Şimdi Ara

Telefon alacam yardım etmek isteyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aradığım telefon;sarjı uzun gitmesi,hafızasının oldukca fazla olması,kamera olmasada olur.
    Ofis uygulamaları olmalı..Ve mumkunse nokia olmalı
    Epeyce aradım ama bir turlu bulamadım yardımcı olacak arkadaslar arıyorum...

• Nokia 6230i nasıl peki?? Sarjı fazla uzun gitmiyor sanırım ama hafıza oldukca fazla
  • nokıa alacaksan 9300 al.küçük telefon ve kamera olmasa da olur demişsin o zaman 9300.
    6230iyi ofis uygulamaları için kullanamazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknode -- 11 Mayıs 2005, 23:11:01 >

• iyi ama iyide para dogrusu..ofis derken tel kayıtlarını tutabılecegim bir tel.. wordle calısmayı kastetmemistim
  • 6630 al.fityatı baya düştü.700 ytl genpada.madem nokıa istiyosun

aslında ne kadara kadar alabilirsin?? limit??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknode -- 11 Mayıs 2005, 23:16:30 >
  • 6230i iyi degilmi eksigi ne peki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mehmet68

6230i iyi degilmi eksigi ne peki?

Symbian'ı yok anca java destekli program yükleyebiliyorsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • alman gereken telefon tabiki motorola mpx220 kesin bak fiyatida cok uygun hafizasi 1gb a kadar da cikiyor
  • symbianı yokk sanırm motorolanın
  • baba microsoft un bir suru yazilimi fln war walla benim arkds kullaniyo cok memnun fiyat konusunda en guzel i bu bence
  • benim aradıgım hafızası fazla olsun ve ozel tellerimi ayrı dosyalarda sifreli tutabilecegim bisey
  • 6021 e bi bak istersen piyasaya henüz çıkmadı. Kamere yok fiyatı fazla olmaz heralde.
  • hafizayi arttirilabilir olarak dusun derim fazla hafiza isteyen birine dahili hafizalar elbet yetersiz gelecektir nokia da kararliysan bende 6630 derim ama nokia yi birkenara birakirsak sonyericsson p serisinden bir telefon oneririm buyuklugunu dert etmezsen 9300 da senin isini fazlasiyla gorur bunun disinda fiyat olarak 6260 6630 en kotu ihtimalle 6600 (ugrasmayi seviyorsan )sx1 de senin istedigin seyleri karsilar (ama 6600 da yuksek hafiza sorununa cozum bulamayabilirsin ) ayrica mpx200 ve mpx220 de windows isletim sistemleriyle sana yardimci olabilirler sonucta senin ilk mesajinda yazdigin tarife gore en iyi secenek 6630 yinede diger secenekleri de arastirmanda fayda var
  • tesekkurler sanırım 6630 alacak gibiyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.