Şimdi Ara

Hoca Telefonumu Aldı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun oynarken yakaladı istedi verdim bende kapayıp şimdi asıl sorun telefonda mesajlar ve kız arkadaşım resimleri var.Bu hocada kadın aşırı meraklı birisi sınıf hocamız telefonda kilit kodu var fakat hattımı hafıza kartımı almadan kapayıp verdim.Hoca kendi hattını taksa açsa telefonu mesajlarıma, resimlerime bakabilir mi?

Kısaca kilit kodu soruyordu açılırken hoca kendi hattını taksa yine sorar mı o kodu?

• FAIL
  • sormaz :S karta göre
  • Sorar diye düşünüyorum
  • Tamam anladık sevgilin var
  • Kiliti Telefon hafızasına yaptıysan sormaz.
    Bir tane daha seçenek vardı unuttum ya. Onda sorar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anchovy53

Tamam anladık sevgilin var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hacı 6220 classic ayarlar güvenlikten yaptım işte kodu pin kodu değiştirilen yerden.
  • dostum benimde bugün aldı ya

bide müdür yardımcısına vermiş gittim yarın velin gelsin falan dedi
  • ŞİMDİ GİDİP BİR TELEFON DAHA AL

Hoca Telefonumu Aldı?
  • Sende hocanın telefonunu alsaydın.
    Bizim sınıfta bir kızın telefonunu müdür yardımcısı karıştırmıştı yani kız anlamış,ortalık ayağa kalkmıştı.
  • Hafıza kartını kendi telefonuna takıp bakabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Torque_

quote:

Orijinalden alıntı: Anchovy53

Tamam anladık sevgilin var

• Şifreyi kırabilir hoca.

İşi gücü yok hocanın senin saçma telefonunla uğraşacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Şifreyi kırabilir hoca.

Bi sus safmısın nesin ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Insistence

quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Şifreyi kırabilir hoca.

Bi sus safmısın nesin ya

SAF
  • Benimkini aldiginda gayet karistirmişti hoca.
    yok bankadan gelen mesaj.kontor almak isteyenlerden gelen mesaj.arkadaslardan gelen mesajlar felan hepsini bide okumustu yüzsüz bide böle böle msaj geldi diyordu velime 1 tane kız var işte gelsem konusur musun benle dedi sinifina bende ne alaka gel niye konismiyim dedim hoca hemen ooo mooo suna bak bilmem ne kızdan böle mesajlar felan dedi sinir oldum sanki film cekcezde sınıfta tövbe tövbe
    acar karistirir
  • senin özeline girme hakkı yok, ona ne lan
    yetkisinden fazlasını yapmasına izin verme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Backspace*

Benimkini aldiginda gayet karistirmişti hoca.
    yok bankadan gelen mesaj.kontor almak isteyenlerden gelen mesaj.arkadaslardan gelen mesajlar felan hepsini bide okumustu yüzsüz bide böle böle msaj geldi diyordu velime 1 tane kız var işte gelsem konusur musun benle dedi sinifina bende ne alaka gel niye konismiyim dedim hoca hemen ooo mooo suna bak bilmem ne kızdan böle mesajlar felan dedi sinir oldum sanki film cekcezde sınıfta tövbe tövbe
    acar karistirir

öyle birşey yapıcak hocanın anasını ağlatırsın mahkemeye verseydin özel hayata tacizden sonuçta her isteyen istediğinin telefonunu karıştırıp mesajlarına bakma hakkı yok bu özel birşey

• Geçen sene benimde telefon gitti seninki gibi şifre vardı heryerde 1 hafta sonra istmeye gittim kontrol etmeden geri veremeyiz dediler şifreyi istediler
    Ben biraz düşüneyim hocam dedim... 1 hafta sonrada şifreyi verdim telefondaki 1gblık Pokemonları buldular Hepsinin isimleride ''Kurtlar vadisi'' ''Garfield'' vs vs gibi şeylerdi 1-2 gün sonra telefonu geri verdiler ceza almadım bluetootha baktığımda tanımadığım kayıtlı en az 10 cihaz vardı
    Daha sonrada hocaların kurtlar vadisinden bahsettiğine şahit oldum 1-2 defa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Blonde -- 9 Şubat 2010; 16:47:07 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.