Şimdi Ara

TeknosaCell (türktelekom) iptal ettirdiğim hattımı/numaramı geri açtırabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar. Senelerdir kullandığım bir 532'li numaram vardı. Son 15 aydır da onu Teknosacell'de kullanıyordum.

Temmuz ayında yurtdışına taşındım ve artık bu numaraya ihtiyacım olmayacağını düşünerek Teknosacell'e başvuru yapıp hattımı tamamen kapattırdım. Fatura cayma bedeli de yüksek tutarda geldi, sağ olsunlar.

Hat kapatma işlemini yaparken ne banka ne de internet hesaplarımı hiç düşünmemişim. Şimdi bir yere giriş yapmak istiyorum, sürekli telefonuma SMS yollamaya çalışıyor. Ama hat kapalı tabi. O numaraya artık ulaşılmıyor.

Hattım iptal olalı 20 gün falan oldu ama ben numaramı yeniden aktif ettirmek istiyorum. Sizce bu durumda bunu yapabiliyor muyum?

En azından faturasız hat olarak bile olsa numaramı yeniden aktif ederler mi?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Türk Telekom Eski Numarayı Geri Alma: TeknosaCell İptal Edilen Hatların Durumu

Türk Telekom'a ait TeknosaCell hizmetinden iptal ettirdiğin hattını/numaranı geri açtırmak isteyebilirsin. Ancak bu süreç, bazı faktörlere bağlı olarak değişebilir.

Eğer numaranı iptal ettikten sonra 90 gün geçmediyse, numaranı geri almak için Türk Telekom bayilerine veya müşteri hizmetlerine başvurabilirsin. Bu durumda, numaranı hemen geri alabilirsin.

Ancak numaranı iptal ettikten sonra 90 gün geçtiyse, numaran başka bir kişiye atanmış olabilir. Bu durumda, numaranı geri alıp alamayacağını öğrenmek için Türk Telekom müşteri hizmetlerine ulaşmalısın.

Numaranın başka bir kişiye atanıp atanmadığını öğrenmek için, iptal ettiğin numaranı ve kimlik bilgilerini müşteri hizmetlerine bildirmelisin. Müşteri hizmetleri, numaranın durumunu kontrol edecek ve sana bilgi verecektir.

Numaran başka bir kişiye atanmışsa, yeni kullanıcıdan numaranı geri almak zor olabilir. Ancak bazı durumlarda, Türk Telekom müşteri hizmetleri, yeni kullanıcıyla iletişime geçerek numaranın sana devredilmesi için arabuluculuk yapabilir.

Numaranı geri alabilme ihtimalini artırmak için, iptal ettikten sonra mümkün olduğunca kısa sürede Türk Telekom müşteri hizmetlerine başvurmalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Söz konusu hattınızı adınıza yeniden tahsis ettirip kullanabilmeniz için, hattın kapatılmasını takip eden 24 ay içerisinde bir TT Mobil İletişim Merkezine (AİM) giderek yeni bir abonelik sözleşmesi imzalamanız ve abonelik ile ilgili belgeleri ibraz etmeniz gerekmektedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-842350F0A

Söz konusu hattınızı adınıza yeniden tahsis ettirip kullanabilmeniz için, hattın kapatılmasını takip eden 24 ay içerisinde bir TT Mobil İletişim Merkezine (AİM) giderek yeni bir abonelik sözleşmesi imzalamanız ve abonelik ile ilgili belgeleri ibraz etmeniz gerekmektedir.

Aynı telefon numarasını aktif ettirmekten bahsediyoruz değil mi?

Bu arada Türktelekom Mobil İletişim Merkezi yazmışsınız ama aslında benim hattım Teknosacell idi. Bu durumda yine TT'ye mi gitmeliyim?

• nahege270 kullanıcısına yanıt

Evet hocam

Evet hocam öncelikle Türk Telekom'a uğrayın, sorun ederler ise Teknosa'ya uğrayın

• quote:

Evet hocam

Evet hocam öncelikle Türk Telekom'a uğrayın, sorun ederler ise Teknosa'ya uğrayın

Tamamdır, en azından geri açtırabilme imkanım var gibi görünüyor. Bu da benim için iyi bir başlangıç. Çünkü onlarca hesabıma şu an giriş yapamıyorum, her şey gitti elimden.

Peki bu durumda ben yeni bir paket/tarife ile mi kaydolacağım, yoksa eski/iptal ettirdiğim faturalı paketimi devam mı ettirirler?

Onu bende bilmiyorum, ama büyük ihtimalle yeni bir tarife/paket ile devam edersiniz.

• quote:

Onu bende bilmiyorum, ama büyük ihtimalle yeni bir tarife/paket ile devam edersiniz.

Bilgiler için teşekkürler. İşlemi yaptırdığımda konuya güncelleme eklerim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Rica ederim hocam, tamamdır hayırlısı olsun şimdiden

• numara 532 li (turkcell) oldugu icin numarayi turkcelle geri iade edecekler herhalde islemi yuksek ihtimal turk telekomdan yapacaksiniz ama turkcelle sevk edebilirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: FieldTeam

numara 532 li (turkcell) oldugu icin numarayi turkcelle geri iade edecekler herhalde islemi yuksek ihtimal turk telekomdan yapacaksiniz ama turkcelle sevk edebilirler

Teknosa'nın yardım etmesi olamaz mı acaba bu durumda, teknosacell olduğu için. Önce teknosa'dan başlamayı düşünüyorum, bakalım zamanla nereye varacağım adım adım

teknosa ama turktelekom a.s ortakliginda teknosa yani islemi turktelekom yapacak herhalde ama numarayi turkcellden aldiginiz icin turkcelle sevk olabilir dedigim gibi
  • FieldTeam kullanıcısına yanıt
    Hmm. Anladim. Tamamdir. Bakalim islemler nasil olacak. Yarin teknosacell’i deneyecegim önce. Umarim hallolur
  • Türk telekom yada turkcell bayilerine sorun. Teknosacell türk telekom'un tarifesidir, dolayısıyla hat iptali, hat devir gibi işlemler telekom bayilerinde gerçekleşiyor.

• Lexco kullanıcısına yanıt
    telekomun tarifesi olup ama hatlari telekomun satmamasi degisik bir sistem

bimcell pttcell teknosacell hepsi telekom tarifesi ama satan telekom degil fenercell ve gsmobil var onu telekom satiyor eyvallah ama digerlerini satmiyor

bence bimcell teknosacell ve pttcell hatlarida telemom satmali her yerde telekomun bayisi var zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.