Şimdi Ara

TELEFON ALIRKEN UZAK DURULMASI GEREKEN FİRMA! N11-> Newport-GG->Cepport-HB->MYS İLETİŞİM-İNTELLİCELL (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
36
Favori
46.196
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ne zaman oldu hocam ellerinde parça kalmıştır sorunsuz yapmıslardır ellerinde parça olmasa sipariş vermeleri falan gerekse asla yapmazlardı. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstfasngl

avukat arayıcılığıyla paramı aldım :)

Nasıl bir yol izlediğinizi ve Avukatınızın iletişim bilgilerini benimle paylaşır mısınız?
  • mstfasngl kullanıcısına yanıt
    3-4 ay önce yaptılar.
  • Türkiyede Xiaomi telefonlarını az firma getiriyor ve bunların hepsi paralel ith....

Yorumların çoğunda LG G4 var maalesef 2 farklı seri cidden sorunlu firma insanları mağdur ettiler.

Xiaomi modellerinde durum nasıldır ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bahsi geçen firmadan 04.01.2017 tarihinde ben de cihaz aldım,bozuk çıktı,değişim yaptılar gelen cihaz da bozuk çıktı,bugün n11 üzerinden iade talebi oluşturup cihazı yolladım,n11 mağaza 19.01.2017 tarihine kadar cevaplayacağını söyledi,umarım parayı kurtarabilirim :)
  • Newport-GG->Cepport-HB->MYS İLETİŞİM-İNTELLİCELL aynı firmalar heralde

MYS ye delta servis bakıyormuş sanırım

alsak başımız ağrır mı?
  • ugarb kullanıcısına yanıt
    hocam sakın bulaşmayın bana 100lerce mesaj geldi yetişemiyorum bile artık ama genede siz bilirsiniz şöyle bir durum var eğer ki sorun cıktıgında cihazdan vazgeçecek kadar zenginseniz o zaman alabilirsiniz :)
  • bu telefon işi amma sıkıntılı yahu :)
    kimisi diyor internetten almayın (ki bende öyle düşünüyordum) lakin o zaman da aldıktan sonra mağaza devreden çıkıyor ve yine servisle uğraşmak zorunda kalıyorsunuz (tabi mağaza da bağırıp çağırırsanız birde dayak yeme ihtimali var) :)
    mağaza devreden çıkıyor derken onlara götürseniz de ,onlar da servise gönderiyor ,direk değişim yapmıyorlar

bana internetten almak daha avantajlı gibi geliyor (sağlam satıcılardan) ,açıp arızalı olduğunu gördüğünüzde 14 gün içinde iade imkanınız oluyor ama mağaza da böyle bir imkan yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cemal CEMİL

bu telefon işi amma sıkıntılı yahu :)
    kimisi diyor internetten almayın (ki bende öyle düşünüyordum) lakin o zaman da aldıktan sonra mağaza devreden çıkıyor ve yine servisle uğraşmak zorunda kalıyorsunuz (tabi mağaza da bağırıp çağırırsanız birde dayak yeme ihtimali var) :)
    mağaza devreden çıkıyor derken onlara götürseniz de ,onlar da servise gönderiyor ,direk değişim yapmıyorlar

bana internetten almak daha avantajlı gibi geliyor (sağlam satıcılardan) ,açıp arızalı olduğunu gördüğünüzde 14 gün içinde iade imkanınız oluyor ama mağaza da böyle bir imkan yok

hocam ben burda bahsi geçen mağazalar dahil 100 telefon almışımdır. ithalatçı garantili distribütor garantili Lg samsung general mobile htc iphone bütün markalardan aldım. En son arkadaşıma 3 gün önce n11 de 7 128 gb aldık. Şimdi teknoloji şans işi mağazadan da alsan internettende alsan sıkıntı çıkabilir. Çok şükür ben sorun yaşamadım. hatta geçen sene 6s aldığım arkadaşın telefonu arızalandı faturası olmadan götürdü servise 10. günde cihazın yenisini gönderdiler. Diğer markaların servisi bu kadar iyi çalışmıyor oda ayrı konu. demem o ki önce alacağınız telefonu araştırın kronik sorunu var mı örneğin lg g4 gibi mümkünse uzak durun ama illakı alacağım diyorsanız ozaman distribütor garantili tercih edin. ve son olarak internetten alacağınız mağazayıda araştırın. Sonrası şans işi geçin şiparisinizi :)

• rock_starr kullanıcısına yanıt
    evet elektronik işi tamamen şans oluyor ,bize düşen arkası sağlam mı bunu araştırmak
  • Servise (EVOBT) gönderdiğim telefon 20 gün oldu halen bekliyor tarafıma hiçbir şekilde dönüş olmadı.THH başvurmalımıyım ?
  • hemen basvurmalısın hocam surec zaten uzun zaman kaybetmeyin
  • Geçmiş olsun. Tam 3 tane telefon sipariş vermek üzereydim bunu gözden geçirdim sayenizde.
  • ceppaketide dahil ediniz...
  • TELEFONUM 1 HAFTADIR SERVİSİN SİTESİNDEN TAKİP EDİYORDUM BUGÜN BÖYLE BİR CİHAZ YOKTUR YAZIYOR NEDEN OLABİLİR SİZCE
  • 7-8 aylık Samsung A510 telefonumu cepporttan almıştım (gittigidiyor) ,ancak dokunmatiği çalışmıyor şuan. Görüntü var, tuşları çalışıyor, dokunmatik çalışmıyor. Cam ekran koruyucuyu falan da çıkardım,aynı.

Garantisine göndermekten başka çarem var mı arkadaşlar ?

Ekleme : Yere düşürme ..vs olmadı, gece taktım şarja, sabah baktım çalışmıyor. Yeniden başlatınca görüntü geldi,ancak dokunmatik çalışmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okan_mersin -- 9 Şubat 2017; 16:31:38 >
  • http://urun.n11.com/cep-telefonu/samsung-galaxy-s7-edge-g935f-cep-telefonu-P118578226

adamların bir ilanı. Yorum sayısı çok fazla.

bunu duyduktan sonra bi alışverişim olmaz lâkin yorumların geneli de iyi yönde.
  • Okan_mersin kullanıcısına yanıt
    SERVİSE GÖNDERİYORSUNUZ KULLANICI HATASI OLDUĞUNU SÖYLEYİP EKRANI KOMPLE DEĞİŞTİRİYORLAR EKRAN FİYATLARI 250-350 TL ARASINDA DEĞİŞİYOR.TELEFONDA DARBE OLMASA BİLE ÇOĞU SERVİS DARBEDEN KAYNAKLI OLDUĞUNU YAZIYOR FORMLARA HER TÜRLÜ BİNDİRİYOR SERVİSLER
  • arkadaşlar durumlar nasıl sizde ?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.