Bildirim
Tekrar Linux kurmak İstiyorum. Çekimserim.
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Windows 7 nin yanına ubuntu kur.Linux aşkın depreştiğinde girersin soğudun mu windows 7 ye geçersin. -
Dual boot ve biraz heves lazim -
sanırım öyle yapıcam çift sistem.. Ama ubuntu bana biraz itici gibi gelioy pardus mu kursam -
pardus beni cileden cikartmaya yetti. Win7 nin yanına bile yaklasamaz.
Ubuntu vs. kullanmadım, ancak pardustan çok da farklı olacağını sanmıyorum. Genelde arayüzler falan ortak oluyor. KDE vs. tarzı.
Ubuntu arayüz olarak en basit olanı diye biliyorum. Windows u taklit ediyor. Diğer linuxları kullanması daha zor olacaktır. -
linux mint kullan önce flasha yazdır live sürüm ile açılıyo orda denersin -
Arayüz olarak öncelikle Gnome ve KDE'yi incele derim. Bence en kolay Ubuntu'ya alışırsın. Alışana kadar öğrenmen gereken şeyler tabii ki olacak fakat alıştıktan sonra Windows'a geçmek isteyeceğini sanmıyorum.
Ubuntu'da standart olarak Gnome arayüzü vardır. KDE ile kurmak istiyorsan Kubuntu'yu indirebilirsin(kendin kurmak için uğraşmak istemiyorsan).
Öncelikle günlük işlerini linux ile yapmaya çalış. Her seferinde ufak tefek bir çok faydalı bilgi öğrenirsin. Sonunda vazgeçilmez oluyor zaten. -
Bakalım benim için ne olacak suan win 7 den yazıyorum. Aynı zamanda sistemimde ubuntuda var arada onunla giriyorum. Linux mint i deniycem -
XFCE'li arayüzleri de deneyebilirsiniz.
Xubuntu gibi... -
ubuntu ve win7 -
Linux`ten çekinmek yerine üstüne gidip biraz uğraşınca bırakamıyorsun. 1 aylık süre zarfında sırasıyla Ubuntu, Debian, Fedora, Linux Mint gibi linux sürümlerini denedim. Hem eskiden kalan bilgilerimi tazeledim hem de yeni birçok şey öğrendim. Şu an Arch Linux+KDE ikilisini sorunsuz kullanmaktayım. Başlangıç için tavsiyem Linux Mint 11. Codec, flash, java vs... ile uğraşmıyorsun. Herşey hazır. Gayet iyi bir sürüm. -
Onuda indirdim kurucam hepsini hırs yaptım umarım cabuk sonmem
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X