Şimdi Ara

tekvando hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben ekvandoya başlamak isttiyorum ama yaşım 19... yani olumsuzlukları olurmu neler.. bacaklarımı da nerdeyse hiç açamıyorum ne kadar ve nasıl bi çalışmala geliştirebilirim sizce.. ne düşünüyosunuz..

• Ben Kickboks Yapıyorum . Tekwando Hakkında fazla bilgim yok ama Bacak açma konusuna gelirsek

Bence Önceden Bacak Hareketleri Yapa Bilinçsizce Salona gidince Her antremanda Yaptırıyorlar

Yapılışını Öğrendikten Sonra evde yapa yapa Antremandada Uygulaya uygulaya Esnetirsin.
  • anladım.. sizce nası bi antreman uygulamalıyım yani ne gibi hareketler.. bi link falan varmı gösteren araştırdım da bulamadım pek düzgün bişey..
  • Sen 1 Gün Git Orda Öğretirler Bacak Esnetme Hareketlerini

Anlatmakla Olmaz :)
  • anladımmm :)
  • Anladığım kadarıyla tüm dövüş sporlarına ve sanatlarına başlayanlara bir süre esneme hareketi yaptırıyorlar. Vücudunu hazırlıyorlar. Bu sürenin biraz sıkacağını söyleyenler vardı
  • Klasik bir antrenmanda önce ısınma sonra esneme sonra da teknikler ve müsabaka vardır. Sen ilk antrenmanın da biraz zorlanabilirsin. Bacaklarının çok ağrıyacağını düşünüyorum ama zamanla hem esnekliğin artacak hem de antrenman sonrası başlayan ağrıların azalacaktır. İlk başlarda fazla zorlamamanı öneririm ki hocan da zaten yol gösterecektir. Yaş konusunda pek sıkıntın olmaz. Ama müsabakalara girmek için tecrübesizlik sıkıntı olabilir. Zaten taekwondoda müsabakaya girmek için kırmızı-siyah kuşak olmak gerekiyor. Türkiye Şampiyonası'nı kastediyorum. Bu kuşağı almak 2 ile 2 buçuk sene kadar sürer.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muay Thai (Ana Konu)
    14 yıl önce açıldı
    Judo mu Güreş mi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreePartisan

Anladığım kadarıyla tüm dövüş sporlarına ve sanatlarına başlayanlara bir süre esneme hareketi yaptırıyorlar. Vücudunu hazırlıyorlar. Bu sürenin biraz sıkacağını söyleyenler vardı

İlk başlardaki sıkımayı Bırak Bide ilk Başlarda ertesi gün agrısı oluo
  • Başla Sen En iyisi bi fikrin olur
  • tammam arkadaşlar destekleiniz ve fikirleriniz için teşekkürler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.