Şimdi Ara

Teknosis Grup Mağdurları (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
1
Favori
8.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu şahıslardan iPhone 4S satın almıştım Temmuzda. Yaklaşık 6-7 ay sonra telefon kapandı bunun üzerine 1 hafta kapalı kaldı güç bela ulaştık açtılar güya 1 buçuk ay sonra geçen gün yine mesaj geldi. Yapacak tek şey tanıdık bulup pasaportuna kaydettirmek.. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: odemsahmet

quote:

Orijinalden alıntı: mr.lonely.xx

Aynı şekilde ben de teknosis gruptan bir kaç tane telefon aldım ve hepsinin 2. ya da 3. defa kayıtları düşüyor. Her sorduğumda şu ay girdiğimiz kayıtlarda problem oluştu onları düzeltiyoruz dediler. Ama nerdeyse her ay bir telefon patladı demekki girilen kayıtla bir ilgisi yok.Fazladan ödediğimiz 200 tl ler çöpe gitti.

evet dolandırıldık...ama kesinlikle vergi dairesine,polise ve btk ya bir şekilde bu adamları şikayet etmemiz lazım...isimleri ve tc kimlik numaraları mevcut bende 2 tanesinin...

kardeş senden ricam bu şahısların tüm bilgilerini buraya dökmen.ona göre herkes savcılığa tüketici mahkemesine başvursun.

• ben kasım 2012 senesinde almıştım 6 ay sonra ilk defa böyle bir şey başıma geldi.resmen sahtekarlık.o adamın sakalına tüküreyim.utanmadan yalan söyledi.eğer daha önce olsaydı.kayıttan düşme olayı bende varya onları yerinde görseydim müsait yerlerine elektrikli copu yedirirdim.bakın bu şahıslar internet sitelerinde sanalpazar sahibinden vb. siteler üzerinden satış yapıyorlardı.bunların sahte kimlik olayı varsa bunda sahibinden com.sanalpazarda alet olmuştur.ben kaçak note 2 o zman 1200 tl.niyetim öyle olsaydı gidip onu alırdım.bu karaktersizler pasaport kayıtlı olarak veriyorlar diye 1535 tl aldılar.ben bunların cep telefon sabit telefonlarından bir şekilde kimliklerine ulaşırım.giridkleri delikten çıkartmadan canlarına okurum.bu işte savcıların bilişim suçları önleme teşkilatı ne işe yarar.adamlar elerini kollarını sallayarak milleti kazıkladılar.birde bunların handaki dükkanları bir tane değil yakın yerde depolarıda vardı.bunlar niye kapıya duvar örmüşler onu anlamadım.ordan kaçsalar sabit telefon çalışıyor.yani içerdler.çaycı yok mok diyor ona inamayın.ben yakında gidecem görecem mutlaka dükkanların üstlerinde kamera var.bunlar sabah içeri girip akşam çıkıyorlardır.bütün hanı dolaşın arkadaşlar herkese tek tek sorun.ordaki esnaf biribirini tutuyor..onlarada dikkat edin bunlar hepsi teşkilat.bunları btk sitesinde şikayet bölümüne savcılığa tüketici mahkemesine lütfen başvurun.bu pisliklere rahat yok.savcı işini yapmıyorsa svcıyıda şikayet edin bu bir vatandaşlık görevi.

• Arkadaşlar 4 gün önce telefonunuz 5 Mayısta kapanacak diye msj geldi.

Bugün (3Mayısda) sorguladığımda "IMEI numarası abone kayıt merkezince geçici olarak kayıt altına alınmış olup Kurum tarafından evrakları kontrol aşamasındadır." ibaresi çıkıyor.

Acaba tekrar geçici kayıt mı yaptı bunlar yoksa kapanacak mı? Bilgisi olan varmı?
  • Geçici kayıt yapılmış. Bana da mesaj geldi 6 mayısta kapanacak diye. Her gün sorguluyorum ama yok kayıtdışı gözüküyor.

Sanalpazardan mesaj atıyorum dönmüyorlar. 3 tane numaraları var arıyorum kapalı.

Sizin kayıt kendi kendine mi yenilendi ?
  • Yenilenip yenilenmediğini bilmiyorum sadece btk sorgusunda şuan bu yazıyor. Ama işin gerçeği ayın 5 inden sonra ortaya çıkar. Yeniledilerse kapanmaz muhtemelen.
  • Arkadaşlar benimde telefon kayıt dışıydı şimdi geçici kayıt altına alındı diyor.
    benim sorum şu ben sağlam birinden pasaport buldum diyelim.vergisini yatırıp pasaporta kesin işletsem olurmu* yada ilerde bana başkasına kayıtlı diye sorun çıkarmı bu işin püf noktası nedir.
  • Arkadaşlar imei numaranız geçici kaydı olusturulmuş olanlar hiç bir zaman kesin kayıt olmayacak.kaydı düşenler yeni pasaport bulsalar dahi boşuna para yatırmayın hiç bir işe yaramıyor.benim yasal takip mesaj geldi bir hafta içinde kapanacak dendi.akşam baktım imei kontrol ettim yine geçici kayıt oluşturmuşlar .bu iş yaş öyle bir pisliğe bulaştık ki.sizden ricam elinde ekstresi olanlar savcılığa başvursunlar ben başvuracam korkmayın size bize bir şey olmaz.bunlar ilanlarında kesin kayıt olduğunu belirten reklamları vardı.NİTELİKLİ DOLANDIRICI BUNLAR.
    AŞAĞIDA ...

—–TEKNOSİS GRUP—–

Diğerlerinden Çok Farklıyız Neden Mi ?

- Satın Aldığınız Veya Almayı Düşündüğünüz Ürünlerde Satış Öncesi ve Satış Sonrası Soru veya Sorunlarınızda Bilgi ve Hizmet Alabileceğiniz,Birebir Muhattap Bulabileceğiniz Konusunda Uzman ve Deneyim Sahibi Sabit Telefon Numaraları ve Adresi 15 Yılı Aşkın Tecrübesi Olan Bir Firma Var..

- Aldığınız Üründe Fabrikasyon Fiziksel Sorun Çıkması Durumunda İlk 15 Gün İçinde Bekletmeden Sıfırıyla Değişimi Yapan Bir Firma Var…

- Değişim Süresi Olan 15 Gün Dolması Sonrasında Çıkabilecek Arızalarda Sattığı Tüm Cihazların 1 YIL Uluslararası Garantisi Olması Nedeni İle Bu Garantiden 1 yıl Boyunca Ücretsiz Olarak Faydalandırmak Suretiyle Uluslar Arası Yetkili Servis Noktalarında En Geç 20 Günlük Servis Süresinde Onarımının Yapılmasını Sağlayan Ve Bu Hizmeti Sattığı Her Ürüne Sunan Bir Firma Var…

- Satın Aldığınız Ürünler İşletim Sistemiyle Çalışmakta Olduğundan Kullanıcılar Trafından Yüklenen Uygulama ve Programlardan Oluşabilecek Yazılımsal Sorunlara Ücretsiz Destek ve Çözüm Üreten Bir Firma Var…

- Ayrıca Cihazlarınızın Düşme,Darbe Alma,Kırılma,Sıvı Temas Gibi Kullanıcı Hatalarından Oluşan Arızalara Profesyonel Teknık Servislik Hizmetleri Vererek Kalıcı ve Hızlı Çözümler Üreten Bir Firma Var..

Kesinlikle Göz Ardı Etmeyiniz ki Aldığınız Ürünlerde Yaşadığınız Arızalar veya Sorunlar Karşısında Sattığı Ürünün % 100 Arkasında Duran Garanti Süresince ve Sonrasında Sürekli Olarak Hizmet Alabileceğinizi Bir Firma Var…

Yüzlerce Başarılı Satış Hizmetlerimizde Bulunan Müşteri Memnuniyetimiz Haklı Gururumuz ve İtibarımızdır…

——ÖNEMLİ NOT——

18.06.2012 TARİHİNDEN İTİBAREN PASAPORT KAYITLI OLARAK SATIŞA SUNDUĞUMUZ TÜM CEP TELEFONLARININ 115 TL PASAPORT KAYIT HARCI(Vergisi) YATIRILMIŞ OLUP KAYIT İŞLEMLERİ TAMAMLANMIŞ OLARAK SATIŞA SUNULMAKTA ve KAYIT EVRAKI ÜRÜNLE BİRLİKTE ALICIYA TESLİM EDİLMEKTEDİR

- BU KOŞULLAR ALTINDA KAYIT İŞLEMLERİ TAMAMLANAN CİHAZLARIN

KAYIT DÜŞME-KAYIT SİLİNME-KAYIT KAPANMA GİBİ DURUMLARA MARUZ KALMASI MÜMKÜN DEĞİLDİR.

- SATIŞA SUNDUĞUMUZ ÜRÜNLERDEKİ KAYIT İŞLEMLERİ FİRMAMIZ GÜVENCESİ ALTINDA OLUP GARANTİLİDİR

İphone 5G – 64 GB

Sıfır Siyah Beyaz

OrjinalAmbalajında İlk Siz Açacaksınız

Ürün Orijinal Kapalı Ambalajında Orjinal Eksiksiz Aksesurlarıyladır

SonradanPaketlenmiş, Tamir Görmüş veya Refurbished Ürün Kesinlikle Değildir

Orjinal TÜRKÇE Menü AVRUPA Çıkışlı Cihaz

Ürün Orijinal Avrupa Ülke Çıkışlı Olup Türkçe Dil Seçenekli Menüye Sahiptir

SonradanUygulama veya Yazılım Yükleme Yoluyla Asla Türkçeleştirilmemiştir

Orijinal SimFree

Sim Free`dir. Hiç birşeye İhtiyaç Yoktur. DirekSim Kartınızı Takın Kullanın.

ÜrünOrijinal Sim Free ( Sim Kilitsiz ) Olmasından Dolayı İstediğiniz Oparatör Sim Kartıyla Kullanabilirsiniz

Ürün Orijinal Sim Free Olduğu İçin İstediğiniz Zaman Versiyon Güncellemesi Yapabilirsiniz Kesinlikle Kilitklenmez.

Cihaz İşletim İOS-6 dir

Sonraki Çıkacak Tüm Versiyon Güncellemelerinde Sorunsuz Bir ŞekildeYükseltmeleri Sağlanmaktadır

Kesinlikle Kilitlenme Olmaz

Cihaz Belleği 64 Gb dır

Cihazın Dahili Belleği Kullanılabilir Belleği 64 gb dır

Cihaz Hafızası Harici Kart Desteği Yoktur

Cihaz Aksesurları Kesinlikle Orjinal dir

Cihazın Dünya Pazarına Çıkarken Kutu İçeriğindBulunan Orjinal Aksesuarları Eksiksizdir

Asla Kutu İçi Aksesurları Değiştirilmeden Size Teslim Edilir

Belgeli Pasaport Kayıtlı

Ürünün Pasaport Kaydı BTK Kurumuna Tarafımızca Yaptırılmış Olup Kapanma Sorunu Yoktur.

YENİ YASA GEREĞİNCE PASAPORT KAYIT HARCI OLAN 100 TL YATIRILMIŞ OLARAK KAYIT İŞLEMLERİ TAMALANARAK SATIŞA SUNULMAKTADIR

Ürünü Teslim Aldıktan Sonra Size Yanlızca Keyifli Bir Kullanım Kalmaktadır

ÖNEMLİ

- FİRMAMIZDA SATIŞA SUNULAN TÜM TELEFONLAR KENDİ ORJİNAL İMEİLERİ ÜZERİNDEN BELGELİ PASAPORT KAYIT İŞLEMİ YAPILMAKTADIR.

- ASLA İMEİ KOPYALAMA- İMEİ KLONLAMA GİBİ CİHAZIN DATA BİLGİLERİ DEĞİŞTİRİLMEK SURETİYLE YAPILAN İMEİ DEĞİŞİMİYLE SÖZDE YAPILAN KAYIT İŞLEMLİ CİHAZ SATIŞIMIZ YOKTUR.BU TÜR İŞLEMLERLE KAYIT OLAN CİHAZLARIN KAPANMA,GÜNCELLEME ALMAMA,DONMA ,KİLİTLENME GİBİ SORUNLARI SÜREKLİ OLARAK YAŞAMASI KAÇINILMAZDIR.DATA BİLGİLERİYLE OYNANAN CİHAZLAR ASLA SAĞLIKLI ÇALIŞMA SERGİLEMEZ.BU TÜR SORUNLARLA KARŞILAŞMAMANIZ İÇİN ÜRÜN ALIMLARINIZDA DİKKATLİ OLMANIZI RİCA EDERİZ

1 Yıl Uluslararası Garanti

Ürünlerimiz Uluslar Arası Garanti Kapsamında Olması Nedeni İle Uluslar Arası Yetki Belgesi Bulunan Tüm Ülkelerdeki APPLE STORE Servis Merkezlerinde 1 Yıl Garanti Süresinden Faydalanabilmektedir.Fakat Bu GarantiTürkiye’de Şu AnGeçerli Değildir.Ancak Firmamızdan Alınan Tüm Ürünlerde Uluslar Arası Garantiden Yararlanma İmkanı Firmamız tarafından 1 Yıl Boyunca Ücretsiz Olarak Sizlere Sağlanmaktadır

Bunun Yanı Sıra Aldığınız Ürünün İlk 15 Gün İçinde Fabrikasyon Bir Arıza Vermesi Durumunda Ücretsiz Sıfıryla Değişimi Vardır.

Hemen Teslim Beklemek Yok

Satın Aldığınız Ürünümüzü Sirkeci Mağzamızdan Beklemeden Elden Teslim Alabilirsiniz.

İstanbul İçi Kuriye Hizmetimiz Vardır Fiyatlandırma İçin Bilgi Alınız. (20tl ve 50 tl )

İstanbul İçi Alışverişlerinizde Kredi Kartıyla Kapıda Ödeme İmkanımız Vardir.

Havale-Eft ileTürkiye’nin Her Yerine Aynı Gün Yurtiçi Kargo ile gönderiyoruz.

Ücretsiz İphone 5 Hizmet Paketi

Cihaz Ayarlarının Yapılması Ücretsiz’ Eski Cihazınızdaki Rehber, Video ve Foto vb. ‘Bilgilerinizin Yeni Cihazınıza Aktarılması’Ücretsiz Parmak İzi Bırakmayan, Işık Yansıtmasız, Çizilmez, ‘Mat Ön Jelatin Film ile Kaplanması Ücretsiz’ Olarak Firmamız Tarafından Yapılmaktadır

……………..

Bonus+ Axess + Adventage+ Maximum+ World

Bank Asya Card + Card Finans

Kredi Kartlarına % 5 Vade Farkıyla 12 Taksite Kadar Satın Alma İmkanı Vardır

Diğer ürünlerimiz için Mağzamı Ziyaret Ediniz

http://teknosisgrup.sahibinden.com/

………………

TEKNOSİS GRUP
    Hamidiye Cad. NafizBey İşHanı Kat:2 (Doğubank Yanı)
    Eminönü/Sirkeci/İstanbul

0 532 362 01 24
    0 212 526 88 99

• SİNAN ÖZDEMİR
    Telefon : +90 212 5268899
    ARKADAŞLAR ŞAHSIN İSMİ BU SANALPAZARDA SÖZLEŞMEDE ADI BÖYLE GEÇİYORDU.UMARIM SAHTE İSİM DEĞİL.LÜTFEN SAVCILIĞA SUC DUYURUSNDA BULUNALIM.SAVCILIK PARA İSTEMİYOR KORKMAYIN.LÜTFEN ELİNDE BİLGİSİ OLANLAR BURAYA DÖKSÜN Kİ İŞLEMLERİMİZ ONA GÖRE HIZLI HAREKET EDELİM.
  • Arkadaşlar birde sadık yıldırım diye biri var teknosis grup yöneticisi diye geçiyor bu aynı zamanda turkcelle de bağlantısı var.ilginç ben telefonu alırken o sakallı adam hep turkcelden bahsediyordu.demekki arkalarında güvendiği birileri var.
  • Başkan bu işler öyle kolay değil. Savcıymış hukukmuş sen hangi ülkede yaşıyorsun ? Adalet bu ülkede sadece bayan ismi bunu nasıl unutursunuz ?

Savcılık hukukluk davalık bir durum yok çünkü netice itibari ile burada herkes kaçak telefon satılıyor ve alınıyor. Yani burada ben dahil şikayet edenler kaçak telefon sahibi. Böyle bir durumda gerekli gücü arkanızda bulamazsınız. Adamlar öyle boşu boşuna dolandırmıyor milleti. Bu işin etüdü yapılmış belli. Yani hukuken bir sonuç alamazsınız.

Kredi kartı slipi de Ekstreside bir işe yaramaz. Ne aldığınızın detayı olması gerekiyor. Telefonsa telefon ve modeli yazacak. Aksi takdirde ispat olarak sunamazsınız.
  • kardeş adamlar bize kayıtlı diye bir tane a4 kağıdı gönderdi ve antet kısmında btk nın ismi var...evrak sahte sırf bu yüzden dava açılsa bile bu adamları yakmaya yeter devletin resmi belgesinde tahribat ve evrakta sahtecilikten...telefonlar kaçak ama artık o kaçak dediğin telefonlara vergi ödeniyor yani bu ne demek artık telefonlar yasallaşıyor...bende tc kimlik bilgisi, bir tanesininde iban numarası var yasal takibe gidecek arkadaş kimse verebilirim...hertürlüde arkasında olurum...yok öyle milleti dolandırıp gitmek...
  • sinan özdemir-17348764358 tc

fatih koca-ing bank-iban: tr72 0009 9004 8502 6300 1000 03

kardeşim birinin ibanı diğerinin tc si... bunları bulabildim...
  • Arkadaşlar bir kere bu şahıslar bir dükkan açıyor.ve oradan maliye bağlı muhasebeleri tutuluyor.öyle kafana göre şirket kuramazsın.
    şimdi yapılacaklar önce btk'ya üye olup şikayette bulunuyorsunuz.
    bu adamları buldunuz diyelim size yine yapacakları geçici kayıt oluşturacaklar.
    yani düzgün bir pasaport kaydı bu adamlarda hiç olmayacak.
    ama ben bunlara pasaport kayılıdır diye para verdim.aksi takdirde almazdım.yani ben kaçak almıyorum yurdışı telefon alıyorum vergisini ödüyorum diye normal bir alışverişim oluyor.sahtekarlığı kim yapıyor.teknosis şirketi ..
    kafanızı bulandıralara itibar etmeyin onlar burayı okuyorlar.
    sizin yapcağınız internetten kaçakçılık ve organize işlerine bakan emniyete mail atcaksınız.
    btkya şikayet oluşturcaksınız.elden alanların belgesi olmadığı için üzgünüm.ama sahibinden comda alanlar banka üzerinden alındığı için kayıt mevcuttur.bankanızla görüşerek geçmişe yönelik ekstre talebinde bulunabilrisniz.eğer kargoyla ladıysanız kargo bilgileri ilgili kargo şubesinden rica ederek kimlik bilgisi ve kargo bilgilerini alarak savcılığın kapısnı gönül rahatlığıyla çalarak içeri girin ve durumu izah edin ne kadar çok şikayet olursa bunların acısını o kadar güzel çıkartırız.yok uğraşmam derseniz giren kazığı kabul ediyorsunuz demek.
    sanal pazar üzerinden müşteri ilişkilerinede bilgi alablirisniz.ordanda satcı hakkında bilgi alablir.almış olduğunuz ürün sözleşemsini isteyin.vereceklerdir.yani malzeme çok yeterki işleyin.bu sürüngenlere gözardı ederseniz daha çok kişinin canı yanacak.ama bu olay bana ders oldu bir daha yurt dışı ürünü bedava olsa almam.
    birde arkadaşlar kesin pasaport kaydını size en yakın kişiden temin edin.yabancılardan parayla pulla alamyın.çünkü onlar hep başkalarına satıyor.başkalarıda üzerine geçtiğinde sizinki düşüyor.boşuna para kaptırmayın.en güzeli turkcell sım lerden yardım alarak eski pasaport kaydını silerek eğer yanınaza 1 ay içinde giriş çıkış yapmış yakın bir dostunuzun pasaportunu işleterek kurtulablirisniz.yalnız yakın dostunuz kesinlikle telefon alamaycak.yoksa yine sorun yaşasarsınız.benim araştırmalarıma göre durum bu.yardımcı olan arkadaşların duyarlılıklarına teşekkür ederim.

• Arkadaşlar sizler o hana girip sadece onların dükkanına gidip geliyorsunuz.daha önce yorumumda bahsetmiştim orda herkes biribirni tanıyor.bakın vatan gazetesinin bir yazısı var. silikon vadisi diye bilin bakalım .kimin adı geçiyor muhteşem ikili sinan özzdemir ve yakın arkadaşı fatih koca.işte fatih koca.aşağıda.

http://haber.gazetevatan.com/silikon-degil-sirkeci-vadisi/447956/1/gundem
  • harikasın takibe devam..yürekliliğine teşekkür ederim...
  • eyvallah kardeşim yasal takibe başladığın anda beni haberdar et...bende gerekeni yapacağım...
  • 1316 tl civarında gelen ürünü bize 1860 tl ye kayıtlı kesinlikle kayıttan düşmez ve 1 yılda bizim firma garantimiz var diye sat, sonra ortadan kaybol...öğrenci adamım ya nelerden kıstımda gittim o telefonu aldım belki içinizden diyen olur öğrencisin ne işin var ıphoneyle diye ama aldık işte...almaz olaydım..ama bu adamlar milletin canını yaktı şimdi yine yakacaklar...ya bunlar milletin zararını ödeyecekler herkesle helalleşecekler...yada hem bu dünyada hem de öteki dünyada birsürü hesaplaşacağı insanlar olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: papiraov

Arkadaşlar sizler o hana girip sadece onların dükkanına gidip geliyorsunuz.daha önce yorumumda bahsetmiştim orda herkes biribirni tanıyor.bakın vatan gazetesinin bir yazısı var. silikon vadisi diye bilin bakalım .kimin adı geçiyor muhteşem ikili sinan özzdemir ve yakın arkadaşı fatih koca.işte fatih koca.aşağıda.

http://haber.gazetevatan.com/silikon-degil-sirkeci-vadisi/447956/1/gundem

"Teknosis Ticaret’in ustası Fatih Koca" dediğine göre bu şahıs mekatronik işçi olabilir. Belki sadece tamirci...
    Ben kazıklanmaya gittiğimde satışta 2 farklı kişi, bide arka kısımda çırak vardı.
    Satışı yapan sakalsız bıyıksız somurtkan, malı teslim eden tam sakkalı muhterem tipli güleç biriydi. Yarım sakallı bu şahıs yoktu.

• merhabalar belki bu zarzavatları ararştıran olur diye bir bilgi ilave edeyim. bu sinan özdemir denen şahıs sinoplu galiba ( telefon alırken site komisyonunu vermemek için bana bildirdirdikleri hesap x bankanın sinop şb siydi.)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.