Şimdi Ara

TEKNOSA TURUNCU İNDİRİM LG 29MT45 399 TL (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
8
Favori
11.711
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert6385

ürün monitör olarak nasıldır?

o büyüklükte bu çözünrülük pek hoş olmaz. anca zorunlu kalırsan kullanılabilir bence.
  • Arkadaslar urunun bulundugu magazaya geldim fakat vermiyorlar urunu. Sadece 1 cihaz bu fiyataymis kalanlari 599mus.
    Boyle bisey var mi?
    Mh yardimci olmadi mhye ne diyorsunuz siz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SiNaPSiS kullanıcısına yanıt
    kasada okutunca ne çıkıyor fiyatı ? üstüne yatmaya çalışyor da olabilirler :)
  • Fiyat ucuz ve kapışıldı bende alacaktım hediye çekim vb vardı sadece teşhir ürün denk geldi ama görüntü kalitesi standart bir led tvnin epey altında beklentiyi fazla yüksek tutmayın A enerji sınıfıymış 50watt tüketimi var uydu alıcılı samsung 40h5570 A+ enerji sınıfı 45watt harcıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

Arkadaslar urunun bulundugu magazaya geldim fakat vermiyorlar urunu. Sadece 1 cihaz bu fiyataymis kalanlari 599mus.
    Boyle bisey var mi?

Ordaki işgüzarları bir bilgisayardan teknosa.com sitesine girdir ve ürünün fiyatını orda görsünler. Ürün websitesinde 399 TL olarak gözüküyor ve mağazalarda diyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

Arkadaslar urunun bulundugu magazaya geldim fakat vermiyorlar urunu. Sadece 1 cihaz bu fiyataymis kalanlari 599mus.
    Boyle bisey var mi?

Evet mağaza başı farklı stok sözkonusuymuş gittiğim mağazada 3 adetmiş o fiyat için stok.

bu tv weble birlikte en fazla 1000 adet satılmıştır çoğuda bu forum üyelerine gitti bence

• SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    29 inç bu televizyon desen küçük, monitör desen kör olursun o çözünürlükle.

siz sene 2014 hala ne izliyorsunuz? milleti uyutan saçma sapan türk televizyonlarını ve dizilerini mı? bu yüzden mi? sd yayın var nasılsa diye hd çözünürlük yeter diyorsunuz?

internetiniz yok sanırım, yif uzantılı 1080p filmler bile 4-5 gb a bulunuyor indirin izleyin. yazık şu paraya 600-650 ye 42 inç axenler var full hd.

ayrıca kusura bakmayın da, biz altın tualetlere yapmıyoruz fakat anneniz eşiniz mutfakta tv keyfi yapacakmış onun için alıyormuşsunuz. tam ironik oldu bu hakkaten. asıl lüks olan budur. 400 lira az değil, 400 ü boşa atmak yerine 200 koyup ömürlük kalitede bişey alın. bu en mantıklısı, kaldı ki zaten mutfağa ekstra tv alan birisi için bu miktarlar çok vahim değil demektir.

yani her haliyle saçmalamışsınız. paranız yok ise, diyim ki salona oturma odasına alın, ama onun için küçük ve çözünürlüğü yok. ha paranız çoksa ve sırf yemek yerken mutfağa ekstra alıyorsanız durumunuz iyidir, dolayısıyla o zaman da ekle 100-200 daha adam gibi 1080p al. iki tercihte de haksız oluyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dOmi -- 19 Aralık 2014; 19:42:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: atleticos

quote:

Orijinalden alıntı: scutigera coleoptrata

Tv nin ederi zaten 400 lira beyler tvnin panel ips degil. Tn panel gorus acisi berbat otesi biraz yandan izlemeye kalksaniz renkler soluklasir. Ayrica tv hz cok dusuk hareketli sahnelerde ghost olucaktir. E tabi cozunurlukte berbat. Kisacasi yil olmus 2015 29 inc duz bir tv ederi 400 lira sicak firsat fln degil..

Peki uzman bey,400 liraya ips panel full hd 29'' bir tv alabilirmisin bizim için.Hatta sen 400'e al bize 450'ye satarsın 50 lirada yolunu bulursun.

misal regal seg gibi markaların 450 ye bu boyutta 1080p ips panel tvsini bulursun carrefourda fln çok ucuza satılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: dOmi

siz sene 2014 hala ne izliyorsunuz? milleti uyutan saçma sapan türk televizyonlarını ve dizilerini mı? bu yüzden mi? sd yayın var nasılsa diye hd çözünürlük yeter diyorsunuz?

internetiniz yok sanırım, yif uzantılı 1080p filmler bile 4-5 gb a bulunuyor indirin izleyin. yazık şu paraya 600-650 ye 42 inç axenler var full hd.

küçük boyutlu tv lerde 720p ve 1080P farkını anlıyorum demicen dimi ?

elimizin altında her türi imkan alet edevat var çok şükür :) vcd den izlemeye başladık herşeyi, çıkıp 1080 varken 720 ye ne gerek var demeye gerek yok, farkı anlayacak kişi anca takıntılı kişidir.

evet bundan 6 sene önce ilk hd izlemeye başlarken "1080p ne lan 720 herşeye yeter hayvan gibi kaliteli" demiştim burda da böyle atıp tutuyordum sizin gibi. 3 yıldır full hd olmayan tek bir dizi film izleyememeye başladım. kaldıki monitörüm 24 inç. bu işe girmeden anlamazsınız, sd yayınla türk kanalı izliyorsanız zaten yazık hem beyninizi çürüten kanallara zaman harcıyorsunuz hem kalite sıfır yayında.

neyse 400 lira az para değil, bu seg, axen sunnylerin hepsinin panelleri güzel önyargıyı kırıp 40-42 inçi 600-650 e düşürebilirsiniz full hd. zaten mutfağa 2. tv olarak adam için "param yok" demek komiktir. ekle az daha tek seferlik al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Orijinalden alıntı: mert6385

ürün monitör olarak nasıldır?

o büyüklükte bu çözünrülük pek hoş olmaz. anca zorunlu kalırsan kullanılabilir bence.

hem tv olarak hem de monitor olarak için iyi gelmişti. tv için biraz küçük, monitor için de büyük ama iki işi görme açısından iyi giib
  • quote:

evet bundan 6 sene önce ilk hd izlemeye başlarken "1080p ne lan 720 herşeye yeter hayvan gibi kaliteli" demiştim burda da böyle atıp tutuyordum sizin gibi. 3 yıldır full hd olmayan tek bir dizi film izleyememeye başladım. kaldıki monitörüm 24 inç. bu işe girmeden anlamazsınız, sd yayınla türk kanalı izliyorsanız zaten yazık hem beyninizi çürüten kanallara zaman harcıyorsunuz hem kalite sıfır yayında.

neyse 400 lira az para değil, bu seg, axen sunnylerin hepsinin panelleri güzel önyargıyı kırıp 40-42 inçi 600-650 e düşürebilirsiniz full hd. zaten mutfağa 2. tv olarak adam için "param yok" demek komiktir. ekle az daha tek seferlik al.

Kardeşim, monitörüm 1080P 24". evde bulunan 4 tane çeşitli tv var, onlar da 720 ve 1080P olarak değişiyor, tv lerde ps3, wii ile vs geyikten oyunlar da oynarım. elimin altında aklının alamayacağı büyüklükte arşiv var. bulunduğum ortamlarda 4k yayınlar, çeşitli 3d sistemler vs de var. atıp tutan bu işin içine girsen diyeceğin kişi ben değilim. sana aynı filmin hd ve fhd versiyonlarını açarım hangisi 1080p diye ekrana bakıp apışıp kalırsın.

geçin bu her şeyde en iyisi olacak düşüncesini. sd yayın izliyorsun diye milleti eziklemeye çalışıyorsun ama ülkede hd yayın yapıyorum diyen tv kanalları bile daha 1080p yayın yapmıyor sen neyin tribindesin ?

ben 720p her şeye yeter demiyorum, 1080 p ile farkını analayamazsın diyorum. tabi bu farkı anlayacak küçük bir kitle de var ama onlar da izleyiciler değil, bu işle uğraşanlardır muhtemelen.

• Ürün ulaşmadı ama, aldığıma sevinirken yorumları görünce ...
    Monitör olarak gerçekten kötü mü ?.
  • quote:

ayrıca kusura bakmayın da, biz altın tualetlere yapmıyoruz fakat anneniz eşiniz mutfakta tv keyfi yapacakmış onun için alıyormuşsunuz. tam ironik oldu bu hakkaten. asıl lüks olan budur. 400 lira az değil, 400 ü boşa atmak yerine 200 koyup ömürlük kalitede bişey alın. bu en mantıklısı, kaldı ki zaten mutfağa ekstra tv alan birisi için bu miktarlar çok vahim değil demektir.

yani her haliyle saçmalamışsınız. paranız yok ise, diyim ki salona oturma odasına alın, ama onun için küçük ve çözünürlüğü yok. ha paranız çoksa ve sırf yemek yerken mutfağa ekstra alıyorsanız durumunuz iyidir, dolayısıyla o zaman da ekle 100-200 daha adam gibi 1080p al. iki tercihte de haksız oluyorsunuz.

hocam şu axen lerin linkini alabilirmiyim dün hepsi buradadan aldım 42 inç 799 a buldum die sevindiydim eger 600 - 6500 ye varsa onu iade edicem

sen tv mi izliyorsun? ne izliyorsunuz allah aşkına türk televizyonunda? isterse 4k yayın yapsın. haberler yanlı hiçbiri gerçek değil, filmler 15 sene eski filmler, yarışmalar insanları uyutmak için, dizilerin hepsi aşk ve sıfır akıl isteyen diziler...

isterse 4k yayım yapsınlar. bunu geç bir kere.

evinde 4 tv si olacak kadar durumu iyi biri isen, bu tv yi alanlarında ana televizyon olarak almayacağını da bilirsin.

yani durumu olmayan birine önersen yine anlarım da, 2. tv 3. tvyi alacak kadar ekstra iyi durumda olanlara 100-150 koyup 40 inç veya aynı fiyata full hd sunny almalarını önermemek üzücü. emin ol iki filmi de getir koy ayrıca filmleri neyin ne çzöünürlükte olduğunu anlarım. hele hele tv gibi büyük ekranlarda gir dibine bak, ses sistemi koltuk hepsi tv nin 2 metre önünde olacak şekilde kurulu, hele bir full hd olmasın başlıyor beynim direk filmi redetmeye piksel piksellikten.

neyse 400 az para değil 500 civarına fhd varken 400 e hd almak mantıklı değil. çöp falan demek istemiyorum ama aradaki farka değecek bir konu. hz 3d smart falan tartışmıyoruz, geri dönüşü olmayan çözünürlük muhabbetini tartışıyoruz.

• bu ekrandan bilgisayar monitörü hayatta olmaz. 720p ile dibinden pikselleri sayarsın kör olursun. en az 2 metre uzaktan olursa ve kaliteli görüntüye alışkın değilsen eh derim ama arkadaşlar da hemfikir olacaklardır ki monitör olarak 29 inç çok büyük 720p ye.
  • usta0037 kullanıcısına yanıt
    http://www.teknosa.com/urunler/110015367/homstar-hs-4040-40-fhd-led-usb-lcdmonitor-tv

bu monitörleri yerinde inceledim, çok kaliteli fiyatına göre, 650 ye getirecek çek vs bulursanız alın, site üzerinden 500 üzerine 50 kupon vardı bi ara kullanırsanız 650 ye süper fiyat.
  • quote:

sen tv mi izliyorsun? ne izliyorsunuz allah aşkına türk televizyonunda? isterse 4k yayın yapsın. haberler yanlı hiçbiri gerçek değil, filmler 15 sene eski filmler, yarışmalar insanları uyutmak için, dizilerin hepsi aşk ve sıfır akıl isteyen diziler...

isterse 4k yayım yapsınlar. bunu geç bir kere.

evinde 4 tv si olacak kadar durumu iyi biri isen, bu tv yi alanlarında ana televizyon olarak almayacağını da bilirsin.

yani durumu olmayan birine önersen yine anlarım da, 2. tv 3. tvyi alacak kadar ekstra iyi durumda olanlara 100-150 koyup 40 inç veya aynı fiyata full hd sunny almalarını önermemek üzücü. emin ol iki filmi de getir koy ayrıca filmleri neyin ne çzöünürlükte olduğunu anlarım. hele hele tv gibi büyük ekranlarda gir dibine bak, ses sistemi koltuk hepsi tv nin 2 metre önünde olacak şekilde kurulu, hele bir full hd olmasın başlıyor beynim direk filmi redetmeye piksel piksellikten.

neyse 400 az para değil 500 civarına fhd varken 400 e hd almak mantıklı değil. çöp falan demek istemiyorum ama aradaki farka değecek bir konu. hz 3d smart falan tartışmıyoruz, geri dönüşü olmayan çözünürlük muhabbetini tartışıyoruz.

Monitör olarak kullanmak iyi olmaz diyorum ben hala, 1920*1080 olsa çok güzel olurdu ama şuanda kendi monitörümün çözünürlüğünü 1368*768 e düşürdüm, hayata küstüm o derece :)

@dOmi; Durumu olmayan birine bunu önermem ben. Durumu olmayan adam iyi bişey almalı ki işine yarasın. 29" ana tv olacak bir boyut değil, ancak işte böyle çocuk odasına, mutfağa (ki mutfağda bile büyük aslında) ya da yazlıkta vs kullanmak için alınabilir. bi ihtimal belki benim de önceden yaptığım gibi sadece ps3 oynamak için alınabilirdi.

ben tv izlemiyorum, sen evde sd izleyecek kişiler vs diye bi laf edince onun için yazdım. hani evde tv izleyen adam için iş 1080 olmsına gerek yok, çünkü öyle bir altyapı yok.

32 ya da dandik markaarın 40" leri de alınabilir ama kullanım amacına bağlı, 200 tl daha fazlaya 40 alırsın elbet ama onu gidip mutfağa asamassın :)

• quote:

http://www.teknosa.com/urunler/110015367/homstar-hs-4040-40-fhd-led-usb-lcdmonitor-tv

bu monitörleri yerinde inceledim, çok kaliteli fiyatına göre, 650 ye getirecek çek vs bulursanız alın, site üzerinden 500 üzerine 50 kupon vardı bi ara kullanırsanız 650 ye süper fiyat.

http://www.hepsiburada.com/liste/sunny-axen-42-usbmovie-full-hd-led/productDetails.aspx?productId=evsunny42truva&categoryId=163192

ben bu tv yi aldım babamlar için maç haber filan izlemeye sizce nasıl iptal edip homstar almalımıyım ??

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.