Şimdi Ara

Teknosis Grup Mağdurları (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
1
Favori
8.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KARDEŞİM ÖNCEKİ YAZILARDA VAR 1.SAYFADA...
  • Teknosis de calisan buna goz yuman kim varsa a.q alayinin . Bnm de tel kapancak bu aksam . Pasaport vs hic bisey yok . Dukkanina gittik kapatp kacmislar . Acik olsaydi isler farkli olcakti . Kalabalik gittik indircektkte kacmislar.cayci dedi vurup gitti diye . Onnda amk ben . Kesin cozm herkesin dedigi gibi pasaport kaydi . Imei klonlamayi dusunmeyin bile . Tekrar teknosis aq . Kimse kusra bakmasin .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küfür insanı bir nebze rahatlatır ama topik, forum ve üyeliğe zarar gelmesin diye bunu kimse yapmıyor.
    Ayrıca.. Bunlar gibileri küfür azgınlaştırır, daha zararlı yaratık haline gelirler.
    Klonlamaya gelince, kullanım açısından sakınca doğurmaz. Ama ben de yapmadım henüz, umreye giden yakınlar var, bekliyorum. Karar verecem.
  • Bekliyoruz dedigin gibi bi pasaporta yaptircaz . Hakkimiz gecti haram olsun diyorm baska bsy dmiorm daha .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • verdikleri cevap:

yapılan kayıt orjınal kayıttı ama bu kayıtlar savcılık kararı ile kapatıldı ve sıkıntı onun ıcın yasanıyor.tekrar aktıf edebılıyoruz ama bunun ıcın ya yenıden gırıs evragı ile kayıt yaptırmalı yada sistemin acılmasını beklemelıyız yada sıstem acılana kadar gecıcı olarak eskı bır cıhazın ımeını cıhazınıza yazdırıp kullanmaya baslayın sıstemler aktıf oldugunda da tekrar orjınal ımeıne cevırın ve tc nız uzerıne kayıdı yaptırın
  • quote:

Orijinalden alıntı: recoakk

verdikleri cevap:

yapılan kayıt orjınal kayıttı ama bu kayıtlar savcılık kararı ile kapatıldı ve sıkıntı onun ıcın yasanıyor.tekrar aktıf edebılıyoruz ama bunun ıcın ya yenıden gırıs evragı ile kayıt yaptırmalı yada sistemin acılmasını beklemelıyız yada sıstem acılana kadar gecıcı olarak eskı bır cıhazın ımeını cıhazınıza yazdırıp kullanmaya baslayın sıstemler aktıf oldugunda da tekrar orjınal ımeıne cevırın ve tc nız uzerıne kayıdı yaptırın

ulaşabildiniz galiba...? ne diyorlar bu yaptıkları kepazelikler için? milleti dolandırıp kaçmalarının sebebi var mıymış?
  • quote:

Orijinalden alıntı: recoakk

verdikleri cevap:

Bunca şeyin üstüne halen yalan söyleyebiliyorlar. "Orjinal kayıt" mış.. Pehh.
    Madem orjinal, neden kayıtlar düştü. Orjinal kaydın düşmesi diye bir şey mümkünse tüm pasaport kayıtlarının düşmesi gerekmez mi?
    Orjinal ve yasal kaydı savcılığın iptal etmesi gibi bir durum asla mümkün değil.
    Biz buna "orjinal sahtekar kaydı" diyelim, daha doru bir terim olur.

Tüm arsızlıkların ve yasadışı temayüllerinin üstüne tuz biber, halen yasa dışı çözüm öneriyorlar, çakma imei attırın diyorlar. Bu ne arsızlıklıktır yahu.
    Bu çete halen nasıl olupta dışarda dolaşıp mesaj falan gönderebiliyor.

• Benim telde kapalı ipod dan farkı kalmadı
  • Ulasan yerini yurdunu bilen birisi varsa pm den ulassin lutfen . Lan lale zannediyosun ki bisey yapamazlar . Okuyosan bunu goptan gelicez rahat ol .
  • foggystreet kullanıcısına yanıt
    Kardeş bunların yaptığını suç sayan yok. Kafa göz dağıtmak çocuk oyuncağı ama bu pislikler için değmez. Seni alırlar, onlar yine rakı masasına dönüş yapar.
    Yasal hakkını arayacaklar için dar ve sonu belirsiz bir yol var mutlaka ve kar-zarar hesabından sonra bu yola girerler yolları açık olsun inşallah başarılı olurlar.
    Ha korkutayım, altına yapsın, eli-ayağı titreyip çaldığını geri versin diyorsan ayrı bişey, ama fiziksel şiddet seni haklıyken haksız duruma sokar.
  • geçen haftasonu bende gittim, pılını pırtını toplayıp kaçmışlar. Esnaf ile konuştuğumda dolandırıcı çıktı şerefsizler, kaçtılar dedi. Elinde belgesi olan arkadaşlar en azından ellerindeki belge ile başvursunlar savcılığa, hiç bir olumsuz görüş ile yönlendirilmesinler, Devlet dükkan açıp kaçan adamı da bulamıyorsa bu adamlar kim bilir başka yerde kaç tane daha dükkan açacaklar en azından diğer vatandaşlara bulaşamasınlar.
    Herkese tekrardan geçmiş olsun arkadaşlar.
  • arkadaşlar bende bu kansızların mağdurlarındanım 2 hafta oldu telefonum kapanalı ve pasaport bulmaya çalışıyorum.kız kardeşim okul gezisi amaçlı yunanistana gidecek 1 haftalığına kendisi 14 yaşında geldiğinde onun pasaportuna kayıt ettirebilirmiyim telefonu?
  • Sayın üçkağıtçıların kırmızı okla gösterdiğim kendi telefonları da kapandı mı acep,

Teknosis Grup Mağdurları
  • Arkadaşlar benim iphone5 de kapandı. 3 dür geçici kayıt yapıyorlardı ama artık yapmadıklarından kapandı.

Bende bir yakınımın pasaportu ve e-devlet şifresi ile girerek ve internet bankacılığından 115 TL ödeyerek masamdan bile kalkmadan anında kayıt ettirdim.

BTK anında 1 dk içinde cihazı kesin kayda aldı ve 12 saat sonrada turkcell aktif etti. Şimdi sorunsuz kullanıyorum. Bu parada burunlarından gelsin diyorum.

İmkanınız varsa kesin kaydınızı kendiniz yaptırın kafanız rahat etsin.
  • Arkadaşlar bu adamlar parayıwww.c5.com.tr üzerinden almaya devam ediyorlar, taksit ödemeleriniz oradan bunlara geçiyor. Taksit ödemenizi savcılığa başvurarak durdurun ve bu adamların banka hesaplarından oturdukları adrese kadar tüm bilgileri Adli mercilere vermek zorunda kalacaklar. Bu arada sakın bu site üzerinden ve bayilerinden alışveriş yapmayın, teknosis bunları kullanıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fth86

Arkadaşlar bu adamlar parayıwww.c5.com.tr üzerinden almaya devam ediyorlar, taksit ödemeleriniz oradan bunlara geçiyor. Taksit ödemenizi savcılığa başvurarak durdurun ve bu adamların banka hesaplarından oturdukları adrese kadar tüm bilgileri Adli mercilere vermek zorunda kalacaklar. Bu arada sakın bu site üzerinden ve bayilerinden alışveriş yapmayın, teknosis bunları kullanıyordu.

c5 le nasıl bir alakaları var. Biraz açar mısınız.
  • bu arada, benim teknosisden bir sene once aldigim HTC ONE S de 5 nisanda kapanmisti.
  • KütahyanınPınarları K kullanıcısına yanıt
    Telefonu dükkanlarından taksitli almıştım.
    C5 ise ; Her ay kredi kartı hesabımdan çekilen taksit tutarının 'Kredi kartı Ekstrem' deki açıklamasıdır.
  • Yukarı alalım.
  • herhangi bi sonuç elde eden yokmu benim telefonda kapalıhala 1 aydır htc one telefonlarada bakmıyorlar şerefsizler
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.