Şimdi Ara

Teknosis Grup Mağdurları (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
1
Favori
8.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ARKADAŞLAR BEN ADAMI BULDUM AMA BİZE KAPATILAN DUKKANDAKI TELFONLARI SATAN ARKADAŞ YENİ YERİ KIZILTOPRAKTA ADI SADIK YILMAZ TELFONU 05380415108 SINANNINDA 05072906692 YALNIZ SINAN CEVAP VERMIYOR WHATSAAPTAN KONUSUYOR BILGINIZE ADRESİ İSTEYENLERE VEREBİLİRİM..
  • Bu ikisinin dükkanları nerede tam olarak?
    Bilgilendirirseniz herkes memnun olur tabi ki, en azından başka vatandaşlar mağdur olmaz.
  • Bende bu adamların mağduruyum ve tüketici mahkemesine başvuruda bulundum.
  • Yeni dükkan adreslerini bilen buraya yazsın bir zahmet,

Yeni telefon almak isteyenler olur belki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: KütahyanınPınarları

Yeni dükkan adreslerini bilen buraya yazsın bir zahmet,

Yeni telefon almak isteyenler olur belki..

Dombiliye müşteri gerekiyor tabi, yardımcı olmak lazım .
  • Arkadaşlar bende bu dolandırıcılığa yakalanmış biriyim. Bende galaxy s2 almıştım. Bana da bugün telefonunuz kapanacak diye uyarı geldi. Bende olan irsaliye faturası ve sahte word belgesi ile başvurmayı düşünüyorum. Sağolsun bir arkadaş dilekçeyi paylaşmış.

1.Benim elimdekiler işe yararmı ?
    2. İşleyiş nasıldır. (nereye başvuruyoruz, orda ne oluyor, para harç bir sey yatırıyormuyuz, Hiç para harcamıyorsunuz demişsiniz. Birde kısmetse askere gideceğiz. Arkasında koşmamız gerkiyormu ?)
  • drprens D kullanıcısına yanıt
    direk savcılığa başvuruyorsun.koşturmana gerek yok.durumunu anlatıyrsun.elinde ne kadar bilgi varsa söylüyorsun.hatta buradaki forumdaki yazılardan kimlerin nasıl mağdur olduğunu dahi söyleyebilrisn.
  • merhabalar benimde imei'm kayıtdışı olmuş nasıl kaydoluyor bunlar? yapan varmı şu ana kadar? yardımcı olabilir misiniz?
  • Ne haldeler acaba,
    şimdi nasıl çarpıyorlar milleti.
    "Alışmak kudurmaktan beter" derler.
    Şimdi bunlar hırsızlığa alıştı, yapmadan duramazlar.
    "Dilenciye kıtlık olmaz" da derler, hırsıza da olmaz, mutlaka hırsızlığın başka yolunu bulurlar.

• Sinirlendirmek gibi olmasın da,bu bize ibret olsun.50-60 lira daha ucuza alacam diye böyle şarlatan esnafa para kaptırmayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: charrr

https://www.facebook.com/cepklinik34

https://www.facebook.com/sinan.sinan.9480

https://www.facebook.com/ozgureroll

Dolandırıcımız çok mutlu görünüyor..

• Dolandırıcılar dükkanlarını açtılar mı acaba.
    Mahkemeye verenler olacaktı. Onlardan da haber yok.
  • Siz ne yaptınız bilmiyorum ama ben de kısaca en son bu elemanlarla ne yaşadığımı anlatayım istedim. Ben de Eylül 2013'de SGS3 almıştım bunlardan. Sonra size de olduğu gibi benim de kayıt düştü, iletişime geçtim, birkaç kere daha geçici kayıt yaptılar. Tekrar tekrar düşünce kayıttan arayıp biraz tersledim, düzelecek dediler. Biraz zaman geçti telefon kapandı vs. Sanalpazar'da iletişime geçtim fazla para verdik buna kayıtlı diye şeklinde biraz laf yapınca kayıt parasını geri ödemeyi kabul ettiler. Haziran 2013'de, kayıt için adamlara 230 TL fazla vermiş olmamıza rağmen 150 TL alabildim. Bu da kârdır tabi. Sonrasında bir yerden pasaport bulup kayıt yaptırdım, telefonu da elden çıkardım. Bir daha yurtdışından kendim almadığım sürece resmi olarak ithal edilmemiş telefona bulaşacağımı zannetmiyorum.
  • Sinan Kardeşimizin ev adresi var burda elbet birgün denk geleceğiz. Söz vermek, benzemez kimse sana :) Muhasebecisini bulmak lazım birde müteselsil sorumluluk kavramı var bu işlerin araştırabilen araştırsın.
     Teknosis Grup Mağdurları
  • Sirkeci'ye falan dükkan açtılar mı? Haberi olan var mı. Uyarmış olalım insanları.
  • Arkadaşlar beni geçen cuma günü (04/07/2014) Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğünden aradılar ve aldığım telefon hakkında (Sanal Pazar üzerinden İphone 5) bir kaç soru sordular ve salı günü için şubeye gelmemi istediler ve gelirken yanımda bu telefonla ilgili ne varsa bilgi,belge,telefonun kutusu,fatura,hesap ekstresi v.b getirmemi istediler.Acaba böyle bir durumla karşılaşan oldu mu aranızda.Ne yapmam gerekiyor.Bilgi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
  • BU şerefsizler benide dolandırmıştı. Sanırım halen yakalanmadılar.
  • Bu şerefsizler yüzünden huzurum kaçtı.

3 yıl önce Teknosis'ten pasaport kayıtlı diye 1500TL ödeyerek Galaxy S3 telefon aldım.

3 ay son kayıt düştü telefon kapandı. Telefon elimde kaldı param gitti.

Aradan 3 yıl geçti fakat bugün telefonum çaldı ve gümrük kaçakçılık şubeden arayarak ifadeye çağırdılar.

Varmı bu şerefsizler yüzünden başka çağırılan? Hakkımı helal etmiyorum, haram zıkkım olsun. Bilsem alır mıydım hiç??
  • Acaba şu an ne tür bir dolandırıcılıkla meşguller.
    Kimlerin canını yakıp, parasını çalıyorlar.
    Nerede İmei sahtekarlığı yapıyorlar. Vergi kaçırıyorlar.

Yada pislikleri ayaklarına dolandı, adalet vuku buldu da hapisdeler mi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KütahyanınPınarları -- 13 Şubat 2019; 2:50:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.