Şimdi Ara

TELEFON ALIRKEN UZAK DURULMASI GEREKEN FİRMA! N11-> Newport-GG->Cepport-HB->MYS İLETİŞİM-İNTELLİCELL (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
36
Favori
46.196
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kms2007

quote:

Orijinalden alıntı: dermani06

http://urun.n11.com/cep-telefonu/samsung-galaxy-c5-c5000-45g-cep-telefonu-P139552475

Linkteki telefoncu Newcep de bunlardan mı

Hayır hocam bu delta garantili yazıyor. Bu üç kağıtçı firmanın servisi intellicel-mys

Hocam ben Mys'den telefon aldım Delta garantili olarak. Delta ile İntellicel aynı garanti firması diye biliyorum. Hatta yavaş yavaş garanti firmasını da Mys diye değiştiriyorlar diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhangokhan33

quote:

Orijinalden alıntı: ssmm

quote:

böyle işlere bu yüzden girmiyorum herkes üstüne alınmasın türkiyenin geneli böyle yavşaklar dolandırıcılarla dolu gidin mediamarkttan alın 20-30 günü geçerse pat paranı veriyorlar

cidden 100-300 lira fazla olsun gidin mediamarkttan alın telefonu

o iş öyle değil media marktan alınma g4 hakem heyeti kararına rağmen parayı ödemiyor oyalayıp duruyor 13 ağustostan beri telefonsuzum düşün şimdi birde icra süreci var ha cepport ha mediamark ne farkı kaldı

sen ne için iade istiyorsun garantiye gönderdin telefon halen eline ulaşmadı diyemi eğer böyleyse vermeleri lazım çünkü daha önce hiç bir arkadaşımda karşılaşmadım
    ha dersenki garanti cihazı yaptı ben iade istiyorum tabiki onlar haklı böyle diyorsan

garanti cihazı yapamadı ve bana sormadan değişim yapmak istedi bende ücret iadesi talep ettim çünkü telefondan soğudum 13 ağustostan beri uğraşıyorum düşünün tel lg türkiye garantili ve media marktan alınma

• O iri yarı dediğiniz dolandırıcı adamına denk gelmemiş. Böyle doğum hatası olan gereksiz adamlar yüzünden insanın başı belaya giriyor işte.. Geçmiş olsun.
  • ucuz olduğu cezbediyor milleti ama ithalatçı garantili telefon hayatta almam. birşey olunca peşinde koşturduğunuz para resmi garanti fiyatı arasindaki farki kat kat geçiyor.
  • Yeni Türkiye'ye hoşgeldiniz , yollar kööprüler binalar insan ahlakına fazla etki edememiş 14 senede ama gne de Hoşgeldiniz
  • Hepsiburada'nın kendi sattığı ithalat garantili ürünlere de heveslenmeyin. Peşinden koştuğunuzla kalırsınız. HB artık eski HB değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakozturkk

merhaba, intellicell ithalatçı garantili g4 almıştım gittigidiyor aracılığı ile cepport satıcısından. Cepport işyeri mys iç ve dış ticaret ve intellicell yan yana dükkanlar zaten. Telefon bozulunca, bootloop ve ghostscreen sorunları olduğu için 18.08.2016 tarihinde teslim ettim. Dalga geçer gibi sadece yazılım yüklendi ama android 6.0 ile kullanmayınız diyorlar. Ne ekran ne anakart değişimi yapmışlar.

THH ye başvurdum, bilirkişi inceledi telefonu.

2 aya kalmaz sonuç çıkar gidip paranı alırsın demişti. Bende boşuna uğraşmışım demek adamlar parayı vermeyecek.

hocam cihaz ile ilgili son durum nedir. THH başvurusu sonucu vs.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

böyle işlere bu yüzden girmiyorum herkes üstüne alınmasın türkiyenin geneli böyle yavşaklar dolandırıcılarla dolu gidin mediamarkttan alın 20-30 günü geçerse pat paranı veriyorlar

cidden 100-300 lira fazla olsun gidin mediamarkttan alın telefonu

o iş öyle değil media marktan alınma g4 hakem heyeti kararına rağmen parayı ödemiyor oyalayıp duruyor 13 ağustostan beri telefonsuzum düşün şimdi birde icra süreci var ha cepport ha mediamark ne farkı kaldı

sen ne için iade istiyorsun garantiye gönderdin telefon halen eline ulaşmadı diyemi eğer böyleyse vermeleri lazım çünkü daha önce hiç bir arkadaşımda karşılaşmadım
    ha dersenki garanti cihazı yaptı ben iade istiyorum tabiki onlar haklı böyle diyorsan

garanti cihazı yapamadı ve bana sormadan değişim yapmak istedi bende ücret iadesi talep ettim çünkü telefondan soğudum 13 ağustostan beri uğraşıyorum düşünün tel lg türkiye garantili ve media marktan alınma

ah be hocam hiç kafa tutulurmu bırak yenisini verseler diyecemde g4 ün kronik bootlop sorunu var
    belki benim zenfone 5 asus garantisi diye sorun çıkartmıyordur

Bu arada elbet ücreti alırsınız benim eski bir zte grand x telefonum vardı hızlıaldan almıştım 369 lira iadeyi 6 ay sonra alabildim geç ama gelir yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakan5434

quote:

Orijinalden alıntı: burakozturkk

merhaba, intellicell ithalatçı garantili g4 almıştım gittigidiyor aracılığı ile cepport satıcısından. Cepport işyeri mys iç ve dış ticaret ve intellicell yan yana dükkanlar zaten. Telefon bozulunca, bootloop ve ghostscreen sorunları olduğu için 18.08.2016 tarihinde teslim ettim. Dalga geçer gibi sadece yazılım yüklendi ama android 6.0 ile kullanmayınız diyorlar. Ne ekran ne anakart değişimi yapmışlar.

THH ye başvurdum, bilirkişi inceledi telefonu.

2 aya kalmaz sonuç çıkar gidip paranı alırsın demişti. Bende boşuna uğraşmışım demek adamlar parayı vermeyecek.

hocam cihaz ile ilgili son durum nedir. THH başvurusu sonucu vs.

Bilirkişi raporu ve THH sonucunda haklı bulundum. yasal faizi ile beraber fatura bedelinin tarafıma iadesi şeklinde karar çıkmış. geçen hafta karar tebliğ edildi tarafıma.

konuyu açan arkadaşın yaşadıklarını okuyunca para için firmayı aramadım bile. önümüzdeki hafta direk icra dairesine gideceğim icra takibi başlatacağım. Sonucunu yazarım buraya.

• burakozturkk B kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba; direk olarak avukata giderseniz çok iyi olur çünkü 300 tl avukat parasını koyup sizin cebinizden para çıkmadan 300 lira fazla sekilde tahsil edebilirsiniz icra takibinide avukat yapar gerçi avukat taş atıpta kolu yorulmuyor ama bu firmanın size çektirdiklerinden sonra 300 lira bile az.

Özellikle tavsiyem lütfen avukat tutun 2 kere mutlu olursunuz. :)
  • Bu firmaya (MYS garanti) işim düşecek gibi, ne yapmalıyım
  • PoyrazKarayel59 P kullanıcısına yanıt
    İyi bir avukat bulman şart, sinir doktoruna ihtiyacın olabilir ve bol bol allah sabır versin. :)

Hangi marka hangi model telefon, mys ye ver telefonu cumartesi günlerinide sayacak şekilde 20. işgününde tüketici hakem heyetine başvur.

telefon kaç aylık vs tüm ayrıntıları yazarsan belki daha cok yardımcı olabilirim.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaranlıktaYaşayanAdam -- 6 Ocak 2017; 21:52:0 >
  • Delta'yı da ekleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstfasngl

İyi bir avukat bulman şart, sinir doktoruna ihtiyacın olabilir ve bol bol allah sabır versin. :)

Hangi marka hangi model telefon, mys ye ver telefonu cumartesi günlerinide sayacak şekilde 20. işgününde tüketici hakem heyetine başvur.

telefon kaç aylık vs tüm ayrıntıları yazarsan belki daha cok yardımcı olabilirim.

Note 5, n11'den alınma MYS belgesi var kutuda. Eylül sonu almıştım.

Kamera camı kırılıyor kendi kendine telefonun, ilkinde yaptırdım 2. ye kırıldı. samsungla mailleşiyorum sürekli, oradan bir şey çıkmassa servisle uğraşacağım gibi.
  • N11'de daha uygun fiyata ürün almak istiyorsanız bir tavsiyem var. Google Chrome'da Jarrt isminde bir eklenti var. Bu eklentiyi tarayıcınıza kurun ve n11'e girin. Siteden herhangi bir şey satın al sepete git. Jarrt internette bulunan en doğru indirim kupon ve kodlarını alışverişe uygular. ve daha indirimli alışveriş yapabilirsin. Ayrıca Jarrt'ın sisteminde yüzlerce alışveriş sitesi var.https://www.jarrt.com/ detaylı inceleyebilir tarayıcınıza indirebilirsiniz.
  • Eskort joye 8 marka telefonuda tavsiye etmiyorum. O aldim bimeksten ( satici toshibanin yan uretimi dedigi icin aldim) 1 ay sonra ahize sikintisi oldu ses karsiya gitmiyor.

Ve bu sorun kronikmis anladigim kadariyla. Andoid guncellemesi olacak deniliyordu ordada bir tutarsizlik var markada.

Alacak olan olursa once arastirsin sonra alsin, aldiktan sonra arastirmasinlar benim gibi
  • 1 yıllık telefonu verdiniz değilmi hocam onlara ve sıfır parası aldınız mı çok iyi olmuş sevindim adınıza bende bunlardan cihaz bakıyordum uzak durayım o zaman. Turuncu mağaza nasıldır n11 deki oradan alıcam telefonu.
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt
    Fiziksel/gerçek mağazadan elinle almanı tavsiye ederim.
    Aynı hikayenin laciverdi var bende. Paramı da alamadım 9 ay oldu.
    n11 olması hiç birşey ifade etmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laserss -- 10 Ocak 2017; 14:30:55 >
  • benim lg g2'de ekran sararması vardı. garanti bitimine 1 ay kala intellicell'e elden teslim ettim. 1 haftada yaptılar, sıfır ekran taktılar. ilginç bir şekilde sorun yaşamadım.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.