arkadaşlar bügün teledünyadan aradılar ve şöyle bir kampanya var dediler..hd kutu+aktivasyon+kurulum ücreti alınmayacakmış..sinema paketi ve teledünya(sanirim standart paket) aylık 10 lira dediler..sinema paketi zorunluymuş sanırım..yani teledünya+uydunet+kablo tv=46tl ye geliyor..önce tecrübeli arkadaşlara danışmak istedim..yardım ederseniz ve fikirlerinizi söylersenz çok sevinirim..şimdiden teşekkürler..
Yarım Düzine kampanyasını da düşünebilirsin. Hepsinin dışında kablosuz modem de bedava. Ama 2 sene iptal etmeyeceğini düşünüyorsan bu kampanyaya katıl. Evde 2 sene oturacaksan yani. Yoksa iptal sana pahalıya patlar. Teledünya 9.5+ Uydunet 1 mbite'de 29 tl ödersin. 38.5 tl'ye üye olursun. Sinema tv ayrıca istersen 46'ya geliyor. istersen sinema tv abone olma. Sen bilirsin. İnternet konusunda pek sorunum yok. Teledünya'daki sorunları forum sayfalarında görebilirsin. Ama Türkiye'deki alternatiflerde iyi sayılmaz.
şu an uydunet ve kablo tv var zaten bende..aylık 36 tl onlara ödüyorum..sanırım bu 2 bağlantı olanlara özel bir kampanya
Arkadaslar bende var ama hiç memnun değilim tavsiye bile etmem
quote:
Orijinalden alıntı: klubnika
şu an uydunet ve kablo tv var zaten bende..aylık 36 tl onlara ödüyorum..sanırım bu 2 bağlantı olanlara özel bir kampanya
Hayır değil. Sizi kandırmaya çalışmışlar ya da siz yanlış aktardınız. Teledünya + Sinema Paketi toplamda 17.50 lira ediyordur. Siz zaten 7 lira kablo tv ücreti ödüyorsunuz o ödemeyeceğiniz parayı düşmüşler size maliyeti 10 lira demişler. Dediğiniz gibi 10 lira, kampanya dedilerse sallayın gitsin...
Gelelim HD alıcı konusunda. Yakın bir zamanda bir panel tv almayı düşünüyorsanız veya hazırda bir paneliniz varsa 70 lira civarına conax modülle kutusuz izlemeniz mümkün. Sinema TV içeriği zaten zayıf, eğer panel varsa bir modül alın bir de üyelik aylık 9.5 lira olandan keyfinize bakın.
Sinema TV neden mecburi bu arada bir düşünün isterseniz? Benim taahhüdüm bitince kapattırıcam, Eylül'de bir yakınımında taahüttü bitiyor o da kapattıracak. Yani güle güle şekerim diyor taahhütü biten sinema tv'ye. Para tuzağı sadece. Açın D-Smart modüllü üyeliği HD ve SD tüm sinema kanalları dahil bütün Discovery kanalları ve HD olarak Star Kanal D Universal Channel senelik 199 lira aylık da 16 lira 59 kuruşa geliyor. (Sinema TV hariç, bir halt yayınlıyormuş gibi bu platformda da senelik 80-90 lira civarı ekstra ücret istiyorlar.)