Teli isteyerek mi taktırdın yoksa doktor mu önerdi ?
Kendi isteğimle hocam. Köpek dişi baya bir öne kaymıştı o kayınca yanındaki diş te iç kısma attı kendini, alt çenede de yamukluklar vardı. Zaten doktora muayenehaneye gidince doktor kendisi de dedi tel gerektiğini
quote:
Orijinalden alıntı: jetz
quote:
Orijinalden alıntı: Mithrandir.
Teli isteyerek mi taktırdın yoksa doktor mu önerdi ?
Kendi isteğimle hocam. Köpek dişi baya bir öne kaymıştı o kayınca yanındaki diş te iç kısma attı kendini, alt çenede de yamukluklar vardı. Zaten doktora muayenehaneye gidince doktor kendisi de dedi tel gerektiğini
Alıntıları Göster
tel taktırınca x ray cihazından geçerken ötüyor mu? AVM ye girişlerde sorun çıkartıyor mu?
quote:
Orijinalden alıntı: ozbey08
tel taktırınca x ray cihazından geçerken ötüyor mu? AVM ye girişlerde sorun çıkartıyor mu?
Alıntıları Göster
Hocam her hangi bir acı hissediyormusun ve fiyat nedir acaba ?
quote:
Orijinalden alıntı: emc-2
2 sene boyunca rahat uyumayı özleyeceksin, hayırlı olsun
Scandinavia
kullanıcısına yanıt
3 aydır takıyorum hiç öyle bir şey olmadı . hatta bende hiç ağrı bile yapmadı sadece yemek yerken zorlanıyordum oda ilk 1 haftaydı şuan çok rahatım :D tek sorun dışarda yemek yerken , yanına telleri temizlemek için ufak diş fırçasını almak gerekiyo yada ağzını iyice çalkalıcaksın anca öyle temizlenir :D
Bu tel taktiranlar kac tl odediniz islemlere. Toplam maliyet.
jetzJ
kullanıcısına yanıt
anaa ben. nerden kaça yaptırdın peki? sıra felan bekledinmi?
Bende haftaya taktırıyorum Kanal yapıldı, diş taşları temizlenicek bu hafta. Ölçümü kalıpmı ne onu aldılar alt üst Malzeme 720tl tuttu sonradan da 200$lık bişey alınacak didi
Ege diş Hayırlısı
quote:
Orijinalden alıntı: emc-2
Hocam yaklaşık 4-5 senedir taktırma niyetim vardı. Devlet hastanesinde sıra bekle bekle gelmedi. Mecbur özelde yatırıyorum bende. 4500 tl, 1000 pesin 350×10 şeklinde ödeme yapacağım. Kyk ile felan kapatacağız artik
Scandinavia
kullanıcısına yanıt
Hocam fena kaşınıyor ya. İlk gün oldugu icin böyle galiba. Sizde mi kullandiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: kaçın tramessi
anaa ben. nerden kaça yaptırdın peki? sıra felan bekledinmi?
Hocam Çapa da 5 senedir sıra bekliyorum. Bu yüzden özelde yaptiriyorum Zeytinburnunda, 4500 tl