Şimdi Ara

Teknosadan kovulduk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
5
Favori
6.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teknosaya gittim arkadaşımla kulaklık almak için,kulaklık seçerken güvenlik geldi yaşınız kaç dedi 17 dedik kimlik gösterin dedi.Gösterdik kimliği 17 yi doldurma mışsınız aileniz olmadan giremezsiniz dedi.İlk defa başıma böyle bir olay geldi.17 yaşından küçükleri almıyoruz dedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha öncede bir forumdaş. Media markette güvenlik tarafından arkadaki odaya alınmıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: bunukimyazdı

zuahaha adam sizi resmen çiktir etmiş

Açıkçası aynen öyle oldu.Bende media marktan aldım.

• şikayet edemedinmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

Daha öncede bir forumdaş. Media markette güvenlik tarafından arkadaki odaya alınmıştı.

evet evet hatırladım hatta oradaki erkek görevli sürtünmüş çocuğa falan ellemiş orasını burasını

• yazık la bu liselilere acıyom böyle olunca üzülüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hakları yok bence ben böyle bir ibare göremedim
    iyi keklemişler sizi

• Benide damsız giriş yok diye almadılar geçen gün clube

• quote:

Orijinalden alıntı: NewtonunKafasınaDüşenElma

Şu küçük sıçanların teknoloji mağazasına girip ürünleri kurcalamasından nefret ediyorum, iyi yapmış

isteyen istediğini kurcalar, kimsenin de tek kelime söz söyleme hakkı yoktur ürünlere zarar vermedikce.Teşhir ürünü onlar o amaç için varlar, sakin ol
  • quote:

Daha öncede bir forumdaş. Media markette güvenlik tarafından arkadaki odaya alınmıştı.

Aynen..

• quote:

Orijinalden alıntı: Nikopoll

quote:

evet evet hatırladım hatta oradaki erkek görevli sürtünmüş çocuğa falan ellemiş orasını burasını

hatırladım

• quote:

Orijinalden alıntı: Nikopoll

quote:

Allah Media Markt Olayıda Kulaklık Reyonunda Geçmemişmiydi :D Bu Arada Güvenlik Kıvılcım Çıkartmış :D

• quote:

Sümkürdüm

• 18 yasindan kucuksen bu gibi yerlerden alisveris yapmak yasak gibi bi olay var da tam hatirlamiyorum aynisi gecen donem
    Bizim de basimiza geldi. Oyuncu ekipmanlari bolumunden kovulduk yasimiz 17 diye. Ben de 55 yasindaki adam mi gelip oyun mouse u alicak diyip bagira cagira cikmistim.

• tipiniz kayıksa hırsız olabilceğinizden şüphelenip nazikçe defetmiş tr si bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

tipiniz kayıksa hırsız olabilceğinizden şüphelenip nazikçe defetmiş tr si bu

Tipimiz yerinde allaha şükür

• quote:

Orijinalden alıntı: thekeys

öyle birşey yok.. kimbilir mağazada nasıl denyoluklar yaptınızki müdür sizi dışarı çıkarttırdı..

aynısı benimde başıma gelmişti, hiç birşey yapmamama rağmen

• Liselere üzülüyormuş Sokakta sesi çıkmayan herifler buraya gelince bülbül oluyorlar.

Arkadaşım itiraz etmeden mi çıktınız mı hemen
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.