Şimdi Ara

TEKNOSA TURUNCU İNDİRİM LG 29MT45 399 TL (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
8
Favori
11.711
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle bir iki yüzlülük yok ya, teknosayı aradım tv gönderimi ne durumda diye, adamlar stok yok diye siparişi iptal etmişler, eee diyorum niye haber verimiyorsunuz, kem küm..

Tavsiyem ürün durumuzu sorgulatın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baracus

Böyle bir iki yüzlülük yok ya, teknosayı aradım tv gönderimi ne durumda diye, adamlar stok yok diye siparişi iptal etmişler, eee diyorum niye haber verimiyorsunuz, kem küm..

Ne zaman sipariş vermiştiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akonay

quote:

Orijinalden alıntı: baracus

Böyle bir iki yüzlülük yok ya, teknosayı aradım tv gönderimi ne durumda diye, adamlar stok yok diye siparişi iptal etmişler, eee diyorum niye haber verimiyorsunuz, kem küm..

Ne zaman sipariş vermiştiniz ?

Dün akşam 11 gibi

• Genelde herkes o saatlerde aldı ama nasıl oluyorda bugün gidip millet mağazalardan alırken dün akşam netden alanın siparişi iptal oluyor.Bende dün akşam o saatlerde aldım,mağaza teslim seçeneğini seçmiştim nasıl teslim alacağım diye sabah 10 gibi teknosa müşteri hizmetlerini aradım,siparişim onaylandığını mağazaya gönderileceğini ve gelince beni mail ve telefon yoluyla bilgilendireceklerini söylediler.Bakalım ne olacak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: usta0037

quote:

Orijinalden alıntı: dOmi

29 inç bu televizyon desen küçük, monitör desen kör olursun o çözünürlükle.

siz sene 2014 hala ne izliyorsunuz? milleti uyutan saçma sapan türk televizyonlarını ve dizilerini mı? bu yüzden mi? sd yayın var nasılsa diye hd çözünürlük yeter diyorsunuz?

internetiniz yok sanırım, yif uzantılı 1080p filmler bile 4-5 gb a bulunuyor indirin izleyin. yazık şu paraya 600-650 ye 42 inç axenler var full hd.

ayrıca kusura bakmayın da, biz altın tualetlere yapmıyoruz fakat anneniz eşiniz mutfakta tv keyfi yapacakmış onun için alıyormuşsunuz. tam ironik oldu bu hakkaten. asıl lüks olan budur. 400 lira az değil, 400 ü boşa atmak yerine 200 koyup ömürlük kalitede bişey alın. bu en mantıklısı, kaldı ki zaten mutfağa ekstra tv alan birisi için bu miktarlar çok vahim değil demektir.

yani her haliyle saçmalamışsınız. paranız yok ise, diyim ki salona oturma odasına alın, ama onun için küçük ve çözünürlüğü yok. ha paranız çoksa ve sırf yemek yerken mutfağa ekstra alıyorsanız durumunuz iyidir, dolayısıyla o zaman da ekle 100-200 daha adam gibi 1080p al. iki tercihte de haksız oluyorsunuz.

hocam şu axen lerin linkini alabilirmiyim dün hepsi buradadan aldım 42 inç 799 a buldum die sevindiydim eger 600 - 6500 ye varsa onu iade edicem

Hocam yok tabiki o fiyatlara.Uzulmenizi gerektirecek bir durum yok.Arkadas 400 vereceginize 800 verin dese mantikli olmayacaginin farkina vardigi icin 600 650 demis.Halbuki a101 bile getirdigi nexon vs gibi tvlere 799 istiyor.Segler Finluxlar hep 799 899 a satildi.Bir kere yanilmiyorsam 699 gibi bir fiyata satilmisti oda epey kalin bir tvydi.Homstar alirim derseniz siz bilirsiniz nasil bir markadir bilmiyorum.
    Birde boyle durumlarda "yaw cek var bende 100 dus,50de puan gelir"ci kitle var.Arkadas bende yada herkeste varmi o cek,o puani alicak kart!! Cek takasa gir derler,guvenilirmi karsidaki insan varmi bir guvencen verebilecegin?Dolayisiyla kaybettiginiz bir firsat yok.
    Ha bir iki seneye cidden 600lu civarlara gelebilir 40 inch fhdler ama su an icin pek mumkun degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prydzsnare -- 20 Aralık 2014; 2:28:55 >

• Hd değil beyler neden alıyorsunuz?
  • Utanmaz teknosa benimde siparişimi iptal etmiş.İşin ilginçliğine bakın turuncu indirim 18 Aralık saat 22.00 da websitemizde başlıyor, 19 Aralık dada mağazalarda geçerlidir şeklinde banner vardı ana sayfalarında.Ben 18 Aralık saat 23.00 da ürünü stokta görünürken almışım,23.15 de sipariş mailim gelmiş,19 Aralık sabahı saat 10.00 da aramışım mağzadan teslim seçeneğiyle alakalı bilgi almak için.Müşteri temsilcisi siparişimin onaylandığını mağazaya ürün gelince mail ve telefon yoluyla bilgilendirileceğimi söylemiş.19 Aralık günü bir dünya insan bulunduğu mağazalardan gidip ürünü satın almışlar,ama benim 18 Aralık ta verdiğim sipariş biraz önce aranarak stok yokluğu sebebiyle iptal edilmiş.

Ne yapmak lazım şimdi bu utanmazlara...

• prydzsnare kullanıcısına yanıt
    http://www.teknosa.com/urunler/110015367/homstar-hs-4040-40-fhd-led-usb-lcdmonitor-tv

kardeş ben mi körüm yoksa 699 mu yazıyor? 500 üzerinde 50 lira çek, avantajx worldpuan bilmem ne bulursan iner rahat 600-650 ye. teknosa kendi veriyor 500 ün üstüne 50 lira çeki zaten.kimseden istemiyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dOmi -- 20 Aralık 2014; 22:08:19 >
  • quote:

http://www.teknosa.com/urunler/110015367/homstar-hs-4040-40-fhd-led-usb-lcdmonitor-tv

kardeş ben mi körüm yoksa 699 mu yazıyor? 500 üzerinde 50 lira çek, avantajx worldpuan bilmem ne bulursan iner rahat 600-650 ye. teknosa kendi veriyor 500 ün üstüne 50 lira çeki zaten.kimseden istemiyorsun.

Kardesim saka yapiyorsun heralde yazimda homstar bu fiyat dedim ya zaten !!! Benim verdigim bilgiyimi banami satiyorsun ?
    Arkadas sunny demis sen bana homstar diyosun ustelik benim direk soyledigimi soyluyorsun,Hatta sunuda eklemisim markayla ilgili bilgi kullanici deneyimi dogru duzgun yok istiyorsan al ama daha bilindik seg nexon finlux axen 799 hep piyasada..
    Sirf 400 vermeyin 800 verin dediginzde sacmalama farka bak diyeceklerini bildigin icin geri adim atmamaya calisiyorsun ama komik oluyorsun haberin olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prydzsnare -- 20 Aralık 2014; 22:25:38 >

• siparişleri iptal olan arkadaşlar minnettar olmalılar bence. aldığınız tv küçük bir tv değil, 29" 75 ekran bir televizyon. full hd sınırı için sınır 22" bence. 22" üstü tv'de full hd altını isterseniz mutfağınızda sabahları kullanmak için alın yine de iyi bir performans alamayacaksınız. bunu alacağınıza 22" full hd bir tv alın. 22PFH4109/88 250 tl olarak görünüyor sitede, bu çöpe para yatıracağınıza onu alın daha iyi.
  • quote:

Ayrica o hediye ceklerinin kullanim kosullarinada bak istersen.Cogu alt limitli cekler.50 lira cek kullanicam diye 300 500 liralik alisveris yapicaksam kalsin almayim o ceki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prydzsnare -- 20 Aralık 2014; 22:28:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gravaze

siparişleri iptal olan arkadaşlar minnettar olmalılar bence. aldığınız tv küçük bir tv değil, 29" 75 ekran bir televizyon. full hd sınırı için sınır 22" bence. 22" üstü tv'de full hd altını isterseniz mutfağınızda sabahları kullanmak için alın yine de iyi bir performans alamayacaksınız. bunu alacağınıza 22" full hd bir tv alın. 22PFH4109/88 250 tl olarak görünüyor sitede, bu çöpe para yatıracağınıza onu alın daha iyi.

350 olmuş ya da ben yanlış linke baktım :)
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Nerde!?

• Çöp diyenler bu fiyata daha iyisini bulunda görelim satında görelim.Yazmakla olmuyor trışkadan.399 tl ye bu ürün gayet sıcak bir fırsat.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Orijinalden alıntı: Gravaze

siparişleri iptal olan arkadaşlar minnettar olmalılar bence. aldığınız tv küçük bir tv değil, 29" 75 ekran bir televizyon. full hd sınırı için sınır 22" bence. 22" üstü tv'de full hd altını isterseniz mutfağınızda sabahları kullanmak için alın yine de iyi bir performans alamayacaksınız. bunu alacağınıza 22" full hd bir tv alın. 22PFH4109/88 250 tl olarak görünüyor sitede, bu çöpe para yatıracağınıza onu alın daha iyi.

350 olmuş ya da ben yanlış linke baktım :)

250 idi ya da ben yanlış gördüm hocam. şu anda bende de 350 görünüyor. yine de 400'e bu tv'yi almaktansa 350'ye bunu almayı yeğlerim.

• Yine bilgisi olmayan ama fikri olan arkadaşlar toplanmış konuya...

Hangi birini düzelteyim bilemedim. Her gördüğü anten deliğini uydu sananları mı yoksa full hd farkı 22 inçle başlar diyenleri mi :)

Arkadaşlar,

Günümüzde 3 tip DVB çeşidi vardır. Bunlar:

* DVB-C (Digital kablolu yayın: Teledünya)
    * DVB-S (Digital uydu yayın: Digiturk, Dsmart gibi)
    * DVB-T (Digital karasal yayın: Henüz başlamadı).

TV'nin ya da monitörün arkasında anten girişinin olması, bütün bunların TV'de olduğu anlamına gelmez.

Bu TV'nin özelliklerine bakacak olursanız, TV'de sadece DVB-T var. DVB-T ölü bir teknolojidir çünkü 2015'de Türkiye'de dijital karasal yayın başlarsa, direkt DVB-T2 olarak başlayacaktır. Kaynak :http://www.antenas.com.tr/docs/1.pdf

Dolayısı ile bu TV'nin kendi tuneri ile izleyebileceğiniz tek şey karasal analog yayınlardır. Kılçık anten denen antenlerle izlenebilir.

Gelelim çözünürlük konusuna :

Demiş ya bir arkadaş, mutfakta seyredeceğim diye. Mutfakta seyredecekseniz cihazın arkasındaki skarta (SD) ya da HDMI (HD) bağlanabilen harici uydu alıcısı (DVB-S2) alacaksınız demektir. Bu tuner ile alacağınız yayınların çoğu SD kalitede olduğu için,

SD yayınlar Full HD TV'lerde DAHA KÖTÜ gösterir. Bunun sebebini ya da teknik analizini araştırmak isterseniz tonla yazı mevcut.

Yine aynı cihaz ile izleyebileceğiniz bir kaç HD kanal'dan bahsedersek, bu kanallarda 1080i yayın yaptığı için kalite olarak (bitrate) aşağı yukarı 720p'ye denk gelmektedir. Yani uydudan yayın yapan atıyorum ATV HD kanalını full hd bir TV'de izlemek ile, hd ready tv'de izlemek arasında gözle görülür bir kalite farkı olmaz. Elbette 47 inç ve üzerine çıkıldığında yayın 1080i upscale olduğundan full hd tvde bir miktar daha kaliteli gözükebilir. Ancak 29 inçte bu farkı anlamanız zor.

Yani eğer TV'de sadece Uydu yayınından TV izleyecekseniz FULL HD avantaj değil, dez avantajdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bado6100 -- 20 Aralık 2014; 23:27:14 >

• Gravaze kullanıcısına yanıt
    Hangi link neden bahsediyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: ulvi1976

Hangi link neden bahsediyorsunuz?

şundan bahsediyoruz.

http://www.teknosa.com/urunler/110015131/philips-22pfh410988-ince-full-hd-led-tv
  • bado6100 kullanıcısına yanıt
    bilen adamın yorumu belli oluyor. geçen ki 350 liralık 24" philips'i almasaydım, kesinlikle kaçırmazdım bunu. stok varken yakalamıştım ama benim için çok geçti artık
  • arkadaşlar bu tv ye hd uydu alıcısı alırsak hd kanalları izleyebilirmiyiz? Tv nin full hd mi olması gerekiyor.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.