Şimdi Ara

telefon alacağım yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 600 tl maksimum bütçem var beyler samsung galaxy ace 2 düşünüyorum ne dersiniz

• Kardeş yeni bir telefon çıkmış general mobile discovery 599 tl bu fiyata alabilecegin en iyi telefon en son android sürüm var 1 gb ram 1.2 güz işlemci filan deli telefon yapmışlar fiyatina göre ( tabi benim gibi androide uzak degilsen ben olsam lumia 520 alırdım ama 520 özellik olarak daha düşük ben sadece androidden biraz soğudum o yüzden böyle konuşuyorum )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostmans

Kardeş yeni bir telefon çıkmış general mobile discovery 599 tl bu fiyata alabilecegin en iyi telefon en son android sürüm var 1 gb ram 1.2 güz işlemci filan deli telefon yapmışlar fiyatina göre ( tabi benim gibi androide uzak degilsen ben olsam lumia 520 alırdım ama 520 özellik olarak daha düşük ben sadece androidden biraz soğudum o yüzden böyle konuşuyorum )

general mobile discovery daha iyi diyosun yani
  • atılgan34 kullanıcısına yanıt
    bimeksden olması şart çünkü 130 tl çek var onu kullanıcağım
  • atılgan34 kullanıcısına yanıt
    bi yardım lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: atılgan34

600 tl maksimum bütçem var beyler samsung galaxy ace 2 düşünüyorum ne dersiniz

GM Discovery
    Kesinlikle daha iyi. Fiyat performans canavari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OZYMANDIAS -- 30 Temmuz 2013; 7:37:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atılgan34

quote:

Orijinalden alıntı: ghostmans

Kardeş yeni bir telefon çıkmış general mobile discovery 599 tl bu fiyata alabilecegin en iyi telefon en son android sürüm var 1 gb ram 1.2 güz işlemci filan deli telefon yapmışlar fiyatina göre ( tabi benim gibi androide uzak degilsen ben olsam lumia 520 alırdım ama 520 özellik olarak daha düşük ben sadece androidden biraz soğudum o yüzden böyle konuşuyorum )

general mobile discovery daha iyi diyosun yani

Aynen öyle diyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone-Acil Yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ghostmans G kullanıcısına yanıt
    bana bimeksde olan bi telefon lazım çek var çünki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.