Şimdi Ara

Telefon Alacağım Hangi Modeli Almalıyım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi günler...Telefonumu değiştirmenin vakti geldi sanırım. :) Şöyle 600-850 lira arası bir telefon almayı düşünüyorum.Aklımda birkaç model var : T50,GMD2,Moto G.
    Aslında GMD2 almayı düşünüyordum fakat inceleme altına yapılan yorumlar aklımda soru işaretleri oluşturdu;sonra T50 alsam mı diye dedim zaten operatör telefonu olduğu için pek sıcak bakmıyordum aynı şekilde inceleme altına yapılan yorumları görünce ondan da vazgeçtim.Moto G önermişlerdi inceleyeyelim dedim.Kamerası iyi değil vs vs.
    Kısacası bu fiyat bandında alınası en uygun telefon hangisidir? :) Yardımcı olursanız sevinirim :)

• 700e kadar moto G ama 700 uzerıne cıkarsan xperıa sp de bakın derım bu t50 den moto g den falan guclu ve saglam sp.
  • asus zenfone 5 hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gangarali

asus zenfone 5 hakkında ne düşünüyorsunuz?

Güzel cihazdır.
    Cihazı daha çok hangi amaçlar için kullanacağınızı yazarsanız daha düzgün öneri yapabiliriz.
  • xperıa sp hem fp olarak hemde donanım olarak bu cıhazdan ustun bır telefon
  • Moto G iyidir hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkhanBalta

quote:

Güzel cihazdır.
    Cihazı daha çok hangi amaçlar için kullanacağınızı yazarsanız daha düzgün öneri yapabiliriz.

Ektrem birşeyler yapmayacağım. Herkesin yaptığı işler :) Sosyal medyayı yoğun olarak kullanmayı düşünüyorum ve tabiki oyun oynayacağım(Normalden fazla oynarım) :) Günü tamamlasa yeterli benim için. Zenfone 5'in bataryası 2070 mA. 1 gün idare edebilir mi emin olamadım.Üstüne biraz daha para ekleyip Zf6 mı alsam onun ki de 3300 mA ama ekranı 6 inch. Benim için en ideal boyut 4.5 ve 5 inch. Sadece bu modeller arasından olmak durumunda değil. Başka cihazlar da olabilir.Aklıma ilk gelenlerdi T50 GMD2 Moto G ZF5-ZF6

Sony Xperia SP önermişsiniz (Diğer arkadaşlar) Bir inceleyeyim :) Öneriler için teşekkürler bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gangarali -- 11 Ekim 2014; 11:45:59 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OTOMATİK HANGİ MARKA ALMALIYIM
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence samsung note3 al 4 gelince fiyatıda düşer kesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenlipos

Bence samsung note3 al 4 gelince fiyatıda düşer kesin

:) Bütçem belli max 800-850 lira. Hem note 4 gelince bile 1000 liranın altına düşmesi imkansızzzzzz :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cenlipos

Bence samsung note3 al 4 gelince fiyatıda düşer kesin

:) Bütçem belli max 800-850 lira. Hem note 4 gelince bile 1000 liranın altına düşmesi imkansızzzzzz :)

Tam okumadan balıklama dalmışım sen de haklısın
  • Sony Xperia Sp incelemesini izledim. Telefonu beğendim.Sanırım onu alacağım :) Değişik önerilere de açığım :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BerkhanBalta

quote:

Güzel cihazdır.

Ektrem birşeyler yapmayacağım. Herkesin yaptığı işler :) Sosyal medyayı yoğun olarak kullanmayı düşünüyorum ve tabiki oyun oynayacağım(Normalden fazla oynarım) :) Günü tamamlasa yeterli benim için. Zenfone 5'in bataryası 2070 mA. 1 gün idare edebilir mi emin olamadım.Üstüne biraz daha para ekleyip Zf6 mı alsam onun ki de 3300 mA ama ekranı 6 inch. Benim için en ideal boyut 4.5 ve 5 inch. Sadece bu modeller arasından olmak durumunda değil. Başka cihazlar da olabilir.Aklıma ilk gelenlerdi T50 GMD2 Moto G ZF5-ZF6

Sony Xperia SP önermişsiniz (Diğer arkadaşlar) Bir inceleyeyim :) Öneriler için teşekkürler bu arada

Sp kullanıyorum pil süresi konusunda piyasadaki en iyi cihazlar arasındadır.

• quote:

Sony Xperia Sp incelemesini izledim. Telefonu beğendim.Sanırım onu alacağım :) Değişik önerilere de açığım :)

Butce 750~800 civari ise zaten sp den daha iyisi yok o fiyat bandinda,bende kullandim gayetde iyi cihaz helede suanki fiyati ile.

• Sıfır Moto G al bak keyfine bence. Zenfone lara bakabilirsin ayrıca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 24

Sıfır Moto G al bak keyfine bence. Zenfone lara bakabilirsin ayrıca.

Zf 6 hakkında düşünceleriniz nelerdir :)E
  • quote:

quote:

O çok büyük bence, incelemelerini izlemedim, izle büyük telefon seviyorsan sana uygun olabilir.
  • zenfone 5 batarya 1 gün idare etmez deniliyor, bana göre büyük telefon z1 den kasa olarak daha uzun
    sp güzel telefon ama eskidi biraz ve ön kamera vga, batarya iyi
    moto g kullanıyorum güzel ama kamera memnun etmez ve stok androidi sever misin bilmiyorum hoparlörü güzel batarya da iyi
  • moto g
  • quote:

quote:

Sp.. zf6 danda moto g den daha hizli islemxi ve gpuya sahip

• quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

quote:

quote:

Sp.. zf6 danda moto g den daha hizli islemxi ve gpuya sahip

Güncelleme konusunda Xperia Sp'nin durumu nedir?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.