Şimdi Ara

Teknosis Grup Mağdurları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
1
Favori
8.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • son günlerde teknosis gruptan alınan cihazlar bir bir kayıttan düşmekte...benimde 2 cihazım kayıttan düşmüş durumda. kayıttan düşmez vs vs diyerek söz verildi ama dolandırıldık...yasal yollarımızı kullanabilmemiz için tüm arkadaşların yorumlarını ve görüşlerini bekliyorum

• Aynı şekilde ben de teknosis gruptan bir kaç tane telefon aldım ve hepsinin 2. ya da 3. defa kayıtları düşüyor. Her sorduğumda şu ay girdiğimiz kayıtlarda problem oluştu onları düzeltiyoruz dediler. Ama nerdeyse her ay bir telefon patladı demekki girilen kayıtla bir ilgisi yok.Fazladan ödediğimiz 200 tl ler çöpe gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.lonely.xx

Aynı şekilde ben de teknosis gruptan bir kaç tane telefon aldım ve hepsinin 2. ya da 3. defa kayıtları düşüyor. Her sorduğumda şu ay girdiğimiz kayıtlarda problem oluştu onları düzeltiyoruz dediler. Ama nerdeyse her ay bir telefon patladı demekki girilen kayıtla bir ilgisi yok.Fazladan ödediğimiz 200 tl ler çöpe gitti.

evet dolandırıldık...ama kesinlikle vergi dairesine,polise ve btk ya bir şekilde bu adamları şikayet etmemiz lazım...isimleri ve tc kimlik numaraları mevcut bende 2 tanesinin...
  • Hiçbir şekilde telefonlarına ulaşılamıyor. Muhtemelen yerlerini de kapatmışlardır. İstanbul'da olsam gidip gözümle görürdüm. Belli ki adamlar ortadan kayboldular. Soğuk bir bardak su içmeden önce bu saatten sonra yasal olarak yapılabilecek birşey var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanom

Hiçbir şekilde telefonlarına ulaşılamıyor. Muhtemelen yerlerini de kapatmışlardır. İstanbul'da olsam gidip gözümle görürdüm. Belli ki adamlar ortadan kayboldular. Soğuk bir bardak su içmeden önce bu saatten sonra yasal olarak yapılabilecek birşey var mı?

bir arkadaşımız sağolsun uğraşacak bizde onu emsal göstererek dava açacağız...
  • Gecici kayıt yapıp 1 sene kayıtlı diye binlerce telefon satıp ortadan kayboluyorlar.Hepsinin anasından babasından çoluk çocuğundan çıksın haram olsun.Geçici kayıtla ürün sattıkları için ürün ayıplı oluyor btk'nın resmi sitesinde de görebilirsiniz.Dava açıcam bu ş.......lere
  • selam arkadaşlar

Bende bu alçakların mağduruyum. Ben bu arkadaşlara dava açacağım. Umarım sonuç alabiliriz.
    Sonuç almak tabii ki yıllar sürecektir ama ne yapalım en azından adli sicillerini bozmuş oluruz.
    herkese geçmiş olsun.

Bende patlayan: iphone 5 ve HTC one X plus :(

Pasaport kaydındaki vatandaşın ismi Cemil Gücüyeter
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DH Adana Grubu!!! [168 KİŞİ]
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende iphone5 mağduruyum.

Kasımda almıştım 1 kere kapanma mesajı geldi ve firmayı aradığımda kapanmadan tekrar kullanıma devam ettim. Ama şuan halen BTK'da geçici kayıt denilmekte.

Kapanırsa aynı dert bizdede olacak o halde. Ayrıca cihazın orta tuşu üstten yırtılmaya başladı. Ne yapacağım konusunda bilgisi olan?
  • Arkadaşlar merhabalar;

Ben de bu terbiyesiz adamların mağduruyum. Bana da aynı yalanları söyleyerek iphone 5 sattılar.
    Ben yerlerini biliyorum ve gittim. Bu adamların yerleri Doğu bankı sirkeci tarafına doğru geçtikten sonraki işhanının 2. katında. Yerlerine özellikle konuşmaya gittim. Ancak aynen tahmin ettiğim gibi yeri kapamışlar. Kapıya da bir not asmışlar. Ağır bir hastalık nedeni ile kapalıyız merak etmeyin sorunlarınız ile ilgileniyor.
    Bu adamların yaptığı nitelikli dolandırıcılıktır. Eğer elinizde tc kimlik numaraları var ise savcılığa giderek suç duyurusunda bulunulabilir. Ancak burada elinizde onlardan bu alışverişi yaptığınızı kanıtlayacak belgesi olması gerekir. Elinizde fatura, sevk irsaliyesi veya herhangi bir şey yok ise pek de bişey kanıtlayamazsınız. Ama Eğer internet üzerinden alışveriş yaptı iseniz ve elinizde onlara ödediğinizi belgeleyen dekont var ise durum değişecektir.
    Kısacası özetle adamlar bizi resmen dolandırdı. Telefonu alırken de elimize verdikleri saçma sapan bir kağıt belge var. Bununla telefonun kayıt olduğunu belgeleyebilirsiniz diye. Ama verdiği kağıt word elle yazılmış hiçbir resmi değeri kıymeti olmayan bir belge.

• quote:

Orijinalden alıntı: lazukan

şimdi eski geçici kaydı sildirme gibi bir olay gerekiyormu e devletten kendi pasaportuma kaydettirsem olur mu?

Bende de "IMEI numarası abone kayıt merkezince geçici olarak kayıt altına alınmış olup Kurum tarafından evrakları kontrol aşamasındadır." yazıyor.

Telefonu aldığım Sirkeci'deki adı batasıca "TEKNOSİS GRUP" dükkanı kapatıp kaçmış.

Şimdi bu geçici kaydı sildirmeden, e-devlet üzerinden başvuru yapsam kabul ediliyor mu? Yarın 115 TL'yi yatırmaya gideceğim ona göre.
  • gecici kayıt işi btk tarafından patlatılınca bunlar da pılını pırtısını toplayıp kaçtı demek
    ben de mayıs 2012 de iphone 4s almıştım umarım yaza kadar dayanır da kendi pasaportum üzerine alabilirim yoksa telefonsuz kalıcaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhantezel92

gecici kayıt işi btk tarafından patlatılınca bunlar da pılını pırtısını toplayıp kaçtı demek
    ben de mayıs 2012 de iphone 4s almıştım umarım yaza kadar dayanır da kendi pasaportum üzerine alabilirim yoksa telefonsuz kalıcaz

aynı tarihde bende ordan almıştım 4s 3 ayda bir kapanacak mesajı geliyordu bu adamlara söylüyodum tekrardan geçici kayıt ediyorlardı. kaçmışlar şimdi sorumlu bulamıyoruz malesef. yazın yurt dışına çıkacagım yaza kadar kullanamayacagım teli :(. haram zıkkım olsun
  • giderken en son kayıt yapmışlar heralde şu anda kendi üstüme kaydettiremiyorum telefonu başka birinin üstüne kayıtlı olduğu için...adamların yaptığı herşey zarar arkadaş...!!!!
  • Arkadaşlar şuan telefonum yeniden geçici olarak kaydedilmiş. Adamlar dükkanı kapatdıysa nasıl kaydetmişler anlamadım. Çok iyi oldu valla 3 ay daha idare ederim en azından.
  • geçmiş olsun arkadaşlar. aslında kesin kaydı yapılmadan parayı vermemek gerekiyor sanırım.bende tel alıcamda şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: odemsahmet

giderken en son kayıt yapmışlar heralde şu anda kendi üstüme kaydettiremiyorum telefonu başka birinin üstüne kayıtlı olduğu için...adamların yaptığı herşey zarar arkadaş...!!!!

e-devlet üzerinden denediniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aquaregia

quote:

giderken en son kayıt yapmışlar heralde şu anda kendi üstüme kaydettiremiyorum telefonu başka birinin üstüne kayıtlı olduğu için...adamların yaptığı herşey zarar arkadaş...!!!!

denedim üstad :( biri üzerine kayıtlı göründüğü için kayıt olmuyor.yapsam bile kayıt geri dönme riski var...gürcistana gidip gelicem öyle yapacam hemen bir kayıttan düşsünde...
  • Arkadaşlar bende dün gittim bu firmaya aynen kapı duvar. Ben iphone5 i kredi kartı ile amıştım ve elimde bu firmaya ait kk slibi mevcut. Şikayet için nasıl bir yol izleyebiliriz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aquaregia

quote:

denedim üstad :( biri üzerine kayıtlı göründüğü için kayıt olmuyor.yapsam bile kayıt geri dönme riski var...gürcistana gidip gelicem öyle yapacam hemen bir kayıttan düşsünde...

Aynen. Ben de 115 TL'yi dün yatırdım. Ancak e- devlet yeni başvuruyu kabul etmedi!
    Buradan birisi " e-devlet üzerinden geçici kaydı sildirmeden kayıt yapabiliyorsun " yazmıştı halbuki. yalan çıktı.
    Artık kimseye güven kalmadı. Geçici kaydı sildirmem lazım, yoksa param boşa gidecek.
    Teknosise acilen ulaşmam lazım. Verdiği zararlar yetti cana...

• quote:

Orijinalden alıntı: wooksups

merhaba. gecici kayıt olayı telefoncuların %90 ından hakkı alınarak bitirildi ama biz hala hizmet vermeye devam ediyoruz. eğer istersen 1 yıllık 150 3 yıllık 200 ve orjinal pasaport kaydı var 250 tl. orjinal pasaport sıramz haftaya cuma bitiyor istersen ondan yaparız. kayıtı da önce kayıt sonra ücret şeklindede yapabilirsin. 1 yıl oncesınde düşme sistemi kesinlikle yok biz eksik evrakla yapmıyoruz ama bizim yaptıgımız sistem şuanda kimsede yok. 50 TL ye yapan yerlere itimat etmeyin eksik evrak yolluyorlar ve en geç 72 saat içerisinde kapanacaktır. 0535 573 44 75

pasaportun fotokopisini de veriyor musunuz?
    düşmesi durumunda pasaport sahibinin adresi telefon numarası gerekecek bütün bilgileri hizmete dahil edecekseniz çok iyi teklif
    ama parayı ver al sana kayıt hadi eyvallah şekildeyse 50 tl ye yapan yerlerden farkınız yok

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.