Bildirim
Telefon alıcam yardımmm!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
100-200 tl fiyat farki var fakat ben Galaxy W aldim bende ace veya W almayi düşünüordum ama W 'yi sevmediysen iyi bir telefon istiyorsan ACE 2 AL -
W al aradaki fiyat farkına kıyarsan. 2.el düşünür müsünüz ? -
W aldim 0 gayet hoşuma gitti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
s II kullanan var mı bende telefon almak üzereyim ama şarj hakkında düşünüyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: frknkrhn
W aldim 0 gayet hoşuma gitti
güle güle kullan -
şarj için bir çözümünüz var mı 3 gün dayanır diyenleri gördüm ben günde 3 kere şarja takıyorum yaptığım şey oyun oynamak ve mesajlaşmak -
quote:
Orijinalden alıntı: gamzeaksoy
şarj için bir çözümünüz var mı 3 gün dayanır diyenleri gördüm ben günde 3 kere şarja takıyorum yaptığım şey oyun oynamak ve mesajlaşmak
Çok oyun oynarsan gidiyor şarj ekran parlaklığını %30 a falan getir 3g yi kullanmadığın zaman 2g ye
al bunların yaparsan daha çok gider
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: elifednah
quote:
Orijinalden alıntı: gamzeaksoy
şarj için bir çözümünüz var mı 3 gün dayanır diyenleri gördüm ben günde 3 kere şarja takıyorum yaptığım şey oyun oynamak ve mesajlaşmak
Çok oyun oynarsan gidiyor şarj ekran parlaklığını %30 a falan getir 3g yi kullanmadığın zaman 2g ye
al bunların yaparsan daha çok gider
peki 2 g ye nasıl getireceğimkies ten birşey yükle falan diye yazılar görmüştüm bu forumda onlardan haberin var mı
-
özel batarya al ve interneti kullanacağın zaman aç.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ekran yansıtma donma sorunu çözümü
- media markt fatura sorgulama
- belediyelerden gelen mesajlar nasıl engellenir
- bu imei numarasının başka cihazlara kopyalandığı tespit edilmiştir
- zırrr zil sesi indir
- s22 ne zaman çıktı
- samsung s24 plus özellikleri
- exynos 2400
- samsung galaxy s serisi
- exynos 1480
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X