Arkadaşlar HTC TYTN 2 kullanıyorum pda'ya bi haller oldu bu aralar. Bilgisayara bağlayamıyorum o yüzden active sync ile outlook'a tel rehberini atamıyorum aynı zamanda pda'nın alarmıda çalışmıyor. Pda'yı alalı 1 yıl oluyor uzun zamandır bilgisayara bağlamıyordum (5-6 aydır). Bence sistem dosyalarında arıza var. Onun için hard reset atmayı düşünüyorum hard reset atmışkende yeni rom yüklemek istiyorum.
Benim sormak istediğim şuanda mevcut olan tel rehberini format attıktan sonra nasıl tekrar yükleyebilirim. Mesajlar programlar falan önemli değil ama yaklaşık 400 tel numarası kayıtlı.
Arkadaşlar lütfen yardımlarınızı bekliyorum.
SPB Backup yazılımı ile yedek alıp hardreset sonrası istediğiniz dosyaları grup halinde geri getirebilirsiniz.
Benim kullandığım en kolay yol bu.
Teşekkürler o programı cab olarak bulamadığım için yedeğini alamadım. Bende farklı bir yol buldum bütün contact'ları "send as vcard" diyerek başka bir telefona mms olarak attım yaklaşık 50 kb tuttu hepsi. Hard reset ten sonra kendi numarama tekrar attım o mms'i, attachment olarak görünen tel numaralarını açınca zaten kaydediğmi diye sordu böyle hallettim meseleyi. Sonra tabi ilk işim yeni rom yüklemeden yedek almak oldu
Şu ana kadar hep rom yüklemeye çekiniyodumhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=433835 linkteki talimatları uygulayarak tek seferde sorunsuz bi şekilde (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=388947 bu linkteki) DUTTY Non-Cube Version_+Radio_1.64.08.21 romunu yükledim. Şu ana kadar stabil çalışıyor. Ancak ıgo2008 uydulara bağlanmıyor. Romun içinde gps router ve gps test diye 2 program çıktı onların ne işe yaradığını bilmiyorum ama ıgo onlarla çakıştığı icin uydulara bağlanmıyor olabilirmi? Birde anlamadığım şey romda "+radio" ibaresi vardı bende radio var zannettim ama öyle bişey göremedim acaba bu ibare nedir?
Süper taktik.
Igo8 in ayarlarında GPS e girin, açılan ekranın size göre sağ altta büyüteç ve uydu ikonu var. Ona tıklayın gps alıcısını tespit etsin. Eğer burada problem yoksa şu kanallar vs. sıkıntısı var demektir. Başıma gelip halletmiştim ama yaşlılık başlıyor, unuttum. cebimdeki pc. com da bulmuştum çözümü. Sn Kayserim'in bir mesajıyla halletmiştim.
Yıllardır PPC kullanıyorum. Hiç denemedim rom değiştirmeyi. Çok da şart değil gibi geliyor bana çıkan son jenerasyon cihazlardan sonra. Bu nedenle rom ile ilgili sorunuz hakkında bilgi sahibi değilim.
Igo da gps alıcısını tespıt ediyo sonra hanı su bi daire içinde uyduları gösteriyor ya orda uydular bi görünüyor bi görünmüyor en sonunda pda donup kalıyor reset atmak zorunda kalıyorum. Sizin dediğiniz gibi sorun galiba şu com port ayarlarında. Neyse artık deneme yanılma ile bulmaya çalışacam. Teşekkürler bilgi için.