşey yapmışlardı. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsun bafrada 3 tane daha var. mağaza müdürü erhan bey var gayet iyi niyetli bir insan. bayağı yardımcı oldu. kartlarda puan vardı onları da çekti :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ibonline

quote:

Öğlen VAN merkezdeki teknosaya uğrayacağım, isteyen var ise kargo ile gönderebilirim.

Vandaki hangi magazada var

Mavi plaza altındaki Flo yanı, teşhir ürünü kalmış ama başka da stok diyorlar .

onuda bugün benden aldım.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.