Şimdi Ara

TELEFON ALIRKEN UZAK DURULMASI GEREKEN FİRMA! N11-> Newport-GG->Cepport-HB->MYS İLETİŞİM-İNTELLİCELL (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
36
Favori
46.196
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Size sadece şunu söyleyim.

Bir yahudi atasözüdür.

BEN ZENGİNMİYİM Kİ UCUZ ÜRÜN ALAYIM.

çok doğru.

100 200 fazla verin.

Kafanız rahat olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • emirbayke kullanıcısına yanıt
    para iadesi istiyorsanız tüketici mahkemesine satıcıyı vermeniz lazım. servisi verip vakit kaybetmeyin.
    para iadesinde muhatap satıcıdır. delta ordan her türlü yırtar.
  • larenuf kullanıcısına yanıt
    Hocam eğer olurda telefona bir şey olursa ve Delta'ya yollamak zorunda kalırsanız geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artyom1959

Hocam eğer olurda telefona bir şey olursa ve Delta'ya yollamak zorunda kalırsanız geçmiş olsun.

haklısın hocam ama başka alternatif yok bu durumu en iyi şu cümle özetliyor..

*urfa'da oxford vardı da biz mi gitmedik
  • larenuf kullanıcısına yanıt
    Sizde haklısınız hocam. Buradaki Xiaomi cihazların garantileri her ne kadar kötü olsa da fiyat/performans oranı çok iyi.
  • Artyom1959 kullanıcısına yanıt
    hepsi burada mi telefonların garantisini kime veriyor hocam bbiliyor musnuz ithalatçı garantili yazıyor
  • Hocam Xiaomi cihazlarda şuana kadar Delta ve Evo'ya verdiğini gördüm.
  • Note 5 aldım bunlardan eylül sonunda bi sorun çıkarlarsa üstlerinde don bırakmam
  • böyle çakallardan telefon almayın arkadaşlar. telefonda sorun çıkarsa, kendi yetkili servisine parasıyla bile tamir ettiremezsiniz
  • blekwolf B kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam parasıyla bile tamir etmiyorlar.
  • Ben de bu intellicell denen lanet firmadan bir G4 almıştım. Telefon kronik anakart arızası olan serinin içerisindeydi ve kendiliğinden kapanıp çok uzun süre açılmıyordu. Gönderdim bunu firmaya. Sonuç tahmin edebileceğiniz gibi 1.5 ay boyunca hiç ses soluk çıkmayan bir servis. Sonrasında da telefonu kargoya vermişler. Telefonu kargodan aldım ve gördüğüm manzara içler acısı. Telefonu hiç açmamışlar notu okumamışlar bile. Direkt aynı şekilde göndermişler. Bir daha paralel falan filan töğbe. Mümkünü yok paralel ithalat cihazları almam.
  • sen yine şanslısın benim samsung garantili diye aldığım, bandrolüne kadar samsung tükiye garantili yazan telefon ithalatla ülkeye girmiş çıktı
  • Umutkocoglu U kullanıcısına yanıt
    Neden icraya vermiyorsun sen de?
  • Tüketici hakları mahkemesine vereceğim tabiki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüzlerce binlerce kez diyoruz. "Kardeşim yurtdışından telefon getirtmeye izin verin vergisinide harcınıda doğrudan size ödeyelim" diye.Bir türlü devlet büyüklerimize anlatamıyoruz bunu.
    Bak bakalım o zaman nasıl peşimizden koşuyor bu kan emici sülükler.

Telefon alıyorsun hat taktın mı iade edemezsin. Wifi açamazsın.İyide ben nerdenanlayacağım telefonun sağlam olup olmadıgını..
    Gerçekten telefon almak Türkiye'de büyük sıkıntı.muattap bulamazsın sorun yaşarsan yanarsın garantisi hep"kullanıcı hatası" olur of of
  • Aksaray iletişimden telefon aldım. Sonra yorumları okudum hepsi sorunlu. Ama n11 mağaza puanını %99 yapmış. Biraz pişman oldum ama son yorumlar nedense çok iyi herkese övmüş teşekkür etmiş. Telefon samsung C7
  • Hocam Merhaba,
    Benimde ilgili firmayla alakalı telefonumda yaşadığım problem yüzünden hakem heyetine taşımıştım konuyu. Karar benim lehime çıktı. Aradım firmayı görüştüm karara itiraz ettiklerini belirtiyorlar. Ben bu itiraz sürecini nasıl takip edebilirim bir bilginiz var mı acaba?
  • MirachleSevim M kullanıcısına yanıt
    İtiraz tüketici mahkemesine yapılıyor. Eğer gerçekten de itiraz etmişlerse e-devlette uyap mahkeme dava dosyası sorgulama kısmında gözükmesi lazım.
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    Merhaba, e devlette sorguladığımda bana atanmış herhangi bir dava gözükmüyor. Daha önce benim açtığım icra davasında hemen gözükmüştü e devlette. Hatta firmadan görüştüğüm kişi 23 ocakta ilk dava görülecek şeklinde bilgi bile verdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssmm

quote:

Orijinalden alıntı: gokhangokhan33

böyle işlere bu yüzden girmiyorum herkes üstüne alınmasın türkiyenin geneli böyle yavşaklar dolandırıcılarla dolu gidin mediamarkttan alın 20-30 günü geçerse pat paranı veriyorlar

cidden 100-300 lira fazla olsun gidin mediamarkttan alın telefonu

o iş öyle değil media marktan alınma g4 hakem heyeti kararına rağmen parayı ödemiyor oyalayıp duruyor 13 ağustostan beri telefonsuzum düşün şimdi birde icra süreci var ha cepport ha mediamark ne farkı kaldı

sen ne için iade istiyorsun garantiye gönderdin telefon halen eline ulaşmadı diyemi eğer böyleyse vermeleri lazım çünkü daha önce hiç bir arkadaşımda karşılaşmadım
    ha dersenki garanti cihazı yaptı ben iade istiyorum tabiki onlar haklı böyle diyorsan

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.