Şimdi Ara

tektaş pırlanta fırsatı , foruma özel !!! (153. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.360
Cevap
369
Favori
546.685
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çalışma saatlerinizi (sizin iş yerinde olduğunuz saatleri) öğrenebilirsem bir çayınızı içmeye geliriz :),

İyi forumlar, hayırlı işler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonasera

Ferhat hocam selamlar,

Bir süredir tektaş araştırması yapıyordum. Fiyatlar çok yüksek gelince ertelemiştim. Forumda bu konuyu görünce insanlar da sizden memnun olunca ben de bilgi alayım dedim. Malum evlilik hazırlıkları yaptığımız için birçok alınacak eşya ve masraf var, dolayısıyla bütçeyi zorlamadan güzel bir ürün almak istiyorum. 0.30 carat civarı tektaş için model ve uygun fiyatlı tektaş tavsiyesi verebilir misiniz? Teşekkürler
    selam :)

ilk syafada gia sertifikalı tasların lıstesi var , gia sertifika sart değilse daha uygunda var isterseniz watspp tan yazın bakalım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Constantine

Ferhat Bey Selamlar,

Çalışma saatlerinizi (sizin iş yerinde olduğunuz saatleri) öğrenebilirsem bir çayınızı içmeye geliriz :),

İyi forumlar, hayırlı işler.
    selam :)

pazartesi cumartesi sabah 10 aksam 6 arası isyerimde oluyorum ama yinede haberleşirsek çok iyi olur 05356197730
    bazen işlerim çıkıyor dukkanda olamayabiliyorum :)
  • Merhaba 0.30 D yada E VS1 yada VS2 pirlanta gia sertifikali. Rakam ne cikar yazarmisiniz özelden ona göre konuşalim acil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konunun varlığından uzun yıllardır haberim olmasına rağmen anca bu hafta kendisinden alışveriş yapmak kısmet oldu. Ferhat bey'e çok teşekkür ederim. Başından sonuna kadar ilgilendi. Yüzüğümüzü de, sertifikamızı da sağ salim teslim aldık.

İzmir'den çok selamlar.
  • Yüzüğü aldık diyelim nakite sıkıştık satmak istedik. Satarken değer kaybı nasıl oluyor? Size vermemizle başka bir kuyumcuya vermemiz fark eder mi? Alırlar mı ya da? Teşekkürler.

• bebeto911 mesaj attım size

bado6100 hayırlı olsun güle güle kullansınlar

carlitoss biz kendi urunlerımızı tl bazında %15 eksiğine alıyoruz uzun zaman geçip deger artısı olursa, oluyorda zaten. musteri lehine güncelliyoruz zarar dusebiliyor . ama elbet ufak bir zarar oluyor. (alınan taslar kullanılmıyor etik geregi 2. el oldugu için) . bir zarar söz konusu olacaksa en az bizde oluyor fiyatlarımız uygun oldugu için:) baska kuyumcularada satabilirisniz sonuçta dünyaca gecerli bir sertifikası var . ama biri sizin elinizdeki 5 lira eden tasa 2 lira teklif edebilir bunun ucu açık sonucta (yorulmadan para kazanma isteği). etik mi değil ama bu sekilde tekliflerle karsilasabilirsiniz başka kuyumculara satarken . veya kendiniz malum satıs sitelerini kullanarak kendinizde satabilirsiniz

• hunter06 kullanıcısına yanıt
    Evet gençler, ben de bugün sabah 0,37c siparişimi verdim. Ferhat Hocam da sağolsun öğlen kargoya verdi. Bakalım heyecanla bekliyorum ürünü :)
  • Ferhat hocamdan hem tek taş hem de yarım tur aldım. Aldığım zaman iki yüzüğü de neredeyse markalı kuyumculardan 1000'er TL daha ucuza aldım. Ortalama bir yüzük parası cebimde kaldı yani. Kısmet olursa önümüzdeki sene bir tane de 5 taş alma niyetim var. Kafasında şüphe olan varsa çok rahat bir şekilde alışveriş yapabilir. Alyanslarımızı koçak gold'dan aldık, normalde ücretsiz temizletme hizmetleri olmasına rağmen adamlar bin dereden su getirdiler 1.5 sene sonra götürdüğümüzde. Ferhat hocam bırak temizlemeyi, model bile değişimi yapabiliyor 1 sene sonra modelden sıkıldığında :) Böyle esnafı bulmuşken markalı kuyumculara paralarınızı kaptırmayın, adamın yeri yurdu belli sonuçta evden satış yapmıyor.
  • Evet Yorum yapma sırası bende :) Ferhat hocamdan bende tek taş aldım.
    Piyasa fiyatından zaten uygun buna değinmeye gerek yok. İşçilik harika,Ferhat Beyin iletişimi de öyle kendisine de bizlere uyguna kalite almamıza vesile olduğu için tekrar teşekkür ediyorum
  • Ben de beştaş almak istiyorum özel mesaj attım Ferhat Bey'e

• Ferhat Bey, tarafıma satılan taş hala listenizde satılık gözüküyor
  • bonasera kullanıcısına yanıt
    juzam1907 J kullanıcısına yanıt
    cthax kullanıcısına yanıt
    yuvaz kullanıcısına yanıt
    bonasera, hayırlı olsun gule gule kullansınlar :)

juzam1907, tesekkürler hayırlı olsun gule gule kullansınlar :)

cthax, tesekkürkler hayırlı olsun gule gule kullansınlar . guncellemede bazen gecikiyorum ama satılanlar eni sonu siliniyor merak etmeyin:)bugun guncelledim

yuvaz, pm ler yanıtlandı:)
  • Ferhat hocam benim aldığım 0.37 c F renk taş da hala listenizde satılık görünüyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonasera

Ferhat hocam benim aldığım 0.37 c F renk taş da hala listenizde satılık görünüyor ?
    atlamışım:) güncelledim
  • Takip

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba hocam, sekil olarak soyle bir sey arıyorum. Bu modeli yapabiliyor musunuz?

• voodoo child kullanıcısına yanıt
    taparız kolay watspptan yazın detayları konusalım ısterseniz :) 05356197730
  • Hocam sizin yer Ankara da nerede ? Bende hatuna alicam ölçü falan işini burdan doğru tam olarak nasıl halledebiliriz?

• quote:

Orijinalden alıntı: lynx87

Hocam sizin yer Ankara da nerede ? Bende hatuna alicam ölçü falan işini burdan doğru tam olarak nasıl halledebiliriz?
    ankarada kızılay meydanına çok yakın, fahri kuyumculuk ataturk bulvarı 67/90 kızılay ankara 05356197730

ölçü işi kolay daha sonrada ayarlanabilir veya kullandıgı bir yuzugu iç çapı görünecek sekilde cetvelin ustune koyup cekın yaparız:)
  • 
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.