Şimdi Ara

TEKNOSA TURUNCU İNDİRİM LG 29MT45 399 TL (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
8
Favori
11.717
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bipper

AZ ÖNCE SİPARİŞ VERDİM.. bAKALIM maCERA YENİDEN BAŞLASIN !!!!

fiyat 599 gözüküyor.
  • 399 oldu :)
  • arkadaşın yazıyı görünce ekledim sepete.399 olarak duruyordu.ödemeye geçince 599 oluyor.teknosa bizimle oynuyor galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CuCuK

arkadaşın yazıyı görünce ekledim sepete.399 olarak duruyordu.ödemeye geçince 599 oluyor.teknosa bizimle oynuyor galiba.

Arkadaşlar ben alırken 399 hatta 200 Tl çekim vardı kullnanamdım diye üzülmüştüm o sebepten ara ara bakıyordum sayfaya. Alır almazda size yazdım ama Şimdi 599 yapmışlar..
  • Allah yardımcın olsun dostum,hele çekinide kullandıysan benim gibi 2 kere yardımcın olsun.İnşallah siparişi iptal etmezler,iptal ederlersede hediye çekini benim gibi 3 gündür aramama rağmen hala geri iade etmezler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: akonay

Allah yardımcın olsun dostum,hele çekinide kullandıysan benim gibi 2 kere yardımcın olsun.İnşallah siparişi iptal etmezler,iptal ederlersede hediye çekini benim gibi 3 gündür aramama rağmen hala geri iade etmezler..

Valla bu teknosa v.b. firmalardan hertürlü kıllık beklenir.. Artık orası şans işi.. Sana nacizane tavsiyem ise konuyu ''bize Yazın'' kısmından mesa ile göndermen, Çözüm daha kolay olacaktır diye umuyorum.
  • arkadaşlar son durum nedir acaba iptal edilen siparişlerde? şikayet eden felan oldumu? ben şikayet ettim adamları sorunu çözdük beyfendi diye aradılar:) buldukları çözüm ise 399 lira olan tvnin fiyatını düzelttik 769 tl yaptık buyrun şimdi alabilirsiniz demeko ldu:) bildiğin adamlar .aşşak geçiolar.ticari ahlaktan bu kadar yoksun bir firma daha olamaz.allahtan videoya kaydettim herşeyi ve hakkımı sonuna kadar ariyacam.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.