Şimdi Ara

Telefon alıcam kararsız kaldım tavsiye verirmisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni telefon almaya karar verdim sizde ne almalıyım yardımcı olurmusunuz s4---s4 mini---htc one-xperia z-galaxy note 2 yeni tavsiyelerede acıgım bu telefonların artılarını ve eksilerini söylermisiniz sizce vericegim paraya deger mi alıcagım telefon simdiden tesekkur ederim

• blackfate B kullanıcısına yanıt
    Senin telefonda aradığın en önemli özellikler nedir. Beklentilerin nedir. Hangi özellikler senin için daha önemli. Batarya ömrü mü, ses kalitesi mi, ekran kalitesi mi, artırılabilir hafıza mı, incelik mi, dayanıklılık mı, oyun performansı mı vs. Bunları yazarsan daha isabetli öneriler alırsın.
  • 1000 1500 tl arası birşeyler arıyorum sürekli maillerimi kontrol etmem gerektiği ve iş için kullanacağım için çok küçük ekranlı bir model tercih etmiyorum.
    1600 TL'ye LG G2 var. Özellikle işlemci performansı aşağıdaki telefonlardan daha iyi ancak dahili hafızası 8 GB olduğundan ve hafıza kartı desteği olmadığından tavsiye etmiyorum.

1500 TL'ye en iyi telefonlar Samsung Galaxy S4 ile Lg Optimus G Pro'dur.

Bu telefonların birbirlerine üstün geldikleri bazı özellikler vardır. Sen hangi özelliklerin senin için önemli olduğunu yazmadığından ikisi arasından birisini özellikle öneremiyorum. Kendi tercihlerine göre bu iki telefonu araştırıp ikisinden birisini alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 17 Eylül 2013; 22:21:19 >
  • aslında daha çok s3 ve s4 mini arasında kararsız kaldım. Fiyat açısından s 4 beni biraz zorlayacak gibi. Ekran kalitesi ve kamerası benim için önemli ancak ikisininde kamera performansı aynı gözüküyor
    İkisi arasında kaldıysanız S3 almak daha mantıklı. Samsung'un amiral gemisi olarak tanıtılan telefonları dışında telefon almak akıl karı değil. Ancak bu fiyat aralığında Lg Optimus G'ye de bir gözatmanızı tavsiye ederim. Ekran kalitesi bu iki telefondan da daha iyidir. Ancak fotoğraf kalitesi konusunda S3'ten bir tık aşağıda olduğun söylenebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 17 Eylül 2013; 22:34:40 >
  • Arkadaşım Ben S3 Kullanıyorum ( REPLİKA ) , memnunmusun Dersen çok çok Memnunum 512 mb ram çift çekirdek yetiyor.
    note2 veya s4 daha güçlü ama s3 bana çok çok yetiyor. şöyle belirteyim daha açıklayıcı olsun o zaman. aşağıda kendi yüklediğim s3, s4, note2 resim kalitesine ve özelliklerine bakarak
    ne demek istediğimi daha iyi anlarsın.

http://www.dosya.tc/server14/OkDTNf/ngGalaxyS3GalaxyS4GalaxyNote2Resimlerim.rar.html

fiyat vs. sormak isterseniz lütfen aramaktan veya mail göndermekten sakın çekinmeyin.

Hasan
    0506 854 52 43
    hasan.karatas00@gmail.com

Tamam Satışını Yapıyorum ama benden alınması şart değil sadece bilgi almak içinde arayabilirsiniz, yardımcı olurum.

iyi sohbetler.

• G2 öneririm replika almamanı da öneririm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.