Şimdi Ara

Teledünya ve Uydu Yayınlarını izleyebilecegim bir cihaz var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Halen settop box ile teledunya izlemekteyim. Ancak teledunya ile anlaşması bulunmayan bazı kanallar sadece uyduda bulunuyor. Ben teledunya dan memnunum, ama uydu yayınlarını da izlemek için çanak kurulumu yapıp bir uydu alıcı alacağım. Araştırma sonuçlarına göre dvb-c modullu çift tunerli bir uydu alıcı bulmam gerek galiba. Teledunya icin ekstra conax modül almadan tek cihazla hem uydu hemde teledunya yayınlarını izleyebilecegim bir cihaz mevcut mudur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Next combo minix hd var. Ben su an sorunsuz bir bicimde Teledunya ve Uydu yayinlarini izliyorum bu cihazla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Next'in teledunya kutusunu kullanıyorum ve görüntü kalitesinden memnun değilim. Bu cihazda oldukça küçük, işlemci ve görüntü kalitesi konusunda memnun musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: SKYLINE GTR

Next'in teledunya kutusunu kullanıyorum ve görüntü kalitesinden memnun değilim. Bu cihazda oldukça küçük, işlemci ve görüntü kalitesi konusunda memnun musunuz?

Next'in Teledünya kutusunu kullanıyorum. Yanında gelen hdmi kablo ile kullanıyorum.
    Görüntü kalitesi iyi.
    İşlemci kalitesi için aynısını diyemem.
    Özellikle youtubeda 720p video izlerken ve hddden film oynatırken cihaz donuyor.
    Kullandığım model : NEXT HC-12 sanırsam.
     Teledünya ve Uydu Yayınlarını izleyebilecegim bir cihaz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prodog -- 24 Haziran 2015; 9:50:26 >

• SKYLINE GTR kullanıcısına yanıt
    Goruntu kalitesi hd yayinlar icin iyi, sd yayinlar icinse ortalama diyebilirim. Islemci konusundaysa, sd kanallar arasinda kanal gecis hizi tatmin edici ama hd kanallar arasinda gecis biraz yavas. Ama bir uydu kanalindan baska bir uydu kanalina gecis ile bir uydu kanalindan bir teledunya kanalina gecis arasinda herhangi bir hiz farki yok. Yani teledunya ve uydu kanallarinda karisik bir liste yaparsaniz kanal degistirirken platform degisikligini hissetmezsiniz.

Bence bu fiyata alinabilecek en iyi combo alici bu. Eger butce konusunda sorununuz yoksa daha ust duzey alicilar da mevcut (gigablue ve technisat'in modelleri var ornek olarak).

• Gigablue HD 800 UE cihazını inceledim nette. Forumda bu işlerde usta bir arkadaşa danıştım. Bakalım fikri ne olacak.

Bendeki de Next HC 12 ama eşimin kardeşi Pozitek 1600 kullanıyor. Görüntüler daha keskin.

• quote:

Orijinalden alıntı: matkapmatkap

Goruntu kalitesi hd yayinlar icin iyi, sd yayinlar icinse ortalama diyebilirim. Islemci konusundaysa, sd kanallar arasinda kanal gecis hizi tatmin edici ama hd kanallar arasinda gecis biraz yavas. Ama bir uydu kanalindan baska bir uydu kanalina gecis ile bir uydu kanalindan bir teledunya kanalina gecis arasinda herhangi bir hiz farki yok. Yani teledunya ve uydu kanallarinda karisik bir liste yaparsaniz kanal degistirirken platform degisikligini hissetmezsiniz.

Bence bu fiyata alinabilecek en iyi combo alici bu. Eger butce konusunda sorununuz yoksa daha ust duzey alicilar da mevcut (gigablue ve technisat'in modelleri var ornek olarak).

Sevgili Maktap, senin cihazda uydu yayını olarak Digiturk ya da Dsmart gibi ücretli abonelikler izlenebiliyor mu? Söylediğin cihaz bu fiyata çok iyi bir seçenek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Erdinç B. E kullanıcısına yanıt
    Cihaz uzerinde yalnizca bir adet smart card girisi mevcut, onu da Teledunya icin kullaniyorum. Bu kart girisinin Digiturk ya da Dsmart kartlarini destekledigini sanmiyorum, cunku Next'in internet sitesinde bu konudan hic bahsedilmemis.
  • quote:

Cihaz uzerinde yalnizca bir adet smart card girisi mevcut, onu da Teledunya icin kullaniyorum. Bu kart girisinin Digiturk ya da Dsmart kartlarini destekledigini sanmiyorum, cunku Next'in internet sitesinde bu konudan hic bahsedilmemis.

Teşekkür ederim matkap. İyi delmeler
  • Almanyada yaşayan bir arkadaşım yazlık evinde kullandığı Xeobox 7119 cihazını bana hediye etti. Bu cihaz ne gibi ozelliklere sahip?

• quote:

Next combo minix hd var. Ben su an sorunsuz bir bicimde Teledunya ve Uydu yayinlarini izliyorum bu cihazla.

merhaba,
    bende bu olayı düşünürken tesadüfen konuya denk geldim, böyle birşeyin olduğunu bilmiyordum, benim öğrenmek istediğim konu ise, türksat 4a uydusunu ve teledünya yı next comboya taktığımızda, teledünya ve türksat 4a kanallarını aynı yerde favori kanal listesi yapabiliyormuyuz, çünkü teledünya da yerel hd kanalların çoğu yok, eğer tek bir liste yapabiliyosak bu cihazdan alıp gerçekten combo yamış olucam, çünkü teledünyada da belgeseller sinema kanalları felan var,
  • birde next combonun giriş çıkış bağlantılarına baktığımda, bir tane türksat 4a için giriş görüyorum, birde eski televizyoların arkasına taktığımız anten girişinden, teledünya kablosunu nereye takıcaz, döüştürücü felan mı var, cevaplayabilirsek makbule geçicek,
  • buldozer85 B kullanıcısına yanıt
    Cihazda teledunya ve uydu yayinlarini ayni listede tutabiliyorsunuz. Gerek favori listesi yaparak, gerekse tum kanallar listesini kullanarak butun kanallara erisebiliyorsunuz. Teledunya kablosu o eski anten girisi gibi olan girise takiliyor, herhangi bir ekstra aparata gerek kalmiyor.

• quote:

Cihazda teledunya ve uydu yayinlarini ayni listede tutabiliyorsunuz. Gerek favori listesi yaparak, gerekse tum kanallar listesini kullanarak butun kanallara erisebiliyorsunuz. Teledunya kablosu o eski anten girisi gibi olan girise takiliyor, herhangi bir ekstra aparata gerek kalmiyor.

tüm kanallar bölümünde bile ayarlayabiliyosak bu süper oldu, yerel hd kanallar yok diye teledünya kutusunu takmıyodum, bu seneki teledünya paketimde sinema dahil bütün kanallar olucak, ortaya bir karışık yaparım, bilgiler için teşekkür ederim
  • quote:

Şimdi teledunya kablosunun ucuna baktim, aynı turksat 4a gibi, teledunya kutusunun sinyal girişide aynı zaten, ben anlamadım ucunumu değiştirmek gerekiyor

• buldozer85 B kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen ucun degismesi yeterli olacaktir. Teledunyayi modulle kullanip direkt televizyona baglayanlar da bu uydu alicindaki kablo tv girisi gibi bir girise takiyorlar sonucta kabloyu.

Ben acikcasi normal kutuyla teledunya hic kullanmadim. Fakat kuruluma gelen ekibe benim cihazi gosterdigimde hemen ona uygun girisi taktilar kablonun ucuna.

• Anladım, onu bir soralım bakalim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.