Şimdi Ara

Telefon alacağım yardım !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben telefonu değiştirmeye karar verdim şimdiki telefonum c3-00 ve beni iyice sıktı gelelim asıl konuya şimdi telefonun sarjı 1 günü çıkarması lazım(1 saat normal düzeyde oyun, 1saat civarı internet,15-20 dk müzik, 10-15 dk kadar telefon görüşmesi,sabah 8 akşam 5e kadar yyetse yeter) kronik sorunu olmassa iyi olur, beni 2-3 sene idare etmesi lazım, ekranı 5 civarı olsun çok büyük olmasın, kamera çok önemli değil önünü görsün yeter, ses çıkışıda çok önemi değil, yeni çıkan oyunları 2-3 sene oynatsa yeter, hafıza kartı takılıp takılmaması sorun değil zaten çok hafızaya gerek duymam yorumlarınızı bekliyorum aklımda şu telefonlar var; g2, s4 sizin telefon önerileriniz nedir, en fazla 1300-1350 civarı verebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackpearl00 -- 12 Mart 2014; 18:16:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• blackpearl00 kullanıcısına yanıt
    LG G2
  • g2 al tabiki hocam şuan için sıkıntısız kırmızı bulun hatta
  • Bence 100 tl daha ekle s4 al hiç kasma yapmaz şarjı bi gün rahat gider o olmadı note 2 al

• Lg g2 baskasına bakmana gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alp Ezer

Bence 100 tl daha ekle s4 al hiç kasma yapmaz şarjı bi gün rahat gider o olmadı note 2 al

ya s4 ün tasarımı g2 den bi adım geride bi de samsun s3e yaptığı gibi s4 ü de atar 1-2 sene içinde köşeye s5 çıktığı için bu benim düşüncem yani ama note 2 de çok güncel değil ve ekranı bence biraz büyük, yorum yapan herkese teşkkürler

• Samsung s3 ü kenara atmadı ki s4 şu an son sürüm kitkat olucak . Ama terchih senindir hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone-Acil Yardım
    2 yıl önce açıldı
    Telefon Önerisi
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • G2 al. S4 alacagina eski nokia telefonunu kullan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Samsung s3 ü kenara atmadı ki s4 şu an son sürüm kitkat olucak . Ama terchih senindir hocam

Keşke kenara atsaydı. Android 4.3 ile telefon rezalet hale geldi. Yavaşlamalar, laglar, takılmalardan artık illallah ettiğimden satıp LG G2 aldım. LG G2 performans olarak uçuyor, ancak bunun da kulaklık sesi kalitesi zayıf geldi. S3'ümün kulaklık sesi çok daha iyiydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

quote:

Samsung s3 ü kenara atmadı ki s4 şu an son sürüm kitkat olucak . Ama terchih senindir hocam

Keşke kenara atsaydı. Android 4.3 ile telefon rezalet hale geldi. Yavaşlamalar, laglar, takılmalardan artık illallah ettiğimden satıp LG G2 aldım. LG G2 performans olarak uçuyor, ancak bunun da kulaklık sesi kalitesi zayıf geldi. S3'ümün kulaklık sesi çok daha iyiydi.

Bu konuda haklısın s3 alınmıyabilir ancak s4 lg g2 yarışır benim kendi kararım

• kemalboran kullanıcısına yanıt
    sesı kısılmıs bı yerde okudum ne derece dogru bılmıyorum avrupada yuksek olmayacakmıs artık telfonların seslerı.
    root edıp Audio_Booster_LG_G2 u yuklersenız gumbur gumbur ses cıkısı oluyor
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    Hocam sorun sadece ses kısıklığı değil. Ona bakarsam daha önce çakma iPhonum 4'üm vardı, kulakları yırtacak kadar güçlü ses veriyordu, ancak ses kalitesi berbattı.

LG G2'nin bas ve tiz dengesi ile ses berraklığı da Samsung, Nokia, HTC gibi firmaların amiral gemisi telefonları kadar iyi gelmedi bana.
    s3 u tecrube etmıstım ondan daha ıyı ses kalıtesı var aynı mp3 dosyaları ıle s4 u denemedım...
    Ben de S3'ten buna geçtim. Kendi kulaklıkları, kendi müzik uygulamaları ve rootsuz varsayılan ayarları ile S3'ün sesi bundan çok daha iyiydi. Hem berraklık olarak, hem de bas tiz dengesi olarak.
    valla bılemıyecem belkı kulaklıgınızda bı sıkıntı vardır ? yada bı servıse yollayın bılemıyorum
    Evde daha önceden almış olduğum Phillips marka kulaklık ile de denedim. Sonuç aynı. Ayrıca arkadaşımın LG G2'sinde de denedim. Onunki de aynıydı.
  • Ikiside iyi telefondur pisman etmez

• cevap veren herkese teşekkürler g2 alabilirim g2 daha yakın geldi bana

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.