Şimdi Ara

''telefon açılması hatalı. satıcınızla görüşün'' sorunu..lütfen yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
26.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefonu açar açmaz nokia yazısı görünüyor ve arkasından bu yazı.. ''telefon açılması hatalı. satıcınızla görüşün'' ne yapmam gerekiyor bilen varsa lütfen yardım etsin.. nokia 6680 telefonumun markası

• yardım lütfen
  • ??
  • Hafıza kartınızı çıkarıp öyle açın cihazınızı daha sonra kartınızı takarsınız.
  • elle format at düzelmesi gerekli
  • Formata gerek yok. Bu sorunu hem telefon hafızasında hem de hafıza kartında System\Mail klasörü olduğu için yapar. Ya telefon hafızasını ya da hafıza kartını msjlar için kullanacaksınız. 2sini birden kullanmaya kalkarsanız bu hatayı alırsınız.
  • peki şu an ne yapmamız gerekir.telefon bi türlü açılmıyor.
    evet sabah mail klasörünü kopyalayıp yapıştırmıştım E'ye.telefonun dahili hafızası yetmiyor diye.ama akşam bu hatayı verdi.daha önce vermedi.!
    format atmamalıyım,içinde birsürü kayıtlı dosyam var.notlar,rehber vs.'yi nasıl yedekleyebilirim )':
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hafıza kartını çıkarınca da aynı hatayı veriyor ): ühüüü
  • Telefonunuzun modelini bilmiyorum; ama kalem tuşu var ise(eski modellerden ise) kalem tuşuna basılı tutarak açmayı deneyin.(Güvenli modda açma) Art arda açılana kadar deneyin büyük ihtimalle açılacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: admcn

peki şu an ne yapmamız gerekir.telefon bi türlü açılmıyor.
    evet sabah mail klasörünü kopyalayıp yapıştırmıştım E'ye.telefonun dahili hafızası yetmiyor diye.ama akşam bu hatayı verdi.daha önce vermedi.!
    format atmamalıyım,içinde birsürü kayıtlı dosyam var.notlar,rehber vs.'yi nasıl yedekleyebilirim )':

telefon açılmadığına göre yedek alamazsın,içindekilere ulaşamazsın.yedekleme işlemini daha önce belli aralıklarla yapman gerekirdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcsekocan

telefonu açar açmaz nokia yazısı görünüyor ve arkasından bu yazı.. ''telefon açılması hatalı. satıcınızla görüşün'' ne yapmam gerekiyor bilen varsa lütfen yardım etsin.. nokia 6680 telefonumun markası

Aradığın cevap sorunda gizli.
  • telefonumun markası nokia 6680.kaleme basılı tutup açtım;ama bu da kar etmedi )':
    yetkili servis yedekleme yapamaz mı acaba.?çok önemli dosyalarım var içinde,lütfen yardım ediin):
  • quote:

telefonumun markası nokia 6680.kaleme basılı tutup açtım;ama bu da kar etmedi )':
    yetkili servis yedekleme yapamaz mı acaba.?çok önemli dosyalarım var içinde,lütfen yardım ediin):

hepside telefon hafızasındamıki.birde farklı bir kart takıp dene.olmadı son çare hard format.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Klasör.:X:.

quote:

telefonumun markası nokia 6680.kaleme basılı tutup açtım;ama bu da kar etmedi )':

hepside telefon hafızasındamıki.birde farklı bir kart takıp dene.olmadı son çare hard format.

kartlı da denedim kartsız da,başka kartla da,sim kartla da,sim kartsız da,başka bataryayla da,şarjda da denedim,boşta da,her türlü denedim açılmadı.

o gün aklıma yedeklemek gelmişti,pc suiteden yedekledim telefon hafızasını;8 dk sonra hata verdi;ama yüzde kaçtaydı göremedim.ve C\Doc & settings\xxx\Application data\Content copier a bakınca iki tane dosya görüorum.biri 6680_19-3-2009.nfb>>45.811 kb diğeri de 6680_19-03-2009.nfc>>133 kb.acaba yedekleme tam anlamıyla olmuş mudur.?telefon hafızası 9 mb.ama ordaki 45 mb lik dosya ne alaka):

lütfen yardım.3 senelik notlarım var içinde.telafisi gerçekten mümkün diil)': ühüüü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi admcn -- 21 Mart 2009; 12:38:35 >

• pil değiştir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bukalemun

pil değiştir.

bütün sayfayı bu smile ile doldurmak isterdim ama kirlilik olmasın

• abilerim çok sıkıştım bu konuda.bilen birileri yok mu yaa (:
  • Aynı sorun bende de olmuştu....

*-3-arama tuşu ile format attım düzeldi....
  • quote:

Sadece 1 kere deneyip olmadı diye bırakmayın. Sürekli art arda deneyin. Hafıza kartını çıkarın kalem tuşuna basarak açın yine mi aynı hatayı verdi tekrar deneyin olmadı bir daha; olana kadar. 6630-6680-6681'lerin eski yazılımlarında olan sorun bu.
  • 20 kere denedim,sürekli olmuyorr ):
    kalem tuşuna basıp,açma tuşuyla açıcaz,sonra açma tuşundan elimizi çekip kalemde basılı tutucaz değil mi.?
    format atmadan içindeki bilgilere erişmek istiyorum.ben yapamasam da teknik servis yapamaz mı acaba daha değişik bi yöntemle.? )':
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.