Şimdi Ara

Teknosis Grup Mağdurları (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
1
Favori
8.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aquaregia

quote:

Orijinalden alıntı: odemsahmet

quote:

Orijinalden alıntı: aquaregia

quote:

giderken en son kayıt yapmışlar heralde şu anda kendi üstüme kaydettiremiyorum telefonu başka birinin üstüne kayıtlı olduğu için...adamların yaptığı herşey zarar arkadaş...!!!!

e-devlet üzerinden denediniz mi?

denedim üstad :( biri üzerine kayıtlı göründüğü için kayıt olmuyor.yapsam bile kayıt geri dönme riski var...gürcistana gidip gelicem öyle yapacam hemen bir kayıttan düşsünde...

Aynen. Ben de 115 TL'yi dün yatırdım. Ancak e- devlet yeni başvuruyu kabul etmedi!
    Buradan birisi " e-devlet üzerinden geçici kaydı sildirmeden kayıt yapabiliyorsun " yazmıştı halbuki. yalan çıktı.
    Artık kimseye güven kalmadı. Geçici kaydı sildirmem lazım, yoksa param boşa gidecek.
    Teknosise acilen ulaşmam lazım. Verdiği zararlar yetti cana...

yahu adamların varlığı zarar ya!!! bende pasaport buldum süresi geçti kendim yapacam sınavlarım var gidemiyorum ne zaman kapanır bilmiyorum.kapandı diye gidip 115 tl vergi yatırıp gürcistana giriş çıkış yapacam o sırada bidaha geçici kayıt yaparlarsa benim paramda yanacak...Allah ıslah etsin bunları varya başka hiçbirşey demiyorum.birileride bana hala burdan mesaj atıyo biz kayıt yapıyoruz diye 200 tl ye...arkadaş bu işlerde kimseye güvenmem artık.yurtdışından cihaz falanda almam...paşalar gibi vericem 300-400 neyse fazladan başım ağrımaz en azından...dostlar sakın internetten bu gibi alışverişler yapmayın içiniz yanmasın...benden demesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhantezel92

quote:

Orijinalden alıntı: wooksups

merhaba. gecici kayıt olayı telefoncuların %90 ından hakkı alınarak bitirildi ama biz hala hizmet vermeye devam ediyoruz. eğer istersen 1 yıllık 150 3 yıllık 200 ve orjinal pasaport kaydı var 250 tl. orjinal pasaport sıramz haftaya cuma bitiyor istersen ondan yaparız. kayıtı da önce kayıt sonra ücret şeklindede yapabilirsin. 1 yıl oncesınde düşme sistemi kesinlikle yok biz eksik evrakla yapmıyoruz ama bizim yaptıgımız sistem şuanda kimsede yok. 50 TL ye yapan yerlere itimat etmeyin eksik evrak yolluyorlar ve en geç 72 saat içerisinde kapanacaktır. 0535 573 44 75

pasaportun fotokopisini de veriyor musunuz?
    düşmesi durumunda pasaport sahibinin adresi telefon numarası gerekecek bütün bilgileri hizmete dahil edecekseniz çok iyi teklif
    ama parayı ver al sana kayıt hadi eyvallah şekildeyse 50 tl ye yapan yerlerden farkınız yok

iyide arkadaş 3 yıllık pasaport kaydı diye birşey yokkki ya...ya pasaporta kaydettirirsin ömür boyu daha uğraşmazsın ( tabi orjinal pasaport kaydı ise) yada 3-5 ay sonra telefona uyarı mesajı gelir ve tüm sinirlerimiz yine altüst olur...prjinal pasaport kayıtlanmasında kesinlikle 2 yıllık 3 yıllık gibi birşey yoktur herkes gözünü açsın artık...

• quote:

quote:

quote:

merhaba. gecici kayıt olayı telefoncuların %90 ından hakkı alınarak bitirildi ama biz hala hizmet vermeye devam ediyoruz. eğer istersen 1 yıllık 150 3 yıllık 200 ve orjinal pasaport kaydı var 250 tl. orjinal pasaport sıramz haftaya cuma bitiyor istersen ondan yaparız. kayıtı da önce kayıt sonra ücret şeklindede yapabilirsin. 1 yıl oncesınde düşme sistemi kesinlikle yok biz eksik evrakla yapmıyoruz ama bizim yaptıgımız sistem şuanda kimsede yok. 50 TL ye yapan yerlere itimat etmeyin eksik evrak yolluyorlar ve en geç 72 saat içerisinde kapanacaktır.

düşmesi durumunda pasaport sahibinin adresi telefon numarası gerekecek bütün bilgileri hizmete dahil edecekseniz çok iyi teklif
    ama parayı ver al sana kayıt hadi eyvallah şekildeyse 50 tl ye yapan yerlerden farkınız yok

iyide arkadaş 3 yıllık pasaport kaydı diye birşey yokkki ya...ya pasaporta kaydettirirsin ömür boyu daha uğraşmazsın ( tabi orjinal pasaport kaydı ise) yada 3-5 ay sonra telefona uyarı mesajı gelir ve tüm sinirlerimiz yine altüst olur...prjinal pasaport kayıtlanmasında kesinlikle 2 yıllık 3 yıllık gibi birşey yoktur herkes gözünü açsın artık...

Şahıs mesajlarıyla berağber uçmuş.
    Uçarken bana gönderdiği spam mesaj yoluyla çıkardığı son ses: AHAHAHAHHA
    Umarım kimse parasını kaptırmamıştır.

-----
    Bu arada teknosis üçkağıtçısını zengin eden biz madurların sesi azaldı.
    Sanırım büyük çoğunluk klonlama yolunu tercih etti. Ha deyince pasaport bulunmuyor. Onca para sayılan telefonlar çöpe atılacak değil.
    Birileri kaşımızı düzeltmek isterken gözlerimizi oydu, inş. mutsuzluğumuzu başka yollardan paylaşırlar hayatları boyunca.
    Pek azımız pasapota işletti, bir kısmımız benim gibi beklemede, eski bir telefonu kullanmakta. (Tahmin hepsi)
    Teknosis çetesi de yeni işlerini çoktan kurmuşlardır belki. Sirkeci piyasına alışkın olan oradan çıkamaz, bilirim.
    Şimdi çinden başka kalem malların ithalatını falan yapıyorlardır, belki de tablet işine falan girdiler.
    Sermayelerini bol eyledik, ne iş olsa yapar, kazanırlar artık. Yalana dolana da alışkınlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: KütahyanınPınarları

quote:

quote:

quote:

merhaba. gecici kayıt olayı telefoncuların %90 ından hakkı alınarak bitirildi ama biz hala hizmet vermeye devam ediyoruz. eğer istersen 1 yıllık 150 3 yıllık 200 ve orjinal pasaport kaydı var 250 tl. orjinal pasaport sıramz haftaya cuma bitiyor istersen ondan yaparız. kayıtı da önce kayıt sonra ücret şeklindede yapabilirsin. 1 yıl oncesınde düşme sistemi kesinlikle yok biz eksik evrakla yapmıyoruz ama bizim yaptıgımız sistem şuanda kimsede yok. 50 TL ye yapan yerlere itimat etmeyin eksik evrak yolluyorlar ve en geç 72 saat içerisinde kapanacaktır.

Şahıs mesajlarıyla berağber uçmuş.
    Uçarken bana gönderdiği spam mesaj yoluyla çıkardığı son ses: AHAHAHAHHA
    Umarım kimse parasını kaptırmamıştır.

-----
    Bu arada teknosis üçkağıtçısını zengin eden biz madurların sesi azaldı.
    Sanırım büyük çoğunluk klonlama yolunu tercih etti. Ha deyince pasaport bulunmuyor. Onca para sayılan telefonlar çöpe atılacak değil.
    Birileri kaşımızı düzeltmek isterken gözlerimizi oydu, inş. mutsuzluğumuzu başka yollardan paylaşırlar hayatları boyunca.
    Pek azımız pasapota işletti, bir kısmımız benim gibi beklemede, eski bir telefonu kullanmakta. (Tahmin hepsi)
    Teknosis çetesi de yeni işlerini çoktan kurmuşlardır belki. Sirkeci piyasına alışkın olan oradan çıkamaz, bilirim.
    Şimdi çinden başka kalem malların ithalatını falan yapıyorlardır, belki de tablet işine falan girdiler.
    Sermayelerini bol eyledik, ne iş olsa yapar, kazanırlar artık. Yalana dolana da alışkınlar.

Aynen bende bekliyorum kardeş, şuan geçici kayıtlı görünüyor.

• Valla birileri kedi fare oyunu yapıyor bizimle..

KAYIT DIŞI
    GEÇİCİ KAYIT
    KAYIT DIŞI
    GEÇİCİ KAYIT (şu an)
    .
    .
    .
  • mesaj geldi bir haftam var bakalim neler olucak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recoakk -- 29 Nisan 2013; 23:24:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar banada bu sabah mesaj geldi. 7 gün sonra kapanacak. Hadi hayırlısı....
  • sanalpazardan mesaj attim ilgileniceklerini soylediler.

• Banada biraz önce mesaj geldi elimde 3 tane telefon numarası vardı üçünde de ulaşamadım onlara

• ARKADAŞLAR BENDE AZ ÖNCE DOGU BANKA GITTIM TEKNOSISTEKI SEREFSIZLERI BULMAYA FAKAT KAPI DUVAR, 6 AY ONCE IPHONE 5 ALDIM AYNI SEKILDE BUGUN MESAJ GELDI BEN DIYORUM KI MAGDUR OLAN BENIM GIBI ARKADASLARDAN VARSA BUNLARIN ISMINI SOY ISMINI BILEN YADA ULASABILECEGIMIZI DUSUNEN BIRLIK OLUP HAKKIMIZI ARAYALIM HEPIMIZI KERIZ YERINE KOYDULAR YAZIKLAR OLSUN BU ADAMLARA BEN KENDI ADIMA KONUSUYORUM PESINI BIRAKMAYACAGIM VARSA YUREKLI ARKADASLAR BANA ULASSIN GEREGINI YAPALIM ISMIM GÖKHAN TERECİ BANA FACE UZERINDEN ULASABILIRSINIZ.BURDA FORUMDA KONUSMAKLA HICBIRSE KAZANAMAYIZ
  • tekrardan gecici kayit yaptilar.Bakalim ne kadar dayancak.

• quote:

Orijinalden alıntı: recoakk

tekrardan gecici kayit yaptilar.Bakalim ne kadar dayancak.

Siz mi haber vererek açtırdınız yoksa kendiliğinden mi oldu

• Nisan başından beri bunlara kimse ulaşamıyor. Kayıplar.
    Ama telefonlar açılıp kapanıyor, tekrar açılıyor.

Ya teknosis düşen kayıtları saklandığı yerden tekrar tekrar yapıyor. Ya da sistem sapıttı.
  • quote:

tekrardan gecici kayit yaptilar.Bakalim ne kadar dayancak.

Merhaba Nasıl ulaştınız sanal pazara mı mail attınız yoksa sanalpazar dan teknosis e mesaj mı attınız ?

Teşekkürler
  • sanalpazardan hesaplarina mesaj attim hemen donus yaptilar.sizde bi sansinizi deneyin.

• quote:

sanalpazardan hesaplarina mesaj attim hemen donus yaptilar.sizde bi sansinizi deneyin.

Acaba sanalpazar linkini koyabilir misiniz

• sanapazar.com a gir teknosis diye arat. Orda iki tane kullanıcı var biri teknosisgrup diğeri sadece teknosis.

Üye olup ikisinide mesaj at. Ben yaptım fakat bana dönen olmadı ve cihazım hala kayıt dışı. İlgilenme ihtimallerini göz önünde bulundurup şansımı denedim. Sende dene.

Bi gelişme olursa lütfen bildirin. Ben bildireceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucerabdullah

sanapazar.com a gir teknosis diye arat. Orda iki tane kullanıcı var biri teknosisgrup diğeri sadece teknosis.

Üye olup ikisinide mesaj at. Ben yaptım fakat bana dönen olmadı ve cihazım hala kayıt dışı. İlgilenme ihtimallerini göz önünde bulundurup şansımı denedim. Sende dene.

Bi gelişme olursa lütfen bildirin. Ben bildireceğim.

Peki teşekkürler

• bu kadar insanı mağdur edenlerin, kul hakkı yiyenlerin sonu iflah olmaz beyler. rabbim öyle biyerden çıkarır ki doğdukları güne pişman olurlar.
  • Biraz önce imei sorguladım kayıt altına alındı yazıyor sanırım teknosis düzeltmiş

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.