Şimdi Ara

TELEFON ALIRKEN UZAK DURULMASI GEREKEN FİRMA! N11-> Newport-GG->Cepport-HB->MYS İLETİŞİM-İNTELLİCELL (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
36
Favori
46.196
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kulaklığı bozuldu telefonumun bugun mesaj attım n11'den bakalım ne diyecekler 50tl lik kulaklık sıfırı ama uğraşacağım
  • Sanki garantili alınca telefonu hemen paran iade oluyor hepsi yalan iade filan yok ancak ürün kendi hatan dışında bozulacak oda çok zor.
  • PoyrazKarayel59 P kullanıcısına yanıt
    Merhaba PoyrazKarayel59,

Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

n11.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstfasngl

arkadaşlar durumlar nasıl sizde ?

Sana bir sorum olacak, THH kararı çıktıktan ve kesinleştikten sonra avukata giderseniz, avukat ücreti, ürün bedel ücretinden kesilerek mi ödeniyor, yoksa karşı tarafa ekstra avukat masrafımı çıkıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: incubus

quote:

Sana bir sorum olacak, THH kararı çıktıktan ve kesinleştikten sonra avukata giderseniz, avukat ücreti, ürün bedel ücretinden kesilerek mi ödeniyor, yoksa karşı tarafa ekstra avukat masrafımı çıkıyor?

ürün bedelinden düşüş olmaz. Thh kararı cıktıktan sonra bireysel olarakda icraya verebilirsin avukat aracılığyla vermek istersen genelde avukatlar senden para almaz sadece noterden vekalet onayını sen yaptırırsın verirsin thh kararını avukata oda gider icraya verir kendisine karşı taraftan temiz 300 tl para alır. Sende ürün bedelini alırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karargahx -- 6 Mart 2017; 1:12:26 >
  • geçmiş olsun, ve tebrikler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karargahx

quote:

Orijinalden alıntı: incubus

quote:

ürün bedelinden düşüş olmaz. Thh kararı cıktıktan sonra bireysel olarakda icraya verebilirsin avukat aracılığyla vermek istersen genelde avukatlar senden para almaz sadece noterden vekalet onayını sen yaptırırsın verirsin thh kararını avukata oda gider icraya verir kendisine karşı taraftan temiz 300 tl para alır. Sende ürün bedelini alırsın.

Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için.

• Arkadaşlar resmi garantili alın kimse ile sorun yaşamazsınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beratfetih -- 9 Mart 2017; 23:15:40 >
  • HAYATIMDA MYS İÇ VE DIŞ TİC. LMD. ŞTİ. i kadar adi bir firma görmedim. gitti gidiyor alışveriş sitesi üzerinden 1529 tl ye lg g4 telefon satın aldım. cihaz 7/8 ay sonra kendi kendine kapandı ve bir daha da açılmadı. MYS İÇ VE DIŞ TİC. LMD. ŞTİ ni aradım, intellicel diye bir servis bakıyormus tamire gönderdim. telefon gidiş o gidiş bir daha haberini almadım. tüketici hakem heyetine başvurdum en son; aylar sonra sonuç çıktı. hakem heyeti beni haklı buldu. 15 günlük itiraz süresi bitince MYS İÇ VE DIŞ TİC. LMD. ŞTİ ni aradım, ödemeyi ne zaman yapacaklarını sordum. ne ödemesi kardeşim dediler ödeme mödeme yok. firmayı icraya vereceğimi söyledim istediğini yap biz icrayı durdurmasını biliriz dediler. bende firmayı icraya verdim aylar ayları kovaladı ne icra müdürlüğü parayı alabildi ne de ben. BİMER e bile şikayetimi yaptım biz herhangi birşey yapamayız dediler. bu arada dolar ve euro kurundan telefonlara zam üstüne zam geldi ve ben hala param gelecek ümidiyle emanet bulduğum eski bie telefonla idare etmeye çalışıyorum. ben çok zarar ettim sizler etmeyin. internetten iki kuruş ucuza cihaz alıcaz diye paranızı ziyan etmeyin. sağlıcakla kalın, hoşcakalın...

• quote:

Orijinalden alıntı: tuncayilhan80

HAYATIMDA MYS İÇ VE DIŞ TİC. LMD. ŞTİ. i kadar adi bir firma görmedim. gitti gidiyor alışveriş sitesi üzerinden 1529 tl ye lg g4 telefon satın aldım. cihaz 7/8 ay sonra kendi kendine kapandı ve bir daha da açılmadı. MYS İÇ VE DIŞ TİC. LMD. ŞTİ ni aradım, intellicel diye bir servis bakıyormus tamire gönderdim. telefon gidiş o gidiş bir daha haberini almadım. tüketici hakem heyetine başvurdum en son; aylar sonra sonuç çıktı. hakem heyeti beni haklı buldu. 15 günlük itiraz süresi bitince MYS İÇ VE DIŞ TİC. LMD. ŞTİ ni aradım, ödemeyi ne zaman yapacaklarını sordum. ne ödemesi kardeşim dediler ödeme mödeme yok. firmayı icraya vereceğimi söyledim istediğini yap biz icrayı durdurmasını biliriz dediler. bende firmayı icraya verdim aylar ayları kovaladı ne icra müdürlüğü parayı alabildi ne de ben. BİMER e bile şikayetimi yaptım biz herhangi birşey yapamayız dediler. bu arada dolar ve euro kurundan telefonlara zam üstüne zam geldi ve ben hala param gelecek ümidiyle emanet bulduğum eski bie telefonla idare etmeye çalışıyorum. ben çok zarar ettim sizler etmeyin. internetten iki kuruş ucuza cihaz alıcaz diye paranızı ziyan etmeyin. sağlıcakla kalın, hoşcakalın...

Selam, özelden cevap yazdım. MYS berbat bir firma olabilir ama yüklenmeniz gereken kurum n11.com. Zira bu kadar olaydan sonra bile ilgili satıcı hala n11.com üzerinden satış yapabiliyor. Hemde %100 e yakın yorum puanı ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi incubus -- 14 Mart 2017; 18:14:35 >

• ithalatçı firma garantili tam bir kumardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paralel ithalatçıdan telefon veya başka bir ürün alınmaz. Resmi garanti ile arasında genelde artık fazla fark olmuyor. 100 lira fazla verin ama kafanız rahat etsin böyle kul hakkına girmekten zerre çekinmeyen insanlarla muhatap olmamış olursunuz.

Fırsat varken bende acaba yurt dışına mı gitsem diye düşünmeye başladım. Güzel ülkem dolandırıcıdan, sahtekardan, ahlaksızdan geçilmemeye başladı. Bir şey olunca da kimse sizi korumuyor.
  • telefoncudan ithalatçıdan distribütörden perakendeciden yalanla dolanla yeminle iş yapandan bir şey alınmaz
    2 sene önce gittim apple store a iphone 6 aldım hala garantisi var kafam rahat. 3-5 kuruş ucuz olsun diye ite köpeğe para yedirmemek gerek. olmadı gidin 2.el temiz ilan bulun sahibinden görüp alın. macera aramaya gerek yok.

bu arada paranı aldığına sevindim hocam. geçmiş olsun.
  • Helal olsun. Bilinçli tüketici olduğunuz için tebrik ediyorum. Ayrıca bizleri uyardığınız için de çok teşekkür ederim. Bundan büyük ceza olmazdı bu kendini bilmezlere;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işin ilginci bu firma her yerde satışa devam ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: n11

Merhaba PoyrazKarayel59,

Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

n11.com

N11 sitesinin güvenini de sarsan firma hakkındaki yazılan yorumları umarım takip ediyorsunuzdur.
  • Bu eminönü esnafı komple böyle kalabalık olduğundan her türlü müşteri garanti diyorlar kuruyemişcisi bile böyle ben hiçbir şey almıyorum umarım en kısa zamanda hepsi iflas ederler doğru düzgün insanlar işleri alır.

''firmanın bir harfini değiştiricem suriyeliye devredeceğim'' ülkeninde bir harfini değiştir suriyeliye devret aynı hesap..
  • 29.06.2016 günü başlatmış olduğum süreç 17 mart 2017 itibariyle icra yoluyla paramı alarak sonlandırmış bulunmaktayım.

Allah bu ve bunun gibi zihniyete sahip firmaların eline düşürmesin bir daha inşallah...

Diğer mağdurların da bu yolu izleyerek paralarını alacağını düşünüyorum.

Yani önce tüketici hakem heyeti daha sonra çıkan kararı firmaya iletip kararda yazan tutarı ödemeleri konusunda bildiriminiz.

Ödemediği taktirde icraya verip paranızı son kuruşuna kadar alıyorsunuz.

Faiz vs. ile birlikte 1699.00 TL olan fatura tutarını 17 Mart 1792.00 TL olarak almış bulunmaktayım.
  • kms2007 kullanıcısına yanıt
    hayırlı ugurlu olsun
    ınsan kılıgındakı şahsıyet ın durumu nasıldı?

-ne ismalıyorsun ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mnr980 kullanıcısına yanıt
    Zaten hesap bakiyem eksideydi o yüzden gelen paranın tadını çıkaramadım :)
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.