Şimdi Ara

Tekrar Kullanabilir miyim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba yaklaşık 4 yıl önce orjinal windows 8.1'imi windows 10'a yükseltmiştim.
    Sonra bilgisayarım garantideyken sıfırıyla değişti ve tekrar windows 8.1 olarak geldi. yaklaşık 2 yıldır böyle kullanıyorum fakat windows 10'a geçmek istesem ücretsiz bi şekilde geçebilir miyim? sanırım mail adresim ile kayıt sağlamıştım.

• Windows 8.1 hangi versiyonunu kullanıyorsun Windows 10'un hangi versiyonuna yükseltme ile geçmiştin.

Şuraya bir bak bakalım burada Windows 10 kaydın var mı? Varsa orada versiyonu yazıyordur.

quote:

https://account.microsoft.com/devices/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 11 Aralık 2019; 22:58:58 >
  • MRT_ kullanıcısına yanıt
    İsteğinizi tamamlayamıyoruz
    Microsoft hesabında teknik sorunlar var. Lütfen daha sonra yeniden deneyin.

bu tarz bişey çıkıyor karşıma bu olmadığı anlamına mı geliyor acaba sitede mi bir sorun var?
  • cleven12 C kullanıcısına yanıt
    Linki yeniledim tekrar deneyin. Kopyalayıp tarayıcıya yapıştırın.

Açılan sayfada Yönet'e tıkla sonra bilgi ve destek tıkla orada kayıt varsa Windows 10 versiyonu yazıyordur. Home, Home SL Pro vb gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 11 Aralık 2019; 23:1:24 >
    yine bulamadım bu yönet tam olarak nerede yazıyor
    Bu linkten Microsoft hesabına gir.

quote:

https://account.microsoft.com

Üst barda Cihazlar yazıyor oraya tıkla.

Açılan sayfada Yönet yazıyor orada tıkla.

Şimdi bilgi ve destek tıkla

Yukarıdaki mavi barda Windows 10 versiyonun yazacak tabi ki Hesabında kayıtlı bir Windows 10 varsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 11 Aralık 2019; 23:36:25 >
    Tekrar Kullanabilir miyim?

yöneti bulamıyorum burda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Ekrandan Bulabilir miyim ?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Microsoft hesabınıza bağlı bir cihaz gözükmüyor şuan hesabınızda fakat bu cihaza daha önce Windows 10 yüklediğinize eminseniz HWID kodunuz Microsoft serverlarında kayıtlıdır.

Tekrar yükseltme yaparak Windows 10 yükleyin ve otomatik etkinleşmesini sağlayın.

Şuan Windows 8.1'ın hangi versiyonu kurulu ise o sürüme karşılık gelen Windows 10 sürümüne yükseltme yapın. (Yükseltme sırasında Windows 8.1 ve Windows 10 sürüm eşleştirmesini otomatik yapabilir)

Yükseltme yapmak için Windows 10 ISO dosyasını indirin ve ISO dosyasına tıklayıp açın ve içindeki setup.exe dosyasını çalıştırın.

Not: ISO dosyasından yükseltme yapınca Windows 10 etkinleşmezse aşağıdaki yöntemi deneyin.

Windows 7'den yapılan Windows 10 yükseltmelerini MCT ile yapınca hala orjinal Windows 10 verdiği söyleniyor belki Windows 8/8.1 içinde geçerli olabilir MCT ile yükseltme yapıp lisans anahtarı edinmeyi deneyebilirsiniz.

Aşağıdaki linkten "Aracı şimdi indirin" butonuna tıklayıp MCT indirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 11 Aralık 2019; 23:51:40 >

Ben bu cihaza değil bundan önceki cihazda windows 10a yükseltmiştim. o şekildeyken windows 10 u tekrar ücretsiz alma şansım var mı?
    Bu cihazda daha önceden yükseltme ile geçiş yapmadıysanız normal şartlarda yükseltme ile ücretsiz hak kazanımı bitti fakat Windows 7 için MCT ile yapılan yükseltmelerde hala ücretsiz Windows 10 verdiği söyleniyor. MCT ile yükseltip deneyin belki sizede verir eğer vermezse;

HWID GEN ile lisanslayıp orjinal lisans elde edebilirsiniz. Eğer HWID GEN yazılımından şüphe duyarsanız temiz kurulum ile tekrar Windows 10 kurup orjinal lisans edindiğiniz için otomatik etkinleştirme yapabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.