Şimdi Ara

Tekrardan Türkiyenin en büyük takımı olduk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçtiğimiz 2 sene Beşiktaş Türkiyenin en büyük takımıydı, onlar bizi geçmişti. Şuan tekrardan Türkiyenin en büyük takımı biz olduk. Eski günlerimize döndük. Allah utandırmasın, yeni takımımız camiamıza hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cücük ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyüklük sezona göre mi belli oluyor ? Bir Fenerli olarak diyebilirim ki Gsnin Uefa,super kupa,sampiyonlar ligi basarilarini egale edecek birisi cikana kadar Gs basari olarak zirvededir

• ya boş bir adamsın ya boş bir trollsün
  • İzole Bant kullanıcısına yanıt
    Konuyu açanın niye açtığı belli zaten prim vermemek gerek. Şu tipler yüzünden insan forumdan soğuyor.
  • Kime göre neye göre en büyük takım oldunuz ? Bana göre hala tek büyük Beşiktaş

• quote:

Orijinalden alıntı: Rodoplu

Kime göre neye göre en büyük takım oldunuz ? Bana göre hala tek büyük Beşiktaş

tm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bu öznel değil nesnel bir durumdur, kupa sayıları ve başarılarda ortadadır. Galatasaray Türkiye'nin en büyük futbol takımıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kahya Yahya -- 8 Eylül 2017; 15:29:45 >
  • Bana göre de en büyük futbol takımı Galatasaray'dır. Bir Fenerbahçe'li olarak söylüyorum bunu ancak konuyu açan arkadaşın açısından düşünsek bile 3 maçla hiç birşey belli olmaz.

Ancak Türkiye'nin en büyük kulübü açık ara Fenerbahçe'dir. Gerek genel branşlarda başarı olarak, gerek taraftarının etkisi olarak, gerekse de ülkeye etkisi olarak en büyük kulüp Fenerbahçe'dir.

• Tekrardan.....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu adam fake uyelik iste. Neden Besiktas'li arkadaslar kosa kosa gelip yorum yaziyorlar anlamiyorum. Sizin ekipten mi yoksa?
  • Tekrardan Türkiyenin en büyük takımı olduk
  • quote:

Senin gibi fanatiklere göre öyle ama objektif olan her spor yorumcusu ve taraftara göre Galatasaray. Lig şampiyonluğu sayısında, derbi galibiyetlerinde de sizden açık ara öndeyiz. 2 tane avrupa kupamız var. Siz önce avrupada iyi işler yapın gruptan çıkın çeyrek finali geçin ondan sonra tek büyük beşiktaş triplerine girersin. Bjk 3.büyük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PayneKillers -- 8 Eylül 2017; 20:27:2 >
  • Hemen gaza gelmeyelim daha veli ve tolgay donecek besiktasa, senol hoca etkisini de gozardi

Saka saka.

• Fenerli Bjkli arkadaşlar gaza gelmeyin bunun gibi troller kızıştırmaya calısıyor. 3 büyükler her daim büyüklüğünü korur taraftarları yeter. sezonluk büyüklük yoktur bunun gibi adamlar konu açar anca
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanryco

Bana göre de en büyük futbol takımı Galatasaray'dır. Bir Fenerbahçe'li olarak söylüyorum bunu ancak konuyu açan arkadaşın açısından düşünsek bile 3 maçla hiç birşey belli olmaz.

Ancak Türkiye'nin en büyük kulübü açık ara Fenerbahçe'dir. Gerek genel branşlarda başarı olarak, gerek taraftarının etkisi olarak, gerekse de ülkeye etkisi olarak en büyük kulüp Fenerbahçe'dir.

Taraftar etkisi olarak da Galatasaray önde. Türkiye'de en büyük itici gücü olan taraftar Galatasaray'ın. Taraftar ne isterse o olur bizim kulüpte. Gerekirse Ünal Aysal gibi efsane başkanlar da gider taraftar istemediği zaman. Ama sizde öyle değil. Aziz 20 senedir yönetiyor sizin takımı adeta çiftlik kurmuş ama hala deviremediniz. Seneye bırakmasa bir 5 sene daha götürür ve gıkınız çıkmaz.

Amatör branşlarda kısmen haklısın. Şu an amatör branşlarda en başarılı takım Fenerbahçe bu tartışılmaz. Ama 80ler ve 90larda da en başarılı takım Galatasaray'dı. Kadın basketbolda mesela en başarılı takım biziz. Basketbolu bu ülkeye getiren de biziz (Ahmet Robenson). Şu an için amatör branşlarda Fenerbahçe önde ama genel olarak fazla önde değil.

• Fenerbahçe'nin basketbol takımı çok iyi. Futbol takımı da iyi sonuçta Türkiye'nin en fazla şampiyonluğa sahip 2. kulübü. Yurtdışı olarak futbol kulübünün çok çok iyi başarıları yok bu yüzden Galatasaray tek büyüktür demeyeceğim böyle ardında bir rakip varken ama en büyük futbol takımı Galatasaray'dır. Basketbol ile beraber Fenerbahçe, Galatasaray ile birlikte Türkiye'nin en büyük kulüpleridir.

Beşiktaş'a gelince 2 sezon şampiyon oldular diye ergenliklerini yeniden yaşıyorlar resmen. 3 büyükleri kabul ediyorum ama asıl kabul edilmesi gereken Türkiye futbolu son 2 yıldan ibaret değil ve Türkiye dendiğinde 2 takımın akla geldiğini düşünüyorum. İyi geceler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

quote:

Bu öznel değil nesnel bir durumdur, kupa sayıları ve başarılarda ortadadır. Galatasaray Türkiye'nin en büyük futbol takımıdır.

Son günlerde hangi kupayı aldık renktaş ? Hani geriye düşüp tekrar en iyi olduk ve sen kupayla başarıyla ölçülür dedin ya ?

• quote:

Orijinalden alıntı: İzole Bant

Büyüklük sezona göre mi belli oluyor ? Bir Fenerli olarak diyebilirim ki Gsnin Uefa,super kupa,sampiyonlar ligi basarilarini egale edecek birisi cikana kadar Gs basari olarak zirvededir

Sen Fb limisin gerçekten ????

Futbolda baskette voleybolda Fb gs maçlarında üstün.Büyüklük bununla da ölçülür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

quote:

Gs en büyük futbol kulübü değil. Fb gs yi 147 defa yenmiş.Bire birler de önemlidir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.