Şimdi Ara

TELEFON ALIRKEN UZAK DURULMASI GEREKEN FİRMA! N11-> Newport-GG->Cepport-HB->MYS İLETİŞİM-İNTELLİCELL (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
36
Favori
46.196
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    avukat arayıcılığıyla paramı aldım :)
  • Konu sahibinin yazdıkları sebebiyle n11 üzerinden alacağım telefonu newport yerine 30 tl daha pahalı olan başka bir satıcıdan aldım. Böyle kişilerin Allah müstehakını versin. Biz de üzerimize düşeni yapalım.
  • mersin123 kullanıcısına yanıt
    Çok sevindim bir faydası olduğuna.
    hangi firma servisiymiş merak ettim?
  • mstfasngl kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam darısı bana!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstfasngl

Çok sevindim bir faydası olduğuna.
    hangi firma servisiymiş merak ettim?

Xiaomi mi5 aldim. Delta garantili. Baska da secenek yoktu. Onun da vukuatlari var ama...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • esnafmış şeymiş vs yüksek ücretli bir ürün alıcaksam ne olursa olsun esnaftan bir şey almam. %100 çakallar demiyorum ama %99 çakal haysiyetsiz. Kurumsal firmaların en azından para iade güvencesi vs var.
  • ben çok yanlış yerden s7 edge almışımda haberim yok
  • PomPom kullanıcısına yanıt
    siparişiniz gelmediyse hemen iade edin hocam.
  • Ya arkadaslar guzel dostlarim. 100 tl 200tl 500tl icin boyle sacma sapan yerlerden birsey almayin. Gidin adam gibi magazadan yasal urunler alin. Paralel ithalat nedir ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Herkesin bütçesi ona göre, neden aldın demeyeceğim haklı sebeplerin vardır ama keşke LG TR garantili alsaydın hocam. Bekletiyorlar her servis gibi evet ama sonunda ya tamir ya değişim garanti. Senin şu haldeki G4'üne G5 değişimi bile çıkardı alanlar oldu. Ben G3 cihazımı verdim ellerinde G4 yok diye G5se modelini verdiler.

Elektronik cihazları netten almama taraftarıyım ben. Evet güzellikleri var yok değil 14 koşulsuz iade (dürüst satıcı ise ), uygun fiyat, çeşit bolluğu vs ama yüz yüze derdini anlatacak bir birim yok karşında.

Geçmiş olsun umarım adam insafa gelir de mağduriyetini giderir.

Aynen.

Bendeki G3'ü Turkcell'den almıştım, bu sayede Şengüller'e gidip telefonun sıkıntılarını gidermiştim. Adamlar oldukça ilgili ama LG Türkiye garantili ise elbette.

Üstte de yazmışlar, Apple'dan başkası yalan bu konuda. Bundan sonraki telefonum IOS.

• Xperia z2 almıştım gittigidiyordan bu şerefsizlerden şükür ne bozuldu ne su geçirdi itle köpekle uğraşmak zorunda kalmadım sonundada kırıldı, konuyu okuyunca kırıldığına sevindim nerdeyse katil eder böyleleri insanı.
  • _OkNisT_ kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam iyi ki bunlarla uğraşmamışsın.
    Hocam toplam kaç günde aldınız paranızı ?? İcra takibiyle?

• Forumda çoğu ben dahil bir çok kişi bu satıcıdan telefon almışızdır. N11 GG üzerinden satışları ve yorumları iyi olan bir firma. Ben sırf cepport newport aynı şekilde 7 8 tane lg g3 aldım zamanında . Telefonlarda allahtan sıkıntı çıkmadı. Bundan sonra almayız kendileri bilirler.
  • rock_starr kullanıcısına yanıt
    Aman hocam iyiki sıkıntı çıkmamış çıksa büyük rezillik.
    İlk mesajı da parayı aldığınızda dair güncelleseniz daha iyi olmaz mı?

• ben telefon arızasında, yetkili servise verirken bile huzursuz oluyorum.
    kendi gözümün önünde lg servisi telefonu hayvan gibi açıyordu, ben okadar kollarken..
  • Lg nin paraleli alinir mi allah askina G2 den beri sorunlu telefonlar hadi aliyorsunuz bunu bilerek tr garantili alin .....

Ben paralel aliyorum suan kadar bir sorun yasanadim S6 ve Note3 ama gidipte bile bile ladeste yapilmaz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 8 Aralık 2016; 13:31:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • wolkien kullanıcısına yanıt
    ilgilenicem hocam.
    Merhaba,
    LG G4 telefonumu Gittigidiyor üzerinden (Telefonshop) Evo Bilgi Teknolojilerinden almıştım. Cihaz durup dururken kapandı ve sürekli resetlemeye başladı. Servisine gönderdim. Darbeye dayalı anakart değişim parası 350TL istediler. Telefonun üzerinde darbe yoktu ki anakartı arızalansın, Mailleştik telefon ile konuştum fakat bir türlü kabul etmediler. THH ye başvurdum bugun bedel iadesi çıktı.
    Biz yandık başkaları yanmasın,
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.