Şimdi Ara

TEKNOSA TURUNCU İNDİRİM LG 29MT45 399 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
8
Favori
11.711
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sitede bitmiş maalesef. Haber verene teşekkürler, mağazada bakacağız artık.
  • Hocam eskiden öyleydi. Ha kargoyla almışsın ha mağazadan aynı sürede alıyordun çünkü kamiller mağazaya ürün yolluyordu.
    Bu iş son 1 aydır var. Onun için herkes pek bilmiyor.
    Birde bu mağazadakilerin aha yine başımıza iş çıktı bakışları varya odunla dalasın geliyor.
  • Teşekkürler. Eşim emniyette ehliyet kuyruğunda bende Ankamall'ın otoparkındayım 2 saattir. Hani burada varsa alabilirim diye sordum. Akrabam istiyordu mutfak için. Şimdi bu tv de dahili uydu alıcı yok değil mi? Karasal var galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CallOfTheWild

Hocam eskiden öyleydi. Ha kargoyla almışsın ha mağazadan aynı sürede alıyordun çünkü kamiller mağazaya ürün yolluyordu.
    Bu iş son 1 aydır var. Onun için herkes pek bilmiyor.
    Birde bu mağazadakilerin aha yine başımıza iş çıktı bakışları varya odunla dalasın geliyor.

Hocam maalesef sistem yine eskisi gibi işliyor galiba.Az önce teknosa müşteri hizmetlerini aradım anlattım mevzuuyu,diyorlarki mağazaya ürün gelince mail ve telefon yoluyla bilgilendiriliceksiniz sonra gelip alacaksınız diyor.Dedim zaten stokta gözüken mağazalardan seçim yaptım olurmu öyle şey dedim niye bekliyeyim,maalesef prosedür bu şekilde işliyor diyor.Diretince başka bir yetkiliye bağla dedim,oda aynı şeyleri tekrar etti ama mağazaya aciliyetinizi iletiyorum stoklarında varsa geri dönüş yapacaklar diyerek başından savdı açıkçası.Burası Türkiye hocam..

• quote:

Orijinalden alıntı: sedkorn

Teşekkürler. Eşim emniyette ehliyet kuyruğunda bende Ankamall'ın otoparkındayım 2 saattir. Hani burada varsa alabilirim diye sordum. Akrabam istiyordu mutfak için. Şimdi bu tv de dahili uydu alıcı yok değil mi? Karasal var galiba.

Stok durumu hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim. Bende almak istiyorum Ankamall'da varsa.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  •  TEKNOSA TURUNCU İNDİRİM LG 29MT45 399 TL

Ben aynı gün aldım yaklaşık 2 saat sonra.
    Ben alırken sistemde 1 saat sonra teslimat maili göndereceğiz yazıyordu.
    Telefondaki müşteri hizmetliside aynı şeyi söyledi.
    1 saat sonra mağazadan alabilirsiniz dedi.

Belki turuncu indirim olayında biraz ortalık karışıyorsa o işi devre dışı bırakmış olabilirler.

Gerçi bu TV zaten mağazada netten alınamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CallOfTheWild -- 19 Aralık 2014; 10:31:39 >

• Öğlen VAN merkezdeki teknosaya uğrayacağım, isteyen var ise kargo ile gönderebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: birikideneme

Öğlen VAN merkezdeki teknosaya uğrayacağım, isteyen var ise kargo ile gönderebilirim.

Vandaki hangi magazada var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serciey

quote:

Teşekkürler. Eşim emniyette ehliyet kuyruğunda bende Ankamall'ın otoparkındayım 2 saattir. Hani burada varsa alabilirim diye sordum. Akrabam istiyordu mutfak için. Şimdi bu tv de dahili uydu alıcı yok değil mi? Karasal var galiba.

Stok durumu hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim. Bende almak istiyorum Ankamall'da varsa.

Ankamall deyim. Urun maalesef kalmamis, sabahtan biri gelip hepsini almis urunlerin.

• quote:

Orijinalden alıntı: hitaf73

quote:

Orijinalden alıntı: Serciey

quote:

Ankamall deyim. Urun maalesef kalmamis, sabahtan biri gelip hepsini almis urunlerin.

Peki, teşekkürler.

• çöpe 400 tl verenler var

• Bimeks 399 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: mcx

Bimeks 399 TL

http://www.bimeks.com.tr/urun/143324/lg-29mt45d--74-ekran-led-tv-monitor.aspx

Teknosa'da kupon ile 30-40 TL indirme şansımız vardı ama bildiğim kadarıyla bimeks için böyle bir durum yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcx

Bimeks 399 TL

iyiymiş valla. kargo ücreti vardı galiba bimeksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

çöpe 400 tl verenler var

Doğru söylüyorsun,zaten 29'' televizyonda 3D ve 4K özelliğininde olması lazım aslında..
  • quote:

Orijinalden alıntı: atleticos

quote:

Orijinalden alıntı: NDS

çöpe 400 tl verenler var

Doğru söylüyorsun,zaten 29'' televizyonda 3D ve 4K özelliğininde olması lazım aslında..

+1 hatta modül girişi 4 hdmi 2 usb ve ek olarak biss girişi yapılabilen dvb s2 uydu alıcısı olması lazımdı ve 50 tlye satılmalıydı

Mis gibi tv param olsa 1 dakika beklemem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Alınır mı bimeksten?Bu aralar monitör almayı planlıyorum,fiyat iyi,ama bu ürünün hd ready olması düşündürüyor.Bir yerden puan olsa alıcam ama yok işte.

• bu lcd yi çanakkaleden alacaktım sabahleyin.almadım .az önce gittim 1 tane varmış onuda biri almış paketleniyordu. dahili uydu alıcısının olmaması nedeniyle almadım. bu tv yi mutfakta kulanacaktım. yeni recaiver ala bilmem fiş vs uğraşmak istemedim ondan vazgeçtim. 500-600 arası daha iyi bir model düşünüyorum.
  • Teşhir falan mıdır bimeks te ki ürün?
  • 416 ediyor sepette.17 tl kargo alıyor

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.