Şimdi Ara

tektaş pırlanta fırsatı , foruma özel !!! (149. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.360
Cevap
369
Favori
546.726
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

18 ayar 2 gr 0.24 ayar baget yüzüğü ben 2500 tl aldım. Taş özellikleride F VS
  • quote:

Orijinalden alıntı: runeterra

fiyatlar biraz pahalı gibi geldi.

18 ayar 2 gr 0.24 ayar baget yüzüğü ben 2500 tl aldım. Taş özellikleride F VS
    buradakı fiyatlar tek tas gia sertifikalı olarak yayınlanmaktadır ,

baget olarak 0.29 carat f vs 2.28 gram 14 ayar yuzugu biz 2000 tl ye satıyoruz , bunu 18 ayar yapsak max 2100 tl:) azıcık pahalı almıssınız , hayırlı olsun.
  • Hocam bende ankara eryaman'da ikamet ediyorum. Eşim doğum yapacak ona hediye 5 taş almayı düşünüyorum fakat bütçem 1.500 tl ayarlayabilirmiyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: -PoseidoN-

Hocam bende ankara eryaman'da ikamet ediyorum. Eşim doğum yapacak ona hediye 5 taş almayı düşünüyorum fakat bütçem 1.500 tl ayarlayabilirmiyiz
    tmm var buyrun gelin bakalim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu yukarıda görünce anılarım canlandı...

Kendisi hatırlayamaz tabi ama yıllar önce Ankara'dayken bir iki alışverişim olmuştu, hem gayet düzgün bir esnaf hem de zanaatkardır...

Ferhat Bey'den mutlaka fiyat alın, yakınsanız yerinde görüşün, pişman olmazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

0.12 f si var en ufak bende o da 750 tl tutuyor :)

butce o kadar ufaksa pirlanta dusunmeyin , gumus maden olarak cok yumusaktir ve kararir . o sekilde alacaginiz yuzuk kisa surede deforme olup kararacaktir hic almayin daha iyi . tavsiyem altin olup ustunde zircon tas olan yuzuklerden alin gerci onlarda dogru duzgun bisey 500 tl den baslar, en azindan daha uzun ömürlü bir kullanim sunar .

Alıntıları Göster
    hocam 500 civarında zircon taşlı yüzük var mı elinizde peki?
  • Hocam pirlantayi sizden almistik. Simdi sizde varsa gelin seti de almak isterim

• sleeptalkercat kullanıcısına yanıt
    pm attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: -gg-

Hocam pirlantayi sizden almistik. Simdi sizde varsa gelin seti de almak isterim
    var evet buyrun gelin bakalım , pm attım :)
  • hocam merhaba,

ben teklif için yüzük bakayım diyorum ama hiç anlamıyorum karat nedir, boyutu nasıldır vs.
    kadınların beğeneceği ve bütçeyi sarsmayacak kadar büyük bir öneriniz var mıdır ? :)

teşekkürler.
  • EngineerBaris E kullanıcısına yanıt
    Hocam bana laf düşmez ama, siz butcenizi soylerseniz, arkadas size butcenize göre tekliflerde bulunabilir.

• Günaydın Ferhat Bey, 5 yıl kadar önce sizden bir tektaş almıştım evlenmeden önce. Kızılaydaki dükkanınızda tanışmıştık, tabi uzun zaman oldu muhtemelen hatırlamazsınız. Çok memnun kaldığım bir alışveriş olmuştu, öncelikle tekrar teşekkür etmek isterim.

Evliliğin 5. yıldönümü sebebiyle beştaş almak istiyorum. Biraz araştırdım, tektaş ile uyumlu olması gerektiği söylendi. Renk ve karat olarak. Hanıma aldığım tektaş 0.70 karat G VS2 özelliklerine sahip. Bunun yanına nasıl bir beştaş tavsiye edersiniz. Ve tabi fiyatları nasıl olur. Bir de Ben Rize'de ikamet ediyorum, sanırım kargo gönderiyorsunuz? Bir de küçük taşlarda sertifika oluyor mu?

Şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: EngineerBaris

hocam merhaba,

ben teklif için yüzük bakayım diyorum ama hiç anlamıyorum karat nedir, boyutu nasıldır vs.
    kadınların beğeneceği ve bütçeyi sarsmayacak kadar büyük bir öneriniz var mıdır ? :)

teşekkürler.
    bu iş tamamen erkeğin bütcesine bağlı , ama yinede 0.35 45 arası en cok satılan boylardır bu oylardan tavsiye ederim . para varsa daha buyugunu alın tabikide

pırlanta alırken en buyuk carat ve en ıyı renk en cok tercih edilen hususlar . gerisi pek anlaşılmıyor ama biz yinede belli kaliteden asağı satmıyoruz . bizim taslarda berraklık konusunda gia standartlarında sı2 , kesim cila simetri sınıflamalarında en iyi 1. ve 2. derece altında tas yok. florans konusunda en iyi derece , bunlari sizin için biz seciyoruz:) siz listeden butce dahilinde buyuk carat ve d e f renklerden istediğinizi secmeniz yeterli

• rvo R kullanıcısına yanıt
    pm attım size
  • Özel mesajdan iletişime geçtim. Çok ilgili ve güzel bir işçilikle yüzüğümü aldım.
    Zaten yorumlarım okuduktan sonra ödedik gelir mi nasıl olur diye düşünmedim. İstediğim görseli, kesimi ,taşı listeledim. 13de ödeme yaptım, 18 de kargoya verildi. Ertesi gün sabah 11 de işime geldi kargo.

Daha iyisi bu fiyata gerçekten zor. Takılan taşın sertifikası da kayıtlı yanında geliyor tabi ki.

Teşekkürler
  • Hocam bende tek taş yüzük bakıyorumda, cumartesileri kaça kadar çalışıyorsunuz? DHden geldik desek çay ikramınız var mı?
    Birde standart modelleriniz dışında başka bir model istesek yaklaşık kaç gün içinde teslim edebiliyorsunuz?
    Fiyatlarınıza kdv ve bilimum diğer vergiler dahil mi? Verdiğiniz listeden günlük dolar kuruyla çarptığımızda fiyatı bu mudur yani, cebimizden başka bir ek ücret çıkıyor mu?

• Kulce ve basılı altın dışındaki altın ürünlerine tekrar 4 aya kadar taksit gelmiş diye haber vardı. Bu uygulama başladı mı? Pırlanta yüzük yada normal yüzük konusunda taksit bu 4 taksiti uygulayabiliyor musunuz?

Ben hem eşimin doğum yapması hemde doğum günü için sitesi olarak 0.3 ct tek taş almıştım. Kendisi ziyadesiyle ilgili ve yardımcı olmaya çalıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: _OlguN_

Özel mesajdan iletişime geçtim. Çok ilgili ve güzel bir işçilikle yüzüğümü aldım.
    Zaten yorumlarım okuduktan sonra ödedik gelir mi nasıl olur diye düşünmedim. İstediğim görseli, kesimi ,taşı listeledim. 13de ödeme yaptım, 18 de kargoya verildi. Ertesi gün sabah 11 de işime geldi kargo.

Daha iyisi bu fiyata gerçekten zor. Takılan taşın sertifikası da kayıtlı yanında geliyor tabi ki.

Teşekkürler
    hayırlı olsun gule gule kullansınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Aero

Hocam bende tek taş yüzük bakıyorumda, cumartesileri kaça kadar çalışıyorsunuz? DHden geldik desek çay ikramınız var mı?
    Birde standart modelleriniz dışında başka bir model istesek yaklaşık kaç gün içinde teslim edebiliyorsunuz?
    Fiyatlarınıza kdv ve bilimum diğer vergiler dahil mi? Verdiğiniz listeden günlük dolar kuruyla çarptığımızda fiyatı bu mudur yani, cebimizden başka bir ek ücret çıkıyor mu?
    ctesı 6 ya kadar calısıyoruz ,buyrun gelin cay kahve ne isterseniz:)

standart modeller dısındakimodeller 1 haftayı bulabiliyor . standartlar hemen teslim . fiyatta hersey dahil

evet gunluk satıs kuru, sizin bize para odediğiniz gun kur neyse o sekilde hesapliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: biolog_hakan

Kulce ve basılı altın dışındaki altın ürünlerine tekrar 4 aya kadar taksit gelmiş diye haber vardı. Bu uygulama başladı mı? Pırlanta yüzük yada normal yüzük konusunda taksit bu 4 taksiti uygulayabiliyor musunuz?

Ben hem eşimin doğum yapması hemde doğum günü için sitesi olarak 0.3 ct tek taş almıştım. Kendisi ziyadesiyle ilgili ve yardımcı olmaya çalıştı.
    evet geldi ama ilave komisyon oluyor , fiyatları nakit olacak sekilde yapıyoruz:)
  • 
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.