Şimdi Ara

Teknosadan kovulduk (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
5
Favori
6.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sana gıcık olmuştur belki ondan atmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inverness

quote:

Orijinalden alıntı: Nikopoll

quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

Daha öncede bir forumdaş. Media markette güvenlik tarafından arkadaki odaya alınmıştı.

evet evet hatırladım hatta oradaki erkek görevli sürtünmüş çocuğa falan ellemiş orasını burasını

hatırladım

Dostum neden banladılar seni gördükce üzülüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: root_echo

30 yaşımdayım hangi mağazaya gidersen git hemen yanına bir zibidi geliyor buyrun neye baktınız "yok lan ben sadece bakıyorum kaybol" diyorum iki dakika sürmüyor başka bir lavuk geliyor aynı terane yani tipini sevmedikleri adamlara potansiyel hırsız gibi davranıyorlar oysa o mağazanın yarısını alır çıkarım lan. zaten çoğunun bir boktan anladığı yok

Hırsız olmasından şüphelenilen biriyle kimse ilgilenmez. Kamera odası vardır mağaza müdürüne söylenir müdür de kamera odasından izler adamı. Lavuk dediğiniz insanlar, "ne boş duruyorsun müşteriyle ilgilensene" diye üstlerinden fırça yedikleri için yanınıza gelip ilgilenmek istiyorlar. Aksi takdirde asgariden biraz fazla aldıkları maaşlı işleri de kaybediyorlar. Yaşın 30 ama sen işin kirli tarafını pek görememişsin bu zamana kadar kusura bakma. Herşey zannettiğin kadar toz pembe değil.

• 12680 kullanıcısına yanıt
    haklısın kardeş eyıp etmişiz ama ben teknoloji mağzalarını bir mabed olarak görüyorum orda ibadet ederken yalnız kalmak istiyorum bir çok ürünü onlardan iyi biliyorum soracağım bir şey olduğunda gidip soruyorum ama ha bire peşimden birinin dolaşması gerçekten rahatsız ediyor
  • Ben Mediamarkt dan atıldım arkadaşımla,hem de o hafta Mediamarktan Retine MacBook Pro almıştı

• Aynısı benim başıma media markt ta geldi adam aileniz yoksa giremezsiniz dedi sırf teknosada deil yani
  • Media marktta bende giremedim bir kere.Birde optimum avmden atıldım İstanbulda güvenlik kovaladı aksiyon yaşadım 5 dakika
  • AVM'den atmadıklarına dua edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

Daha öncede bir forumdaş. Media markette güvenlik tarafından arkadaki odaya alınmıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: IgorStravinsky

quote:

Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD

yıllardır vatan bilgisayardan şaşmam herşeyi ordan alırım geçen teknosaya fotograf makinesi bakmaya gittik arkadaşla şimdiye kadar hiçbir teknoloji mağazasında görmediğim ilgiyi armada teknosa mağazasında gördüm ama çocuklarla nasıl ilgileniyor orası beni bağlamaz

Fujifilm kakalamaya çalışıyolar çünkü

Aynen öyle fuji kakalamaya çalışıyorlar da ben canoncuyum zor o

Adam kart vermişti sınırlı stoğa giriyor akşamdan ara ayırayim diye ben notebook ayirtip almıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: Captain[Js]

quote:

Orijinalden alıntı: KyourakuShunsui

quote:

Bende mp3 calar yani walkman alcaktim , yas 17 babamin isi oldugundan karti bana birakip gitti kendin al dedi..

Gittim teknosa ya baktim raflara fln 89TL begendim bi tane aldim kasaya gittim kredi kartini uzattim .. Adam ( - ) Ben (+)
    - Bu kart kimin ?
    + Babamin. O.o
    - Kimligini ver ozaman.
    + Tabiiki buyur. ( diyip verdim , aldi bakti soy ismine karttakiyle uyusuyor , tamam dedi geri verdi. )

Uyusmasa nolacakti , akrabanin fln olamazmi yani polisimi aricaktiki ?
    Neden boyle birsey yapti cozemedim..

17 yaşında çocuğa neden güvensin ki , akrabası değilsin bişeyi değilsin kimliğinde babanın ismide yazıyor oraya bakmıştır,

@ Deníz @ KyourakuShunsui
    Hocam sifreyi biliyorsam sorun yoktur ..

Belki yasim 18 ve ustu kart benim.. 1.92 Boy var oyle cocuk yapili fln. degilim.. Garip geldi bi an oyle kimlik fln. cikartmasi..

Şimdi bir düşün bakalım baban alışveriş yaparken 17 yaşındaki vatandaş babanı izleyip şifresini öğreniyor ve mağazadan çıkınca cüzdanı çalıyor sonra hoop hemen başka yerde kartla alışverişe gidiyor. O çocuk alışveriş yapınca sen kızmaz mısın ordaki kasiyere niye sormuyorsun kartın sahibini diye? İster çocuğu ol ister ikizi, kredi kartı çok ciddi bir konu bence öyle kasiyerler var diye teşekkür etmek gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jackson

quote:

quote:

quote:

Bende mp3 calar yani walkman alcaktim , yas 17 babamin isi oldugundan karti bana birakip gitti kendin al dedi..

Gittim teknosa ya baktim raflara fln 89TL begendim bi tane aldim kasaya gittim kredi kartini uzattim .. Adam ( - ) Ben (+)
    - Bu kart kimin ?
    + Babamin. O.o
    - Kimligini ver ozaman.
    + Tabiiki buyur. ( diyip verdim , aldi bakti soy ismine karttakiyle uyusuyor , tamam dedi geri verdi. )

17 yaşında çocuğa neden güvensin ki , akrabası değilsin bişeyi değilsin kimliğinde babanın ismide yazıyor oraya bakmıştır,

Belki yasim 18 ve ustu kart benim.. 1.92 Boy var oyle cocuk yapili fln. degilim.. Garip geldi bi an oyle kimlik fln. cikartmasi..

Şimdi bir düşün bakalım baban alışveriş yaparken 17 yaşındaki vatandaş babanı izleyip şifresini öğreniyor ve mağazadan çıkınca cüzdanı çalıyor sonra hoop hemen başka yerde kartla alışverişe gidiyor. O çocuk alışveriş yapınca sen kızmaz mısın ordaki kasiyere niye sormuyorsun kartın sahibini diye? İster çocuğu ol ister ikizi, kredi kartı çok ciddi bir konu bence öyle kasiyerler var diye teşekkür etmek gerek.

Hocam yanlis birsey demiyorum.. Bu kart kimin ? diye sormasi sart degil..
    İyi gunler , kimliginizi alabilirmiyim der. Tabii diyip veririz..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ğ değil bu liseli bebeleri yakalayıp arka odada bir güzel sopalayacan en temizi.

• CSB

• Ulan ben 20 yaşında adamım, Electro World'den çıkarken çantam öttü diye arka odaya alındım. Meğersem kitabın üzerinde elektronik zımbırtı ötüyormuş. Tip tipte bakıyor herifler.
  • bazı yerlerde öyle 18 yaş altını almıyolar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jackson

quote:

quote:

quote:

- Bu kart kimin ?
    + Babamin. O.o
    - Kimligini ver ozaman.

Hocam yanlis birsey demiyorum.. Bu kart kimin ? diye sormasi sart degil..
    İyi gunler , kimliginizi alabilirmiyim der. Tabii diyip veririz..

Muhtemelen küçük olduğun için öyle yapmadı psikolojik bir şey üzerinde takım elbise olsa daha farklı davranırdı Ama bu her insan için geçerli o yüzden büyüyene kadar bu tarz şeylerle karşılaşıyor insan

• quote:

Orijinalden alıntı: el_jericho

Ulan ben 20 yaşında adamım, Electro World'den çıkarken çantam öttü diye arka odaya alındım. Meğersem kitabın üzerinde elektronik zımbırtı ötüyormuş. Tip tipte bakıyor herifler.

arka odadada nasıl bir muamele çektiler

• quote:

Orijinalden alıntı: labidu

ğ değil bu liseli bebeleri yakalayıp arka odada bir güzel sopalayacan en temizi.

18 yasin altindaki idam etsinler hatta yasamaya haklari yok. Bu nasil bir kafa yapisi

• quote:

Orijinalden alıntı: Kalyug

quote:

Orijinalden alıntı: NewtonunKafasınaDüşenElma

Şu küçük sıçanların teknoloji mağazasına girip ürünleri kurcalamasından nefret ediyorum, iyi yapmış

Yorum yok.

17 yaş için tabiki öyle bir şey yok fakat 10-11 yaşında aptal aptal mağazada ürünleri meşgul eden sıpalardan bende nefret ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.