yaklaşık her 10 günde bir evimden bağlandığım telsim gprs bozuluyor.telsim in 444 lü müşteri hattını arıyorum (cepten)bana numaramı soruyorlar başkasına bağlıyorlar,bekletiyorlar ve en son eleman tekrar numaramı soruyor yaklaşık 8-9 dakika zaman gidiyor. alt yapılarımı zayıf ?.sizlerde durum nasıl ? selamlar
aynı sorunu bende yaşıyorum. bende 3-4 gunde bir bulunduğum yerdeki lanet baz istasyonunda gprs çöküyor. arayıp söylemesem haberleri bile olmuyor. arayıp bildirince de hafta içi ise 3-4 saat içinde sorun gideriliyor. 5 milyona bu kadar oluyor. şikayet etmeye pek hakkımız yok gibi :) sadece gprs için aradığın zaman 444lü numarayı arama. direk 0212 448 52 12-13 nolu numaraları ara. seni bağladıkları yer burası, telsim gprs servisi.
teşekkürler NightWalker. bu formu farkettiğimden beri titizlik ve hayranlıkla takip ediyorum burada herkesin şikayet ve sorularını gündeme getirmesi ve cevap bulması çok hoş ve faydalı bir atmosfer oluşturuyor.bu formda emeği olan herkese teşekkürler.
arkadaslar,bastan bende oyle zırt pırt arıyordum.bi gün gene aradım gprs bolumunu.ordaki kadın bana butun aramalarımın listesini cıkardı.su gun su saatte su sebepten aramısım su islem yapılmıs filan...adamlar yemiyor içmiyor not alıyorlarmıs...biraz utandırıcı oluyor...benden soylemesi...
gprs gidince ben aramıyorum alıstım artık gidince ya 15dk sonra gelio yada 2-3 saat icinde gelio. simdiye kadar en fazla bi kere 5 saat gitmisti ama mutlaka geri gelio arayıp kendimizi kasmamıza gerek yok gibi.
5 milyona bu kadar baglanti olur mantigini hic anlayamiyorum. Bu verdiginiz para karshiliginda vaad edilen hizmeti almaniz en dogal hakkiniz degil mi?
Artık o denli problemlere alıştık yani bağlantı gider gelir.4485212yi aradıgımda sorun çözüldü diyorlar ama işte lanet baz istasyonu kafasına göre hizmet ediyor.Bendeki en büyük sorun ise aynı anda bir o istasyona bir buna geçiyor.Bu da veri alışverişinin durmasına neden oluyor.Ya tamam arıyoruz ediyoruz ama eh 5 milyon için ayda 200 küsür saat bağlanıyorum arada aksiliklerde olsa yine de en iyisi bu.Çok sıkıştım mı ariayı takıyorum zaten ne de olsa ona da her gün 10 kontör geliyor.Onunla bütün işlerimi hallediyorum.Ya birde şu arianın hızı gerçekten çok iyi yani ben 20 milyon veririm arianın şu hızı için.
GPRS servisinde bilerek bekletildiğimizi düşünüyorum. Artık bekletilerek gprs servisindeki bütün müzikleri ezberledim 30 dakka dinlemişimdir.
Author Topic Silberhaar Çavuş
Türkiye 40 Posts Posted - 05/06/2003 : 10:07:37 --------------------------------------------------------------------------------
yaklaşık her 10 günde bir evimden bağlandığım telsim gprs bozuluyor.telsim in 444 lü müşteri hattını arıyorum (cepten)bana numaramı soruyorlar başkasına bağlıyorlar,bekletiyorlar ve en son eleman tekrar numaramı soruyor yaklaşık 8-9 dakika zaman gidiyor. alt yapılarımı zayıf ?.sizlerde durum nasıl ? selamlar
NightWalker Yüzbaşı
Türkiye 303 Posts Posted - 05/06/2003 : 10:37:04 --------------------------------------------------------------------------------
aynı sorunu bende yaşıyorum. bende 3-4 gunde bir bulunduğum yerdeki lanet baz istasyonunda gprs çöküyor. arayıp söylemesem haberleri bile olmuyor. arayıp bildirince de hafta içi ise 3-4 saat içinde sorun gideriliyor. 5 milyona bu kadar oluyor. şikayet etmeye pek hakkımız yok gibi :) sadece gprs için aradığın zaman 444lü numarayı arama. direk 0212 448 52 12-13 nolu numaraları ara. seni bağladıkları yer burası, telsim gprs servisi.
Türkiye 40 Posts Posted - 05/06/2003 : 11:54:55 --------------------------------------------------------------------------------
teşekkürler NightWalker. bu formu farkettiğimden beri titizlik ve hayranlıkla takip ediyorum burada herkesin şikayet ve sorularını gündeme getirmesi ve cevap bulması çok hoş ve faydalı bir atmosfer oluşturuyor.bu formda emeği olan herkese teşekkürler.
eger istenbulda değilsen o teli arama bazen 8-10 dakka beklersin bu da sana yuklu bi fatura getirir ona gore sen 4440542 yi ara onlar baglasin bu cok cok ucuz ona gore
arkadaslar,bastan bende oyle zırt pırt arıyordum.bi gün gene aradım gprs bolumunu.ordaki kadın bana butun aramalarımın listesini cıkardı.su gun su saatte su sebepten aramısım su islem yapılmıs filan...adamlar yemiyor içmiyor not alıyorlarmıs...biraz utandırıcı oluyor...benden soylemesi...
gprs gidince ben aramıyorum alıstım artık gidince ya 15dk sonra gelio yada 2-3 saat icinde gelio. simdiye kadar en fazla bi kere 5 saat gitmisti ama mutlaka geri gelio arayıp kendimizi kasmamıza gerek yok gibi.
5 milyona bu kadar baglanti olur mantigini hic anlayamiyorum. Bu verdiginiz para karshiliginda vaad edilen hizmeti almaniz en dogal hakkiniz degil mi?
corleone,ben de de arada sırada baz istasyonu değistiriyor ama,degistirdikten bi saniye sonra baglantı geri geliyor...hiç dikkat ettin mi?
ben bi topic actım telsim konusunda.onu okuyan var mı?
telsim gprs servsin de en fazla şu ana kadar 2-3 dakka beklemişimdir o da 1 sefer oldu. onun dışında hemen bağlanıyor. çok mu şanslıyım :) Ruf dediğin gibi kayıt tutuyorlar. Sen numarayı onlara söyleyince kaç kere ne için aradığın karşılarına dökülüyor. ben haftada 2-3 kere ardığım için yakında ahbap olacaz :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme