Şimdi Ara

Teknoseyirde Kovulduk ABİ.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben anlamıyorum abi , Paylaşımda bulunduk Troll dendi ve 1 ay ban yedim 3 senelik kullancılarını kaybettiler kendileri bilirler abi .

Neyse Sizden Sistem tavsiyesi isteyeceğim ben bir sistem topladım ama size sormak isterim ,

Ben sistemi 1800 liraya topladım Yardımcı olursanız sevinirim .

• Kardeşim monitoru hepsiburada dan falan alabilme imkanin varsa orda 300 tl ye monitorler var onlardan al ve disk surucuyu cikar lazim degilse boylece ekran kartina butce ayirmis olursun ve ekran kartini r7 265 alirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hdmı çıkışı yok , 300 liralık full hd monitörlerin Dvi çıkışı var ekran kartıyla uyuşurmu , 1080p'de dvi ile hdmi farkı nedir?
  • O bütçeyle sıfır makine toplanmaz paraya yazık olur. İkinci el fx6300-970 chipset anakart-r9 280 sistem toplayabilirsin forumun ikinci el bölümünden. 1080pde dvi ile hdmi arasında bir fark yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden ki bence kötü bir sistem olmadı , g3258 ile r7 265 iyi bir performans verir gibi ama dediğim gibi bütçem bu kadar 2.el almam garanti önemli bir ey sonuçta
  • Bütçeye göre fena sistem değil. Monitörü alttaki model yapıp gerisini alabilirsin.
    http://www.hepsiburada.com/dell-e2214h-21-5-5ms-analog-dvi-full-hd-led-monitor-p-BD801312

Hatta DVD sürücüyle çok işin yoksa onu çıkar. Klavye-fare için everest, frisby'e boşu boşuna para verme. İdarelik birşeyler bul işte 3-5 liraya.
    Tahminen artan bütçeyle ekran kartını R9 270 yapabilirsin.

Bu arada Teknoseyir ne alaka çözemedim?

• Bunu paylaştım diye Beni Kullanıcı trollemek diyerek 1 ay girişimi yasakladılar ,
    Abi yok böyle bir şey .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sinerjiden toplarsan aradaki farka i3 alabilirsin. DVD'ye pek ihtiyacın yok usb ile windows kurabilirsin klavye mouse eklemedim ekstra olarak alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApexiRubber -- 14 Temmuz 2015; 9:01:04 >
  • i3 + R7 265'li sistem az fark ile alınabilir, monitör DVI çıkışlıdır.

www.eksenbilgisayar.com

• casper marka monitor alma ...
  • Samsung olur mu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.