Şimdi Ara

tektaş pırlanta fırsatı , foruma özel !!! (151. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.360
Cevap
369
Favori
546.698
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam öncelikle hayırlı ramazanlar, hayırlı satışlarınız olsun.
    ben önümüzdeki ay nasipse kız arkadasıma evlenme teklif edeceğim. 2-3 aydır baya detaylı arastırıyorum, kafayı yemek üzereyim artık bu tektaş yüzünden. izmir'de yasıyorum. imalatcı birine gittik tanıdık vasıtasıyla, adam 0.18 ct G - VS tektaşa 2200 tl değer biçti. İnternette craft pırlanta'nın sitesinde uluslararası hrd sertifikalı 0.23 ct D renk / SI1 berraklık / 2,90 gram 14 ayar beyaz altın tektaşa 2487 tl fiyat biçmişler. adama bunu gösterdim dediki imkansız bu fiyata bunu vermeleri, vardır bunda bir iş. ben işin ustası değilim, işi yapana saygı duyarım. 0.18 ct. benim gözüme çok ufak geldi. açıkçası tek taşa bu kadar para bağlamak istemiyorum, malum evlilik arefesi olduğu için bi dünya masrafımız olacak. sırf hatunun gönlü olsun adette yerini bulsun diye tektaş almak istiyorum yinede. yakın zamanda evlenen arkadasımın tektaşını aldıgı kuyumcuyla konustum, boyutu ufak gelirse taşın altına doldurma falan yaparız büyük görünür dedi. doldurmadan kastı neydi bilmiyorum pek güvenemedim o yüzden ona da. açıkçası ortalama 1500 liradan fazla para vermeyi de düsünmüyorum. benim için sertifalı olmuş olmamış önemli değil pek. 0.25 ct'tan aşağı olmasın yeterli boyutu. şimdi diyeceksiniz ki bu kadar paraya bu kadar köfte. sizde haklısınız. ama ortalama olarak 1000-2000 TL segmenti arasındaki tektaş modelleri hakkında bilgilendirme yapabilir misiniz beni? buradaki yorumlara dayanaraktan sizden almak içime sindi açıkçası. niyetim ölücülük yapmak değil sakın beni yanlış anlamayın. uzun bir yazı oldu bağışlayın ama derdimi anlatabilmişimdir umarım. hayırlı cumalar olsun bu arada

• biuu kullanıcısına yanıt
    suleyman35 S kullanıcısına yanıt
    biuu @ hayırlı olsun güle güle kullansınlar

suleyman35 size pm attım :)
  • hunter06 kullanıcısına yanıt
    Merhaba bende suleyman35 arkadaşın tarzı bir düşüncem var. Bilgi rica ederim.
  • rose gold alyansın yanına rose gold tektaş almak istiyorum. altın kısmı rose gold olabiliyor mu ?
    ilk sayfadaki modellerin farklı açılardan görünüşlerini görebilme imkanımız var mı ?
    5 taş yüzüklerde fiyatlar karata göre nasıl değişiyor ?
  • suleyman35 S kullanıcısına yanıt
    hocam 1 yıl önce tektaş alışverişimiz olmuştu. Daha sonra mikroskopla numaraya baktık ancak bir türlü okuyamadık geldiğimizde hem başka modeller için hem de bundaki numarayı nereden okuyacağımızı bize gösterme şansınız var mı acaba
  • seferıhsn

yaptıgımız modelleri fiyat farkı olmadan roz beyaz sarı altın hangı renk isterseniz yaparız sıkıntı olmaz wastpp tan yazın bana 05356197730 istediğiniz modelin fotografını atayım:) yanlız beyaz renk harici modelleri aynı gun teslim edemiyoruz 1 hafta suruyor

punkbunny

yazıyı en az 100 200 x buyuterek net görebilirsiniz biraz zor bi işlem, tam yazının oldugu noktayı iyi netlemenız lazım.
    isterseniz getirin ben göstereyim yazıyı size

futureng06

pm attım size
    hem yeni ürün bakmaya hem de numaraya bakmak için geleceğim hocam
  • Merhaba. Uzuuun zamandır takipteyim, biraz toparladık paramızı ve alim zamanı geldi. Bayram sonrası ankaraya memlekete geldiğimizde dukkaniniza uğrayıp alışveriş yapacağız bu konularda eşim de ben de cahiliz. Bu sebepten sizi seciyoruz ki güvenilir esnaftan alalım, şimdiden belirtmek istiyorum . Yıllardır minik minik biriktirip altın hesabı yaptık :)

Bileklik de alacağız var mıdır sizde veya önereceğiniz kuyumcular. Bu konuyu geldiğimizde de görüşürüz.

Iyi satışlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • punkbuuny , tamam buyrun gelin bakalım:)

Pc.programcı, kuyum uzerine tüm urunler var en iyi sekilde yardımcı oluruz :)

grkmzdmr, pm den yazmıssınız yanıtladım :)
  • ug35ur , pırlanta fiyatları oynuyor , dolar ayrı oynuyor . içinde bulundugumuz zaman için en uygun şekilde yazıyoruz yine güle güle kullansınlar, bizde tüketici memnun olsun diye en az sızın kadar titiz davranıyoruz
  • Vay be ferhat abiden bende pırlanta almıştım 3 yıl oldu evleneli 0.40 karat almıştım o zaman şimdi mümkün değil alamayız bizim pırlantanın temizlenmesi gerekiyor aslında ankaraya uğrasak halledersiniz değil mi ferhat usta borcumuzu veririz tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0nime-N0-Kyo

Vay be ferhat abiden bende pırlanta almıştım 3 yıl oldu evleneli 0.40 karat almıştım o zaman şimdi mümkün değil alamayız bizim pırlantanın temizlenmesi gerekiyor aslında ankaraya uğrasak halledersiniz değil mi ferhat usta borcumuzu veririz tabiki
    tabiki getirin bakımını yaparız , bakımları ömür boyu ucretsiz yapıyoruz herhangi bişey odemenize gerek yok
    Bizim yüzüğün de temizlenmesi lazım askında. Şöyle bağlayayım bulaşık makinesinin teline, 70 derecede temizlensin istiyorum. Sonra genleşmeyle tırnaklar ya gevşerse ve taş düşerse diye düşünüp otur oturduğun yerde diyorum. :)

• biuu kullanıcısına yanıt
    yok sıkıntı olmaz o sekilde temizleyebilirsiniz , 70 derecede öyle fazla genlesme olmaz
  • Fahri Beyle konuştuk. Saolsun çok güzel bir model için anlaştık. Emerald kesim modeli seçtik GİA sertifikalı fiyat olsun model seçimi olsun çok ilgilendi. Düşünen arkadaşlara burdan kesinlikle tavsiye ederim fiyat olarak yardımcı oluyor. Yarın ödememizi yapıp siparişimizi vericez inşallah ürün geldiğinde burdan paylaşıcam tekrar. 😊

• quote:

Orijinalden alıntı: suleyman35

hocam öncelikle hayırlı ramazanlar, hayırlı satışlarınız olsun.
    ben önümüzdeki ay nasipse kız arkadasıma evlenme teklif edeceğim. 2-3 aydır baya detaylı arastırıyorum, kafayı yemek üzereyim artık bu tektaş yüzünden. izmir'de yasıyorum. imalatcı birine gittik tanıdık vasıtasıyla, adam 0.18 ct G - VS tektaşa 2200 tl değer biçti. İnternette craft pırlanta'nın sitesinde uluslararası hrd sertifikalı 0.23 ct D renk / SI1 berraklık / 2,90 gram 14 ayar beyaz altın tektaşa 2487 tl fiyat biçmişler. adama bunu gösterdim dediki imkansız bu fiyata bunu vermeleri, vardır bunda bir iş. ben işin ustası değilim, işi yapana saygı duyarım. 0.18 ct. benim gözüme çok ufak geldi. açıkçası tek taşa bu kadar para bağlamak istemiyorum, malum evlilik arefesi olduğu için bi dünya masrafımız olacak. sırf hatunun gönlü olsun adette yerini bulsun diye tektaş almak istiyorum yinede. yakın zamanda evlenen arkadasımın tektaşını aldıgı kuyumcuyla konustum, boyutu ufak gelirse taşın altına doldurma falan yaparız büyük görünür dedi. doldurmadan kastı neydi bilmiyorum pek güvenemedim o yüzden ona da. açıkçası ortalama 1500 liradan fazla para vermeyi de düsünmüyorum. benim için sertifalı olmuş olmamış önemli değil pek. 0.25 ct'tan aşağı olmasın yeterli boyutu. şimdi diyeceksiniz ki bu kadar paraya bu kadar köfte. sizde haklısınız. ama ortalama olarak 1000-2000 TL segmenti arasındaki tektaş modelleri hakkında bilgilendirme yapabilir misiniz beni? buradaki yorumlara dayanaraktan sizden almak içime sindi açıkçası. niyetim ölücülük yapmak değil sakın beni yanlış anlamayın. uzun bir yazı oldu bağışlayın ama derdimi anlatabilmişimdir umarım. hayırlı cumalar olsun bu arada
    Neredeyse tamamen aynı durumdayım, @hunter06 aynı pmden ben de alayımm lütfen

• merhaba hocam, bu işlerden hiç anlamıyorum. modelleririnizin olduğu bir sayfa yok mu. sitenize baktım sadece 4 yüzük gorunuyor ve tam net değil maalesef fotoğraflar. teşekkürler. netten bir model beğensek, siz o modeli yapabiliyor musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voodoo child -- 14 Haziran 2019; 17:24:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: voodoo child

merhaba hocam, bu işlerden hiç anlamıyorum. modelleririnizin olduğu bir sayfa yok mu. sitenize baktım sadece 4 yüzük gorunuyor ve tam net değil maalesef fotoğraflar. teşekkürler. netten bir model beğensek, siz o modeli yapabiliyor musunuz?
    aslında baya model var ama hepsini koymuyoruz isterseniz watspp tan yazın bana model atayım 05356197730
    veya nette gördüğünüz begendiğiniz bir modelin resmini de atabilirsiniz tüm modelleri yapıyoruz zaten:)
  • Bir soru sormak istiyorum ,yüzde 15 ini düşüp geri alıyoruz demişsiniz bugünkü kurdan tl ye çevirip öyle mi kaydediyorsunuz sisteminize yoksa dolar olarak mı kaydediyorsunuz sistem nasıl işliyor .neyin yüzde 15 teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: muvakkit

Bir soru sormak istiyorum ,yüzde 15 ini düşüp geri alıyoruz demişsiniz bugünkü kurdan tl ye çevirip öyle mi kaydediyorsunuz sisteminize yoksa dolar olarak mı kaydediyorsunuz sistem nasıl işliyor .neyin yüzde 15 teşekkürler
    tl olarak kaydedip tl olarak % 15 alım yapıyoruz normalde, ama aradan uzun zaman geçmiştir . değer artısı olmustur ona bakıyoruz . değer artısı olmussa 15 dediğimiz oran tüketici lehine guncelleniyor . gunluk pırlanta ticareti dolar olarak döner ama dolar olarak geri alıyoruz diye bir vaad de bulunamayız bu mumkun değil . çünkü dolar, üretici ve tuketici ülkelerde afaki yukseldiği durumlarda pırlanta fiyatları dusuyor .dolarla geri alıyorum diyen afaki bir konuda yalan beyanda bulunmus olur. bu konuda tüketici bir zarar edecekse zaten en az bizde ediyor çunku kaliteli tasları olabildikçe uyguna sunuyoruz . elbet değer artısı oluyor ama bunu altın gibi belirgin hızlı yasamıyoruz pırlanta da . pırlanta alacak kısılerde dolar bazlı artacak beklentisi içinde olmamalı, pırlantanın dolardan bağımsız kendine has bir pıyasası var dunyada . bu konuyu bir kaç kez daha yazmıştım. pırlanta yatırım urunu değildir:)

• 
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.