Şimdi Ara

tekrar yöntemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar tekrarları yapamadığım soruları yandex disk e atarak belli aralıklarla o sorulara bakarak yapmayı düşünüyorum bu yöntemi deneyen var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Önemli olan belli aralıklarla konuyu soruyu tekrar etmen bunu nasıl ne yoluyla yaptığının zerre önemi yok nasıl rahat ediyorsan öyle yap ister kes ister diske yükle ben direkt kitaptan yapıyorum atıyorum fonksiyon tekrarı yapacağım alıyorum çözdüğüm bütün kitapları işaretlediğim tüm sorulara bakıyorum bunu kesip yapsaydım veya diske atsaydım hiçbir farkı olmayacaktı
  • yapamazsın zor bir yontem deftere koy ya da bir posete oradan bak daha iyi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kardeşim ben sana yöntemi sordum tekrar yöntemini

• Önemli olan belli aralıklarla konuyu soruyu tekrar etmen bunu nasıl ne yoluyla yaptığının zerre önemi yok nasıl rahat ediyorsan öyle yap ister kes ister diske yükle ben direkt kitaptan yapıyorum atıyorum fonksiyon tekrarı yapacağım alıyorum çözdüğüm bütün kitapları işaretlediğim tüm sorulara bakıyorum bunu kesip yapsaydım veya diske atsaydım hiçbir farkı olmayacaktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BA6261ED -- 12 Kasım 2019; 2:24:47 >
  • up

• Disk'e at işe yarayabilir farkı yok pek
  • Bunu bir konuda okunmuştum yazan kişi soruyu kesip tekrar etmekten daha iyi diyordu

• Ben de aynı şekilde yandex e atiyorum 1 ay oldu birikti sorular tekrar için zaman ayıramıyorum nedense :(

• konu konu ayırıyo musun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.