Şimdi Ara

Teknosada lg macerası ve fatura adı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar LG telefon aldım teknosadan. Ancak fatura adı yanlış kesilmiş. Ben ürünü farklı şehirdeki teknosa mağazasından aldım. İstanbul'daki mağazadan fatura adını düzelttirebilir miyim. Yoksa o şehirdeki teknosaya gidip mi düzeltebilirim.Ürün hediye edilecek kişi adına olacak. Garantide sorun çıkacağından değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• %90 düzeltirler. Sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: By Doğu

%90 düzeltirler. Sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.

Aldığım mağazayı aradım elle isim düzeltmesi yaparız tarafımızdan düzeltilmiştir kaşesi vururuz diyor. Hakem heyetine giderse telefon fatura sahibi başvurabiliyor. Diğer kişiler hakkını arayamıyor maalesef. Bu yüzden uğraşıyoruz

• mustafacan34 kullanıcısına yanıt
    Telefonu acmadiysaniz iade hakkinizi kullanip tekrar satin alin 14 gun gecmediyse.

• quote:

Orijinalden alıntı: By Doğu

Telefonu acmadiysaniz iade hakkinizi kullanip tekrar satin alin 14 gun gecmediyse.

Teknosa çalışanı 1 günden sonra iade almıyoruz 1-14 güne kadar para iadesi yerine hediye çeki veriyoruz diyor. Telefonu açtım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafacan34 -- 21 Ağustos 2016; 12:42:38 >
  • mustafacan34 kullanıcısına yanıt
    Fark etmez ki o tekrar ayni cekle satin alabiliyorsaniz. Acmaniz kötü olmus gidip yerinde görüşün bence.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.