Şimdi Ara

Teknosadan kovulduk (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
5
Favori
6.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok öyle bir şey ya sizi yemiş adam Ben 14 yaşındaydım gittim kredi kartıyla mouse aldım kimse de bir şey demedi mağazada gezerken mi yasak oluyor. Ya da yapmışsınızdır bir şey adam o yüzden çıkartmış sizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.nutricula

quote:

Orijinalden alıntı: criesofcredo

gidip şikayet edin buna hakları yok

Bu nedir ya karnıma agrılar girdi

bir de ben buna blogtv de canlı tanık oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: castraelectro

quote:

quote:

Nasıl oldu ki olay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: castraelectro

quote:

quote:

Nasıl oldu ki olay

Ablasına küfür ettiler sonra başladı bu da normalde annesine küfür edince bir şey demiyor ama ablasına küfür edilince

• 30 yaşımdayım hangi mağazaya gidersen git hemen yanına bir zibidi geliyor buyrun neye baktınız "yok lan ben sadece bakıyorum kaybol" diyorum iki dakika sürmüyor başka bir lavuk geliyor aynı terane yani tipini sevmedikleri adamlara potansiyel hırsız gibi davranıyorlar oysa o mağazanın yarısını alır çıkarım lan. zaten çoğunun bir boktan anladığı yok
  • bizi de okul formasıyla almamışlardı adama sakallrımı gösterdim yemedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: root_echo

30 yaşımdayım hangi mağazaya gidersen git hemen yanına bir zibidi geliyor buyrun neye baktınız "yok lan ben sadece bakıyorum kaybol" diyorum iki dakika sürmüyor başka bir lavuk geliyor aynı terane yani tipini sevmedikleri adamlara potansiyel hırsız gibi davranıyorlar oysa o mağazanın yarısını alır çıkarım lan. zaten çoğunun bir boktan anladığı yok

Okuldan sonra gittiğimiz için sırtımızda çanta vardı o yüzden potansiyel hırsız gözüyle mi baktı anlayamadım ama diğer şubelerde böyle olay gelmedi hiç başımıza.
  • dun taksimde bi mekana gittik iki erkek olarak, içeride bayağı bi kız vardi...kapidaki lavuk bize bir kaç saniye baktı tabi arkadaşın çakma lacoste gömleği ve bendeki çakma fred pery tişört sayesinde içeri aldı ama nasil bi muamele mekanın en köşe yerine oturrttular, kızların olduğu bölüme gayet uzak kaldık ...inat değil mı bende sipariş verdim ardından acil çıkmamız gerekiyor bizim latteler iptal diyip fırladım

• ezikleri alip calistirirlarsa kiskancliktan dellenip o tarz haraktlerde bulunurlar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz kulaklık reyonundan önce tablet reyonuna uğrayıp 2 saat falan angry birds de yardırmışssınızdır yoksa kovalamaları imkansız
  • quote:

Orijinalden alıntı: NewtonunKafasınaDüşenElma

Şu küçük sıçanların teknoloji mağazasına girip ürünleri kurcalamasından nefret ediyorum, iyi yapmış

katılıyorum... Hiçbirşeyde almazlar , reyonda her elektronik aletin düğmesine basarlar geçerken...
  • quote:

Şu küçük sıçanların teknoloji mağazasına girip ürünleri kurcalamasından nefret ediyorum, iyi yapmış

sen fabrikadan 30+ olarak mı çıktın... seri üretim mi elde üretim misin? hangi tür silahları barındırıyorsun? makinacık?
  • sazan gibi arka çıkmayında :D

yok öle bir dünya, meksika mı burası. Adam geldi kimlik sordu dışarı attı

Ya sağı solu deviriyordunuz yada csb işte
  • İlk defa duyuyorum teknosa mağazasından kovulanı, özellikle küçük müşterilere daha sıcak oluyorlar. Biliyorlarki her ürün onların isteği doğrultusunda alınıyor. Belki sizi birilerine benzetmiş olabilirler veya başka bişeyler var. Youtube'ye teknosa yaz çıkanlara şaşırırsın ufaklıklar neler çeviriyor...
  • Benide standlarda duran pcnin birinden modeme girip wifi ve modem sifresini degistirdigim icin arkaya almislardi. Sonuc cikmadi mudurle cay ictik ciktim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dedefon

Benide standlarda duran pcnin birinden modeme girip wifi ve modem sifresini degistirdigim icin arkaya almislardi. Sonuc cikmadi mudurle cay ictik ciktim.

olm issiz misin ya?

• quote:

Orijinalden alıntı: sserdar93

quote:

Benide standlarda duran pcnin birinden modeme girip wifi ve modem sifresini degistirdigim icin arkaya almislardi. Sonuc cikmadi mudurle cay ictik ciktim.

olm issiz misin ya?

Aliskanlik diyeyim. Bakayim dedim modemde sifre yok wifi ismi fln herdeyi degistim cikis yapmaya bastim eleman gordu :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Felix Felicis

quote:

isteyen istediğini kurcalar, kimsenin de tek kelime söz söyleme hakkı yoktur ürünlere zarar vermedikce.Teşhir ürünü onlar o amaç için varlar, sakin ol

gerçeği sölemek gerekirse ben 20 yaşındayım ama bende bir şey almadan önce kurcalıyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jervis -- 14 Mart 2013; 10:59:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TakashiMamooo

quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

tipiniz kayıksa hırsız olabilceğinizden şüphelenip nazikçe defetmiş tr si bu

Tipimiz yerinde allaha şükür

no ss no güven
  • quote:

Forum Bornova'daki TEKNOSA'da 12 karakterli şifre kullanıyorlardı... demekki onlar daha bilgiliymiş...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.