Şimdi Ara

Teknosadan kovulduk (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
5
Favori
6.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EleSuDökenSuat

quote:

Orijinalden alıntı: jervis

quote:

Orijinalden alıntı: EleSuDökenSuat

quote:

Orijinalden alıntı: jervis

quote:

Orijinalden alıntı: Felix Felicis

quote:

Orijinalden alıntı: NewtonunKafasınaDüşenElma

Şu küçük sıçanların teknoloji mağazasına girip ürünleri kurcalamasından nefret ediyorum, iyi yapmış

isteyen istediğini kurcalar, kimsenin de tek kelime söz söyleme hakkı yoktur ürünlere zarar vermedikce.Teşhir ürünü onlar o amaç için varlar, sakin ol

gerçeği sölemek gerekirse ben 20 yaşındayım ama bende bir şey almadan önce kurcalıyorum....

Tabi ki kurcalıcan kurcalanmadan birşey alınır mı? Ekmek almıyoruz burda 1000 küsür elektronik alet alıyoruz. O adam bana onu satacaksa, ben orda 2 saatte kurcalarım. Alıp başıma bela etmenin ne mantığı var aleti.

hocam bazen şu oluyor ama bence ben haklıyım
    bakıyorum ürün hoşuma gitmedi ama 10 dk inceledim diye benim mutlaka alıcağımı düşünüyorlar almayınca çoh pis bakıyorlar bu yüzden internetten bakıp sonra kurcalıyorum....

Baksınlar onlara ne yani, ben beğenmedim almıyorum arkadaşım. Geçen vatanda başıma geldi bir benzeri, bir laptop vardı hoşuma giden gidip bakayım dedim hemen dadandılar başıma, tabi kredi kartı taksit maktsit sorunca heralde alıcı falan zannettiler saldılar.Biraz dolandım hoşuma gitmedi laptop çıktım gittim

hocam Ankara ankamall da geziyorum vatana gireyim dedim ve kapıda 3 kişi bekliyordu biri gelsede iyice piskolojik satış yapsak diye...

• İtiraz neden etmediniz ki söyleseydin burası teknoloji marketi yaşla alakası yok biz yasa dışı bir şey yapmıyoruz deseydin.
  • Teknosa'dan kovulduk ey halkım unutma bizi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: u9ur10

geçen iki ergen teknosada playstation oynuyolardı güvenlik onlarıda kovmuştu :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar Frisch

yerinizde olsam bir daha o mağazanın kapısının önünden geçmezdim

Sanki her ay 10 bin tl lik alisveris yapıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 19 Mart 2013; 8:56:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknosadan çok araştırıpta almış olduğum asus marka notebook 1.kez servise başvurduğumda ekran hafif sallanıp tam ortasında dalgalanma ve fanında cızırtı ses geldiği için yolladık servis arıza giderildi demiş lakin hiç te öyle değil.2.kez yolladık aynı 3.kez yolladık format atmışlar yine aynı sorun devam ediyor.4.kez aynı arızadan dolayı değişimini talep ettik,tam da ozaman bize 170tl masraf çıkarıp (bu zamana kadar böyle bişey yoktu da)1.gönderdiğimizde arıza neyse 4. gönderdiğimizde de o değişimini talep edince mi.arızayı farkına varıp bizim üstümüze yıktılar.Asusun servisi teknosaya bile cevap vermiyor.ne zaman değişim talep ettik kıvırmaya başladılar asusun servisi çok kötü cihazı hor kulanıyolar.montajı iyi yapmıyolar. benim şimdi napmam lazım on kere teknosaya gittim adamlar teknosayı bile muhatap kabul etmiyolar teknoasist teki yetkili mail lerini gösterdi bizim telefona çıkmıyolardedi bu ne saşmalık.Bilgi ve birikimi olan arkadaşlara duyurulur

• kaynakci_1979 K kullanıcısına yanıt
    elinde arızaya gönderdiğin formlar var ise, ki olması gerekiyor, cunku her arızaya bıraktığında bi nüshası sana verilir. o nüshalarla ve fatura fişin ile bulunduğun ilin tüketici hakem heyetine başvuruyosun. ayıplı mal statüsüne sokuyorlar.hakem heyeti seni her halükarda haklı buluyor zaten.mahkemeye verme hakkın doguyor. ister hakem heyetinden aldığın kâğıtla teknosayı tehdıt edersın, ıster mahkeme sonucunu beklersın. asus dan alamasan bile teknosadan yenisini aldırırlar sana. iş bu duruma geldıyse laptopun yenısını almakla kalma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD

yıllardır vatan bilgisayardan şaşmam herşeyi ordan alırım geçen teknosaya fotograf makinesi bakmaya gittik arkadaşla şimdiye kadar hiçbir teknoloji mağazasında görmediğim ilgiyi armada teknosa mağazasında gördüm ama çocuklarla nasıl ilgileniyor orası beni bağlamaz

Fujifilm kakalamaya çalışıyolar çünkü
  • Bizde çocuk olduk bizde liseye gittik ama bu yapılanlar nedir! Eğlence anlayışına bakar mısın! Orda çalışanlarada yazık.
  • Bende mp3 calar yani walkman alcaktim , yas 17 babamin isi oldugundan karti bana birakip gitti kendin al dedi..

Gittim teknosa ya baktim raflara fln 89TL begendim bi tane aldim kasaya gittim kredi kartini uzattim .. Adam ( - ) Ben (+)
    - Bu kart kimin ?
    + Babamin. O.o
    - Kimligini ver ozaman.
    + Tabiiki buyur. ( diyip verdim , aldi bakti soy ismine karttakiyle uyusuyor , tamam dedi geri verdi. )

Uyusmasa nolacakti , akrabanin fln olamazmi yani polisimi aricaktiki ?
    Neden boyle birsey yapti cozemedim..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen sene de elamanın biri vatan bilgisayarın görevlisine: vatan sana emanet demişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NewtonunKafasınaDüşenElma

quote:

Orijinalden alıntı: Felix Felicis
    isteyen istediğini kurcalar, kimsenin de tek kelime söz söyleme hakkı yoktur ürünlere zarar vermedikce.Teşhir ürünü onlar o amaç için varlar, sakin ol

quote:

Orijinalden alıntı: Bestanden

quote:

Orijinalden alıntı: alcarzer44
    Teşir urunu denen bir seyvar kurcalansinlar diye konulmus zaten.Seni ilgilendiren yanini anlayamadim acikcasi

quote:

Orijinalden alıntı: O Meşhur Kel Adam ;)
    17 Yaşına gelmiş birisinden bahsediyoruz 12-13 değil.

quote:

Orijinalden alıntı: Nassarien
    Yorum yok.

Bunlardan bahsediyorum izleyin;

mobil:www.youtube.com/watch?v=yZ3ynsqz3I4

mobil:www.youtube.com/watch?v=BLxFbA72PCw

mobil:www.youtube.com/watch?v=FSQXACoN2Kc

mobil:www.youtube.com/watch?v=HFKxG8htiAE

mobil:www.youtube.com/watch?v=bhSZH4mzyyo

Seni de teknosaya alıyorlar, biz de senin yaşındakiler kovulunca iyi olmuş diyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albert Camus -- 17 Ekim 2013; 10:50:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Captain[Js]

Bende mp3 calar yani walkman alcaktim , yas 17 babamin isi oldugundan karti bana birakip gitti kendin al dedi..

Gittim teknosa ya baktim raflara fln 89TL begendim bi tane aldim kasaya gittim kredi kartini uzattim .. Adam ( - ) Ben (+)
    - Bu kart kimin ?
    + Babamin. O.o
    - Kimligini ver ozaman.
    + Tabiiki buyur. ( diyip verdim , aldi bakti soy ismine karttakiyle uyusuyor , tamam dedi geri verdi. )

17 yaşında çocuğa neden güvensin ki , akrabası değilsin bişeyi değilsin kimliğinde babanın ismide yazıyor oraya bakmıştır,

• quote:

Bende mp3 calar yani walkman alcaktim , yas 17 babamin isi oldugundan karti bana birakip gitti kendin al dedi..

- Bu kart kimin ?
    + Babamin. O.o
    - Kimligini ver ozaman.

Çalıntı olabilir diye kontrol etmek adamın görevi.

• quote:

Orijinalden alıntı: KyourakuShunsui

quote:

- Bu kart kimin ?
    + Babamin. O.o
    - Kimligini ver ozaman.

17 yaşında çocuğa neden güvensin ki , akrabası değilsin bişeyi değilsin kimliğinde babanın ismide yazıyor oraya bakmıştır,

@ Deníz @ KyourakuShunsui
    Hocam sifreyi biliyorsam sorun yoktur ..

Belki yasim 18 ve ustu kart benim.. 1.92 Boy var oyle cocuk yapili fln. degilim.. Garip geldi bi an oyle kimlik fln. cikartmasi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.U.I.M. -- 17 Ekim 2013; 10:56:31 >

• Benim arkadasimda kovuldu 16 yasinda. Nerdeki magazadan kovuldun? Arkadasim izmir balcova

• ben 16 yasindan beri duzenli olarak neredeyse her hafta gderdim hatta avmlerede 17 den itibaren giderdim ama hic kovulmadim cocukca hareketler yapmadigimdandir belki ama arkadaslarim sikayet ederdi biz guvenlik iceri almiyor diye

• Videoda yer alan dengesizlere bir bakın Allah aşkına
    Ben ailemle herhangi bir teknoloji marketi gezerken bu tür at hırsızı kılıklı zibidileri görsem güvenlikçilerden önce kulaklarından tutup dışarı atardım diskomu lan orası defolun gidin dansınızı evinizde yapın...

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burdaki teknosa 60-70 metre kare falan guvenlikci yok sadece 2-3 gorevlisi var

ben oyle girip uzun uzun bakmam nette arastiririm gidip urunu alip kasaya giderim

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.