Şimdi Ara

Teknosis Grup Mağdurları (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
160
Cevap
1
Favori
8.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • btk özellikle bekletmiyor kayıt evrakları aynı adliyedeki gibiçoğalınca sırasına göre işleniyor ki zaman uzuyor.sahtekarlrda bu açıktan faydalanıyorlar.şikayetler çoğalınca büraksideki sorunlar çare üreterek nasıl önüne geçeriz projelerini yaratıyor.yani geri bildirim olacakki süreç kısalsın.iş yazmakla olmuyor atıp tutmakla da olmuyor herkes üzerine düşeni yaparsa sorunlarda nispeten azalır.devlet her yere uzanamaz.vatandaşda duyarlılığnı göstermeli başımıza bunlar şahsen benim ilk kez geldi.yöntemlerini öğrendim başkaların başı yanmasın diye burda herkesi elimden geldiğince uyarıyorum.
  • evet kayıt edebilirisn birpasporta bir telefon işlenir.ama elin pasaportauna güvenme onu söyliyeyim.
  • arkadaşlar sanalpazarda sinanözdemir aktif ona mesaj atabilrisiniz yada sanalpazara şikayet edin bu şahısın durumuyla ilgili.
  • Ya kardeşim evrakların çoğaltılmasını bekleyemeceksin o zaman. Sunduğun argümana bak. Burada bi ton adam dolandırılmış. Niye ? BTK'nin saçma sapan sistem açığını buldukları için. Devletçilik oynamaya lüzum yok. DÜNYA ÜZERİNDE HİÇ BİR ÜLKEDE PASAPORT KAYIDI DİYE BİR OLAY YOK. Eğer bu kadar iddialıysan, kimsede olmayan saçmalığı getiriyorsan ülkeye ona göre de güvenlik önlemini alacaksın ki vatandaş mağdur olmasın. Savunduğun şeye bak.

Bunun başına ilk kez veya son kez gelmesiyle ilgisi yok. Adamlar dolandırdı. Ben 5 yıldır bu işlerin içindeyim beni de dolandırdı. BTK nın işgüzarlığından ötürü vatandaş mağdur gelmişin burada avukatlık yapıyorsun. Git mağdur olan vatandaş için avukatlık yap.
  • kimseyi savunmuyorum.aklın yolu birdir.devlet her şeyi koşturacak hali yok.her yol açık sana dava açma hakkı veriyor mu.açıyormusun açmıyormusun sana kalmış.açmıyorsan magdur rolu oynamayacaksın.dünyanın her yerinde bu tür açık var olacak.dünyada i,yler ve kötüler hep var maalesef.devlet cari açığı kapatmak için dışardan cep telefonu alacaklar için bu yöntemi sundu.hem bizim mevzumuz bu değil konuyu saptırmayalım.konu açıldığı gibi teknosisdir.magur olanların neler yapması.başkaların başına gelmemsi için neler yapması.BTK İŞİNDE HAKLISIN ÇABUK KARAR VERME DURUMLARI OLSAYDI İYİ OLURDU.BİLDİĞİM KADARIYLA BUNUN ÜZERİNDE ÇALIŞMALARI VAR.AMA OLAN BİZE OLDU BU BİR GERÇEK.
  • hahahah :))

Allah razı olsun dava açma hakkı veriyor ya gerçekten mühim bir olay. Türkiye standardında hiç bir ülke dava açma hakkı vermiyor zaten de bir tek Türkiye Devleti bu hakkı tanıyor. Ya arkadaşım bırak Allah aşkına ya. Aç bakalım davanı. Aç. Ben dolandırılmışım, biz dolandırılmışız. Mağdur olanlar mağdur, mahçup olanlar mahçup olmuş. Dava açıpta şu süreç zarfında sonuç alan var mı ? Veya sen olduğuna inaniyor musun ? Velev ki dava açıldı ve kazanıldı. Ne olacak ? Devlet sana pasaport mu bulacak ? Nitelikli dolandırıcı bu teknosis denen firma. Zarar karşılayacak durumda olmayacak ve zararı karşılamaktan feragat edecek. Maksimum içeride yatacak 2 yıl sonra çıkacak. O da dava sonuçlanırsa ! Adamlar bulunursa !

Başkasının başına gelmemesi için neler yapmasını Teknosis üzerinden tartışmaya gerek yok çünkü artık Teknosis yok. Voleyi vurdular. Alacaklarını aldılar. Twitter hesabında Mercedesli fotoğrafı vardı kaldırdılar. Hee yarın başka bir firma çıkar veya bu adamlar başka isimler ile bu ticarete girer o ayrı. Onu tartışalım. Onu bilmeyene anlatalım. Lakin hayal kurmaya, polyannacılık oynamaya gerek yok. Sadece biraz realizme davet ediyorum.

Devletin herşeye koşmasını bekleyen kim ? Tekrar söylüyorum. PASAPORT KAYIDI DENEN ZIMBIRTI AFRİKANIN KABİLE ÜLKELERİNDE BİLE YOKKEN SEN BUNU BU MİLLETİN BU VATANDAŞIN ÖNÜNE SÜRÜYORSAN BUNUN PEŞİNDEN KOŞACAKSIN. AÇIKLARI KAPATACAKSIN. Cari açık ile bu konunun hiç bir ama hiç bir alakası yok. Sen vergini yine al. Vergiyi ödet. Ama pasaporta kayıt ettirmek nedir ? Yurtiçinde de vergiyi daya vatandaşa. Vatandaş yurtdışından almak istesin ona da Pasaport kaydı gibi bi saçmalık sun. Tamamiyle sınıfta kalan bir politika ve sonuç;

Allah korkusu olmayan haysiyetsizlerin ekmeğine yağ sürüp vatandaşı mağdur etmek. Ve dediğin gibi olan bize oldu.

• Evet arkadaşlar,

Başka bir arkadaşımızın yoğun çabaları sonucu bu Allahsız dolandırıcının eşine ait Facebook adresi ve diğer akrabalarına ait Facebook adresi bulunmuştur. Çözüm müdür değil midir bilemem. Yardımı dokunur mu hiç bilemem. Ama hukuki olarak hakkını arayanların işine yarayabilir bilgiler mevcut bu profillerde. Tek tek paylaşacağım. Adres bilgileri dahi var. Şuan muhtemelen bu dolandırıcı memleketi Sinopta rakı balık yapıyor. Bana özelden gelen bilgiye göre adres; Bahçeler yol ayrımı, Nokta durağı- Sinop " Hepsinde güncel paylaşımlar yapılmış. Beyfendi dün saat 3 sularında mobilden paylaşım yapmış. Hepsini görebilirsiniz. 16 Nisan tarihinde Beylikdüzünde olduğu Facebook ta kayıtlı. Ciddi bir emniyet takibi sonucu yeri bulunabilir.

Eşinin adresi:https://www.facebook.com/ozgureroll

Bu Sinan Özdemir adına alınan bir sayfa:https://www.facebook.com/sinanozdemir34

Bu şahış yakın bir akrabası. Dayısı olabilir. Bir fotoğrafında dayım diye bahsetmiş. :https://www.facebook.com/hasanazmi.turan.1/friends

Başka bir akrabası:https://www.facebook.com/engin.ozdemir.56027

Akraba:https://www.facebook.com/cevriye3

Bütün tanıdıklarına rezil rüsva etme planım var. Tanıdık bir avukattan da bilgi bekliyoruz. Önemli bilgiler olabilir bilgisi geldi. Sizde elinizden geleni ardınıza koymayın.

KENDİSİ BİR ARKADAŞI ARACILIĞI İLE FACEBOOK ÜZERİNDEN BU BAŞLIKLAR YÜZÜNDEN BENİ TEHDİT ETMİŞTİR. BUNU DA BELİRTEYİM.

MUHTEMELEN BU YAZDIĞIMI DA OKUYACAKSIN. SENİN EMDİĞİN SÜTÜ BURNUNDAN GETİRECEĞİM. YAZ BUNU BİR KENARA.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gian Carlo39 -- 15 Mayıs 2013; 20:48:00 >

• Vaybe

Paylaşılan şeye bak, tam bizim maduriyete işaret edilmiş.

Kadın vardır yiğit doğurur,
    oymağı devlet eder;
    Kadın vardır it doğurur
    memlekete dert eder.! -

Türk Atasözü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KütahyanınPınarları -- 16 Mayıs 2013; 17:33:37 >
  • sanalpazar dan buldum sinanozdemir i..
    mesaj yazdım bakalım ne diyecek üçkağıtçı herif
    @ucerabdullah bilgiler için sağol ama face de hemen sayfaları kapatmış namussuzlar
  • harikasın arkadaş o sakallıyı ben onun muhafazakar sanıyordum.adi herifin teki o resimleri yükleyin arkadaş bunlar faceleri kapatacak .kapatmadan o resimlerle siteleri savcılığa verin.süper iş çıkardın kardeş.
  • öyle malzeme var ki kardeş çok iyi yaptın bunları varya süründürecem..malzeme çok artık adamın resmi var kimliği var yok yok canına okuyacam..bakalım ne kadar delikanlı çıkacak onun yanında kide keklik gibi çıkar ortaya.
  • Allah belasını versin hepsinin. Zehir zıkkım olsun. Tepetaklak gitsin, gebersin şerefsiz..
    Bende mağdur oldum, telefon gitti aynı şekilde..
  • sakalına mı kandınız?
  • Sanalpazardan cevap vermiyorlar. Binlerce kez denendi. Face'de sayfaları kapattırdı. Neden çünkü tanıdıklarına rezil oldu. Beni arkadaşı aracılığıyla tehdit etti. Kendisi vatandaştan çarptığı paralar ile Sinopta Rakı Balık yapıyor. Ailesi, arkadaşları ve çevresi taciz edildiği zaman tutuştu.
  • Eyvallah ne demek. Bunlara bu az bile. Sürünmeleri lazım gelir. İnşallah faydası dokunur.
  • Orada ki duran adamın adı soyadı ve telefonu

Murat Yıldırım
    0532 362 01 24
  • Arkadaşlar hepimize geçmiş olsun.
    ben bu dolandırıcılar hakkında suç duyurusunda bulunacağım, bunun içi maktbu bir suç duyurusu evrakı hazırlayıp bu konuya yükleyeceğim sizden ricam, elinizde ne kadar belge varsa örneğin; sanal pazar , sahibinden gibi sitelerden alanlar müşteri hizmetlerine ulaşıp satış sözleşmesini istesinler banka ekstreleri vs ne kdar belge varsa toplayın buraya koyacağım dilkeçenin ekine ekleyin ve bulunduğunuz yerdeki en yakın Cumhuriyet Başsavcılığına ulaştırın, aksi halde zaten elinize bir şey geçmeyecektir,
    Bu şahısların işlediği suç hem çıkar amaçlı suç örgütü kurmak ve yönetmek hemde nitelikli dolandırıcılıktır, görevli mahkeme ağır ceza mahkmesidir, ayrıca bu davalar açıldığında bu şahısların adlarına ve ailelerinin adlarına ne kadar mal varlığı varsa hepsine el konulacaktır.
    en kısa sürede suç duyurusu dilekçesi örneğini ekleyeceğim.

• Burayı okuduğunu biliyoruz. Doğacak çocuğundan çıkmayacağını mı sanıyorsun yaptıklarının?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charrr -- 23 Mayıs 2013; 12:47:16 >
  • … CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI’NA

YAKINAN :

TC KİMLİK NUMARASI :

ADRES :

ŞÜPHELİ : Sinan Özdemir

T.C. K.NO : 17348764358

ADRES : Hamidiye Caddesi Nafizbey işhanı No 27/217 Sirkeci istanbul

SUÇ : Nitelikli Dolandırıcılık suçuna ilişkindir.

SUÇ TARİHİ : …/…/… (telefonu aldığınız tarih)

AÇIKLAMALAR :

1-) Şüphelini sahibi olduğunu beyan ettiği TeknosisGrup İletişim Sistemleri Teknolojileri isimli dükkandan …/…/…. Tarihinde ………. IMEI nolu……. Marka ….. model cep telefonunu ……. Bedelle satın aldım. Satıcı telefonu satarken cihazın yurtdışından geldiğini ve kesinlikle IMEI kayıtlı olduğunu bu nedenle telefonun rayiç bedelinden 150 tl fazlaya sattığını beyan etmiştir. Ben bu şahsa güvenerek parayı şahsın ….. nolu hesabına yatırarak (wwww.sanalpazar.com isimli site üzerinden )(www.sahibinden.com isimli internet sitesi üzerinden) satın aldım.
    2-) O tarihlerde telefonun IMEI numarasınıwww.mcks.gov.tr sitesinden sorguladım ve telefonun yolcu beraberi getirilen telefon olduğunu ve cihazın kurum tarafından geçici olarak kayıt altına alındığı öğrendim.
    3-) Şüpheli, bu sürecin normal olduğunu ve sattığı cihazın kesin kayıtlı olarak kaydedileceğini tekrar beyan etti. Ancak ……. Tarihinde telefonuma gelen bilgi mesajında telefonun kayıtsız olduğu ve kapatılacağı mesajını gördüm ve telefonum hali hazırda iletişime kapatılmıştır. Bu süreçte satıcıya ulaşmaya çalıştım ancak satıcıya daha önce ulaşabildiğim 0212 526 88 99 ve 0 532 362 01 24 nolu telefonlar kapalıdır. Satıcının Hamidiye Caddesi Nafizbey işhanı No 27/217 Sirkeci İstanbul adresindeki iş yerine gittiğimde iş yerinin de kapatılmış olduğunu gördüm. Şüpheli telefonlarını ve iş yerini kapatarak kaçmıştır.
    4-) Bundan sonra şüpheli hakkında internet ortamından ve tanıdıklarımdan yaptığım araştırmaya göre şüphelinin benim gibi yüzlerce kişiyi dolandırdığını öğrenmiş bulunmaktayım, şüpheli şuan bulunduğu yeri kimseye bildirmemektedir. Şüpheli suçu birden fazla kişi tarafından birlikte işlemiştir, telefoncu dükkanında en az üç şahsın beraber çalıştığını bilmekteyim, ancak diğer şahısların isimleri bilmemekteyim. Ben bu telefonun IMEI kayıtlı olduğuna inanarak 150-TL fazla para vererek satın aldım, Şüpheli internet ortaımda reklamlar yaparak bana güven sağlamış ve beni dolandırmıştır.
    5-) Açıklanan nedenlerle beni dolandıran ilgili şahsın cezalandırılması için gerekli soruşturmanın yapılarak hakkında kamu davası açılmasını talep etme zorunluluğu doğmuştur.

HUKUKİ NEDENLER : 5237 S. K. m. 157, 158 ve ilgili mevzuat.

SONUÇ VE İSTEM : Yukarıda açıklanan nedenlerle beni dolandıran şahsın cezalandırılması için gerekli soruşturmanın yapılarak hakkında kamu davası açılmasını, saygıyla talep ederim. …/ …/ …

Yakınan
    AD-SOYAD-İMZA

EKLER

1) Nüfus cüzdan fotokopisi
    2) Satış sözleşmesi fotokopisi
    3) Banka ödendi evrakı
    4) ……
    5) ……

Arkadaşlar mağdur olan herkes bu örnek dilekçeyi uygun şekilde doldurup bulundukları yerlerdeki adliyelerin Müracaat Savcılıklarına teslim etsinler, ne kadar çok başvuru olursa talebimizde o kadar çok ciddiye alınır. Tekrar hepimize geçmiş olsun.

NOT Sinan Özdemir'in TC nosunu daha önce bir arkadaş paylaşmıştı ondan aldım doğrulunu bilemiyorum. Eğer yanlışsa lütfen beni de uyarın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the-turk111 -- 23 Mayıs 2013; 19:19:31 >

• banada patladı be arkadaşlarr :S bir hafta sonra kapancak tell
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.